צועדים?

sarah

New member
שאלה ../images/Emo34.gif../images/Emo6.gif../images/Emo42.gif../images/Emo78.gif../images/Emo110.gif

מצעד הגאווה מיועד ללסביות והומואים
שגאים רק... האם זה תקני להיות דו גאה? ז"א... גאווה תקפה רק לגבי חד מיניים או שאפשר להיות גאה גם כB, או שרק גאים בצד אחד של המיניות או what the fuck?
באעבה, שרה
|גרביל|

Du Hast Mich

New member
|דילמת הללכת / לא ללכת....

היי כולם.... הדילמה אם ללכת למצעד או לא. אני רוצה... ולמיטב ישדעתי אני סטרייטית... נראה יל בכל קמרה זו לא הנקודה. מרתיע אותי מה יאמרו ההורים. ללכת או לא?

GREENSsss

New member
איזו שאלה!

כל אחד יכול ל"התגאות" אפילו סטרייטים שבאים למצעד. כל מי שבא ברוך ומבורך.

אבא גאה

New member
נו ודדדדדדדדדדדדדדדדדדדאי

יש לי חבר שאומר: I am Bi-sexual You buy me something and I become sexual

אבא גאה

New member
ללכת / לא ללכת

יש לי חבר שהוא נוצרי, הוא הזמין אותי לחגוג איתו כריסטמיס התלבטתי אם ללכת או לא.. יחשבו עלי שאני נוצרי כי חגגתי עם חבר שחשוב לי ? I DONT THINK SO תפודית (פירה?) יקרה...... תבואי תיהני תשתוללי, אם אמא/אבא שלך ישאלו תעני "אני פלורליסטית גאה, יש לי חברים הומואים וחברות לסביות ואני שמחה איתם/ן ביום הגאווה שלהם"

shaniyefet

New member
פרטים מתוך אתר אחר...

מצעד הגאווה של תל אביב ייצא ביום שישי הקרוב בשעה 13:00 בצהריים מהאנדרטה לזכר יצחק רבין ז"ל בכיכר רבין בתל אביב. בכיכר יישאו נאומים פוליטיקאים שונים, כאשר לראשונה יגיע לנאום יושב ראש האופוזיציה, חבר הכנסת יוסי שריד (מרצ), שיגיע לראשונה למצעד הגאווה. המצעד יצעד עד לספורטק בפארק הירקון, שם יחל בשעה 15:00 אחה"צ ההפנינג השנתי של אירועי הגאווה, שיימשך כארבע שעות.

shaniyefet

New member
לא יודעים.. כי יש הרבה ביטולים...

רק אני יודעת שיונן קוניאק והשני שאיתו בסדרה ינחו... עברי לידר לא יבוא- זה בטוח ... הוא בחו"ל

shaniyefet

New member
במקרה... מצאתי... קצת מאוד...

דנה ברגר, ואלה ששרות דרכנו... איפה דנה??????????????????

augustus

New member
לצעוד או לא?

עד השבוע השוטף, הייתי משובצת בעבודה בימי שישי. נראה שהחל מהשבוע, המערכת שלי שונתה. לכאורה, אין לי סיבה לא לבוא למצעד. אבל.. אבל... אני חושבת שאני לא באה. זה פשוט משעמם אותי למוות. שעות ארוכות לצעוד ולהשתעמם. אני מעדיפה כבר ללמוד (שזה גם משעמם, אבל לפחות יש תועלת ומזגן). עכשיו תגלו סובלנות וקבלת האחר.

אבא גאה

New member
סבלנות? קבלת האחר? שכחי מזה

מה יש לך את? יאללה, יאללה - בואי ויהיה סבבי (שיגי)

augustus

New member
נראה לך?

תצטרך להתאמץ יותר בשביל להפגש אתי, אני כבר הייתי בחיי הארוכים במצעד אחד או שניים ויודעת שזה משעמם טיכו (התכוונתי באמת ובתמים להגיע לירושלים, דווקא בגלל תחושת החדשנות וההתרגשות שציפיתי לה, אבל לא הגעתי בגלל העבודה). חוץ מזה, אם ארצה לראות תחת עירום, אסתכל על שלי באמבטיה.

אבא גאה

New member
נראה לך?

שאני אסתכל על התחת שלי באמבטיה כשיש מסביב אחרים? וברצינות, משעמם? לפיקניקים את יוצאת? אז בואי שבי איתנו על הדשא, האבטיח עלי ונפטפט....

למעלה