צועדים?

תחת כל עץ רענן

אוגי את מוזמנת להסתכל גם על התחת שלי אם את רוצה בדיוק עשיתי שם שעווה. כאב אבל השתלם.

Yonatan L

New member
זה יכול להיות אחלה מפגש פורום...

מצעד ישבנים בסלון של אוגי.... מדליק

עכשיו רק צריך למצוא את הישבנים

ללובה יש שני שותפים בבית, ויש להם תחת קטן ומוצק, הם גם כושים למי שאוהב.

augustus

New member
אורי חם על ה - ../images/Emo54.gif ../images/Emo54.gif שלי?

אני מקווה שהסטודנטים שלי לא קוראים פה.

augustus

New member
אה, ונזכרתי באנקדוטה מהחיים

על הכושים. אורי, אל תצפה לשום דבר מעניין, כי אייל כבר סיפר לך את זה לפחות 6,000,000 פעמים (לכולם, למרות שהוא לא נכח באירוע). אז ככה: אני, ילדתי (בת ה - 8 דאז), מישהו שניתן להגדיר כ"חבר משותף שלי ושל אורי", למרות שההגדרה הזאת מחסירה מידע רב עד מטעה, ועוד מפגר שאחרי הענקת התואר הזה לא אזכיר את שמו, נוסעים יחד ברכב בבירת ארה"ב. המפגר מספר על מעלליו בחוף המערבי, ומזכיר בנון שלנטיות איזה "כושי עם זין גדול" שהוא הזדיין אתו. אני מגלגלת את עיני לשמים - הבת שלי באוטו - אבל עליה לא צריך לגונן, מסתבר. היא מישירה אל המפגר מבט שיכול להפוך לאפר את פסל החירות, ומסנננת בחריקת שיניים: "לא מדברים ככה. לא אומרים כושי. אומרים שחור". בחיי שלא המצאתי את זה.

את מוכרחה להודות

שהם כושים, ושיש להם תחת קטן, קצת שעיר אבל ניחא, אפשר לעשות להם שעווה.

Du Hast Mich

New member
חידושים ובעיות בצעידה....

החלטתי שאני רוצה ללכת. אבל אם אני הולכת, אז אני הולכת עם חברה שלי ועוד כמה חברים שלה. ההורים שלי לא אוהבים שאני נפגשת איתה.... זה אחד. שתיים אני לא יודעת אם הם ירשו לי ללכת. ואם כן אז אולי הם יתחילו לחשוד.... זה לא שאני בי או לזבית.... לפחות למיטב ידעתי אבל אין לי כוח לחרא הזה.... מה לעשות!!?!?!

soulbird

New member
טוב ברצוני לנצל את ההזדמנות הזאת

לאכל לכם חג גאווה שמח מצעד מוצלח אני מקווה גם להיות שם בלי נדר זה תלוי במצבי הבריאותי שכרגע לא משהו. אני מקווה שאמוד שם בצד בשקט ופשוט להיות נוחכת רק דבר אחד בואו נהיה זהירים . נפקח עיניים זמנים לא פשוטים היום יום טוב ציפור אגב שאלה לי אולי טיפשית כמה קילומטרים זה המצעד?

miccpi

New member
הסעה חינם למצעד בתל אביב מקרית שמונ

שלום מועצה אזורית מבואות החרמון תרמה אוטובוס להסעה של חברי הקהילה ותומכיהם למצעד בת"א ביום שישי 28-6 ההסעה תצא ממגרש החניה ליד "פת הגליל" בשעה 08-00 המסלול: ראש פינה צומת עמיעד צומת שבע כרמיאל(9:00 ליד תחנת הדלק בכניסה לעיר() צומת אחיהוד תל אביב ההסעה ללא תשלום חזרה באותו היום עם סיום ההפנינג במסלול הפוך המעונינים להצטרף להסעה מתבקשים להרשם בהקדם ימי א ג ה בין השעות 20-21 טל:04-6950690 שאר הימים:054-848705 054-848704 עד חצות, בברכה גאים בגליל

shaniyefet

New member
אני... אני ועוד רבים !!!

באים למצעד בשביל לתמוך, בשביל להגיד לכל אלה שמפחדים שאנחנו כאן, ואנחנו מקבלים ואתם כמו שהם. וגם בשביל להנות להנות איתכם ביום חגכם. אפילו שיש מחלוקת על זה.... חפיף :) העיקר שנהנה מחר ושדגלי גאווה יונפו גבוה, ושאיתם לפחות ליום אחד, נשכח מהמציאות העגומה. תהנו :) באהבה.

Angel Girl1

New member
היי כולם!

אני דווקא כן רציתי ללכת למצעד הגאווה... למרות שההורים שלי חושבים שאני לסבית! (שיחשבו! לא אכפת...!) והם דווקא הסכימו... בסוף אני לא הולכת... באסה... אז אנשיםם ספרו מה הפסדתי...

Du Hast Mich

New member
אוף....! ../images/Emo7.gif../images/Emo34.gif

הייתי היום בגן העיר. ובכיכר טיילתי לי.... וליד הבורגר ראנצ´.... טיילתי לי מבזמן שהאמהות שלי ושל חברה שלי מדדו בגדים.... רציתי ללכת. כל כך. כשהייתי בכיכר הלב שלי דפק כל כך חזק.... ורציתי פשוט לצחוק. ולחייך. הדגלים שעשו לי כל כך יפה בעיניים.... הדראג שעבר לידי וחייכתי אליה. אבל כשאמרתי לאמא... "אני כרנאה הולכת היום למצעד..." "איזה מצעד?" "הגאווה כאילו דה..." "מה יש לך לחפש שם?? את לא הולכת..." לא התווכחתי אפילו.... כל כך מפריע לי מה שההורים חושבים עליי. אני לא אעז לעשות כזה דבר עד ש... שארני אהיה בי"א או בי"ב.... או אפילו בי". כרגע, אני לא חושבת שאני מוכנה. ואפילו אם אני דו, או לס, שלס אני בטוח לא.... אני רוצה ללכת לתמוך להיות שם להראות שאכפת לי!! והם כנראה לא מבינים את זה... אבל זה לא יהיה לנצח....! תהנו מדהימים שלי....

1מכאל

New member
אני מסכים איתך...

היי קוראים לי מכאל ואני סטרייט רציתי ללכת היום למצעד אבל שאמרתי את זה לאבא של הוא כמעט הרביץ לי!!! "מה אתה הומו???" מה אתה צריך לראות את האנשים האלה...

soulbird

New member
אני הייתי במצעד אני סטרייטית

אבא שלי כתב לי מייל i dont understand what attracts u to all those misserable types and social deviants but its your life do what you wish ואמא שלי ? מה לך ולהם ?? הרי יש התראות...
האמת הייתי לא יודעת כנראה שאני עדיין בהלם

למעלה