"צופי בתי הספר"

"צופי בתי הספר"../images/Emo26.gif

שמעתם על זה פעם? כמו שיש עדת הצופים, צופי ים, אז יש גם "צופי בתי הספר".... שלמה קוראים להם ככה? כי השבטים שלהם הם בתי ספר
! מה פיתאום הבאתי את זה? פעם באתי סתם לשבט, פיתאום אני רואה שם אחת שהייתה מדריכה שלי, שהיא עכשיו ש"ש באיזה שבט ערבי, אז סתם דיברנו וגיליתי ת'דברים הכי מוזרים בעולם! רציני! דבר ראשון זה שבט של בדואים... וכל הציוד של השבט שלהם זה אלמנייה 10 בשזטים ופטיש חמש (מקווה שלא שכחתי כלום. והם בכל מיקרה בונים ת'בתים (בתי מגורים!!!) שלהם מסנדות...
ככה שליבנות מיבנים הם יודעים מצויין! והם לא הולכים עם מכנסי חאקי, רק עם חולצות! ועניבות שמגיעות עד ה$@#$ שיש עליהן סמלים של ערבים... וכל הארץ - זו הנהגה אחת! כאילו שבט מאילת, ושבט מעפולה - ביחד בהנהגה! שזה אחד הדברים הטובים! והמחנ"ק שלהם השנה הוא על חוף הים... מוזר! והכי מצחיק - שקוראים להם ככה כי השבטים שלהם זה בתי ספר!! וואלה, איזה טיפשים! שיבנו לעצמם איזה מבנה קטן ויהיה שבט נורמלי! מה אנחנו קוראים לעצמנו צופי המיבנים כי השבטים שלנו בתוך מיבנה? טוב - עד כאן פינת ההעשרה להיום - נחזור אליכם בשבוע הבא! נועה.

נועה יא....$#6#$%*&*../images/Emo163.gif../images/Emo88.gif

טוף אין לי כוח להתחיל להסביר את זה עכשיו... כי מאוחר מאוד ואני צריכה לישון כי מחר אני חורשת לכימיה, אבל- בוא נבהיר כמה דברים שכל צופה צריך לדעת. או במקרה שלנו- כל צופה עברי!!! וזה למה? לגוף שאנחנו שייכים אליו, לגוף שאליו משתייכים כל הצופים שאנחנו מכירים, שנמצאים כאן בפורום ו"כל הכיתה בצופים", שנמצאים ב-8 הנהגות בארץ ואחד בחו"ל (הנהגת צבר בארה"ב) יש שם אחד- הסדתרות הצופים והצופות העבריים בארץ ישראל עכשיו... מה קשורים צופי בתי הספר הערביים? אז בבקשה- נועה, אני ממש ממש מתפלאת עלייך שדיברת על זה עם חן דיאמנט הכלה והיא לא הסבירה לך.. אבל מה שכן אני ממש מאוכזבת מצורת הדיבור שלך.. אבל שיהיה, אני לא מנסה לחנך אותך מחדש ורק חבל לי שמישהי שהיא מדריכה לא יודעת דברים שהם קצת יותר מטיפ'לה על התנועה שלה.. עכשיו כולםםם כיחד- אני צריכה עזרה! שמעתם פעם על הפדרציה? אתם יודעים מה זה הפדרציה? זו שהסמל שלה מופיע לכם על החאקי על הכיס מצד ימין! ויש גם סיכת פדרציה שהיא ממש נדירה אצל אנשים... אז בואו ננסה להבין מה קורה כאן- יש את הצופים שלנו, ויש את הצופים הערביים האלה, ויש את הפדרציה. מה הקשר? הקשר הוא בפדרציה כמובן- שהיא התאחדות הצופים והצופות בישראל וכוללת בתוכה מספר קבוצות- @ הקבוצה השלטת והגדולה מכולן- הצופים המוכרים (והכלים)- הצופים העבריים @ הצופים הדרוזיים @ צופי בתי הספר הערביים @ הצופים המרוניים- צופים נוצרים. השבטים שלהם לא מפוזרים בכל הארץ בצורה מדהימה ופרוסה כמו שלנו, אלא נמצאים במקומות שוניפ לגמרי. והם גם ממש ממש קצת. אם יצא לכם לשמוע פעם על "מפגשי דו קיום" צופיים- זו הכוונה! ד"א- כשיצאה השנה משלחת לג'מבורי (בסוף היא אמנם לא יצאה בגלל משרד החינוך שביטל להם את הנסיעה.. אני יודעת, כי החבר שלי הדריך שם)- המשלחת יצאה מטעם ההתאחדות (הפדרציה) ולא מטעם הסתדרות הצופים העבריים. - מה הכוונה? שבמשלחת לא היו רק צופים עבריים (יהודיים) שהם בעיקרון הצופים ששולטים גם בפדרציה, אלא כמו שהתמיינו לג'מבורי אצלנו בתנועה, גם בתנועות האחיות שמרכיבות את הפדרציה התנהלו מיונים... מקווה שהבנתם משהו.. ומצטערת אם קיים בילבול בהודעה- זה הכל מעייפות...
לימור

נועה-קצת מעציב,מפליא ומאכזב...

לקרוא את צורת הדיבור שלך....במיוחד ממדריכה בצופים. ולידע כללי-הצופיים העבריים התחילו בבתי הספר...(גימנסיה הרצליה, משוטטי הכרמל...)

MajorGad

New member
תפסיק להתפלצן...

מדריך בצופים לא צריך להיות אשכנזי-צפוני מיליונר מרמת אביב ג' שמדבר בשפה הכי גבוהה שיש..

MajorGad

New member
תסבירי לי..

מה הקשר בין זה שנועה מדריכה בצופים לזה שהיא "צריכה" לדבר בשפה גבוהה

מה אתם רוצים מימני?

סה"כ כתבתי הודעה... אז בחייאת לימור, מה לא בסדר בה? סתם הבאתי איזה משהו חדש ששמעתי, חייבים לבוא להרוג אותי איך לא ידעתי את זה ממקודם?? ומיקי, מה????

gp53

New member
גם המדריכה שלי הייתה אמורה לצאת

לג'מבורי אבל ביטלו להם את זה

נועה....

תראי: "והכי מצחיק - שקוראים להם ככה כי השבטים שלהם זה בתי ספר!! וואלה, איזה טיפשים! שיבנו לעצמם איזה מבנה קטן ויהיה שבט נורמלי! מה אנחנו קוראים לעצמנו צופי המיבנים כי השבטים שלנו בתוך מיבנה?" הבנת?!

פרה גאה

New member
אממ ... רק תיקון קטן

המידע שהבאת ממש יפה אבל את לא רשמת את כל הקבוצות שנמצאות בתוך פדרציית הצופים והצופות בא"י צופים קתוליים וצופים אורתודוקסים בשביל עוד מידע לחץ/י כאן חחחח

למעלה