צופיפים יקרים שלי

אור ק

New member
ההמ שאלה לי אליכם...

אם הנהגת חיפה היא הנהגה קטנה (בינתיים ספרתי 11.. בטוח יש עוד ששכחתי) אז מה זה הנהגה גדולה? (אאאאממ טוב במחשה שניה 11 שבטים נראה לי באמת דיי קטן...) כמה שבטים יש בהנהגות שאתם נמצאים בהם...? אה עכשיו כשאני חושבת על זה, נגיד הנהגת צפון- זה כמה ערים ביחד, אז ברור שיהיו יותר שבטים....

אמממ.... בדרום אין מחזורים...

יש בהנהגת דרום 20 שבטים בערך... הנהגת דרום לא הנהגה קטנה אבל בכל זאת מוציאים את כולה לאותו המחנה.... הנהגה גדולה זה למשל הנהגת מרכז שיש בה משהו כמו 27 שבטים... לדעתי, זה ממש מפגר להוציא מחנה קיץ או בכלל טיולים במחזורים כי כל המטרה של המחנה (חוץ מלסכם שנה) זה קטע של איחוד הנהגתי, פיתוח זיקה להנהגה וכל זה ולא פיתוח זיקה למחזור הראשון או השני של ההנהגה וזה גם די "מפצל" את ההנהגה לשניים... כי אז שבט שבמחזור הראשון לא פוגש את שבט שבמחזור השני (זה בדר"כ אותם שבטים באותו מחזור משנה לשנה) ואין פגישות והשבטים הופכים יריבים ויותר קשה ליצור קשרים ולא יודעת.... לדעתי זה מאבד את כל המהות של המחנה...

הנהגת מרכז... הכי גדולה... 28 שבטים

ואולי יש משהו בדברייך. למרות שאני לא חושבת שעצם העובדה ששני שבטים נמצאים במחזורים שונים גורם לכך שהשבטים יהיו עוד יותר יריבים. מה הקשר בין מחט לתחת
ומחלקים אתכם למחזורים כי אי אפשר להכניס את כל ההנהגה לתוך יער אחד... או לפחות נראה לי שזו הסיבה....

13 שבטים

אילנות, אפיק, לטם, כרמל, תדהר, מגשים, נשרים (הם מנשר, חיפאים וואנביז), סופה, נווה יוסף (שעשו הכרזת שבט לא מזמן), העגן, צופית, צופי-ים, והשבט שלי, הוותיק בשבטים, משוטטים!! (חוגגים 79 שנה בקרוב)

אור ק

New member
אילנות רולזזז! ../images/Emo6.gif אולי אנחנו קטנים

אבל איכותיים אגב במשוטטים מי שהדריך ח אצלכם השנה- יגאל, הדריך אותי במילוט והוא מהזה חמודד!

אור ק

New member
אה ועוד משהו...

זה באמת טיפשי להוציא הנהגה לפי מחזורים... מזל שבחיפה זה לא ככה

למעלה