צועדים?

סהר 27

New member
לסטרייטים אסור???

אני הייתי עם חמישה חברים הומואים,שתי לסביות וארבעה סטרייטים חתיכת פמליה לקחתי השנה אז מה חוגגים רק יום אחד בשנה וחיים את הגאווה יום יום!!! אגב היו מלא סטרייטים/ות....... אנחנו אוהבים את כולם (כמעט
)

eig

New member
הצטרפו אלי למאבק חשוב !!

חברים וחברות, הומואים לסביות, סטרייטים וסטרייטיות, חילונים ודתיים וכל החבר´ה שלכם. כמובן שהייתי במצעד וכמוני כל אילו שציינתי עתה. ואני קורא מעל במה זו לכווולם, להאבק יחד איתי להעברת מצעד הגאווה לנובמבר !!! די למות מחום רק בגלל הגאווה !!! בימים הקרובים יפקדו את דלתות ביתכם ילדים וילדות אחו´צים ובוצ´יות ויבקשו את חתימתכם למאבק. אנא, עזרו לנו לשמור על המייק אפ והניתוחים הפלסטיים במקום. בעד הגאווה - נגד סרטן העור. :)))))))))))))

soulbird

New member
טוב

האמת שאני קצת מצטערת שהלכתי. שראיתי את הדרג קווין מתנדנדת מצד לצד הבנתי שאו שהיא בהיי או שיכורה. הכבשות השחורות האמת הפחידו אותי טוב מקווה שאתם נהנתם לפחות.

eig

New member
הכביסה הייתה מיותרת

אכן לדעתי האישית, הכביסה השחורה הייתה מיותרת במצעד מכמה טעמים: 1. זה כמו ללכת צעד קדימה ו שניים אחורה. כל הנושא הזה של מצעד הגאווה עדיין כ"כ טעון בחברה הישראלית, שלהוסיף על זה עוד טעמים פוליטיים ומאוד מרובים (כפי שכביסה שחורה פרסמו בבורשורים שלהם) זה לדעתי יריה ברגל. 2. הפעילות למען שיוון הזכויות זה משהו שהקהילה עושה יום יום שעה שעה כל השנה. המצעד בה לסמל תקופה , ולציין את ההצלחות עד כה. וזה מעין חג - הפנינג. כל הנושא של הכביסה השחורה מעבר למטאפורה צובע את כל העסק בשחור. שיקיימו הפגנות בנפרד בזמנם החופשי, אולךי אפילו הייתי מקדיש תשומת לב לקרוא לעומק על מה הם מדברים . אבל כל העירבוביה הזו לדעתי רק פוגעת במטרה הכללית.

eig

New member
חברים איפה תמונות איפה ???

מי שצילם במצעד שיציג תמונות ברשת אנחנו רוצים לראות :))

augustus

New member
נורא נחמד שאתה יודע בדיוק

איך אופי המצעד אמור להיות, אבל בקהילה יש דעות שונות משלך. אמרת מעין חג? נהדר, יש כאלה הסבורים כי זה אירוע זכויות. ויש בינינו אנשים שהדעות הפוליטיות שלהם הן חלק ממה שהם. והאחרים, המאמינים כי מצעד זה ה-מקום לכל אחד להיות מה שהוא. אז מי יצנזר ויחליט מה מיותר ומה לא? אתה? אולי אני? אולי אחד מהכביסה? עדיף שלא תתחיל עם זה.

Liroy25

New member
אני מסכים איתו אוגי

המצעד נועד בשבילנו, לחגוג ולהנות ולא להלחם בעד או נגד הכיבוש. מה גם שהם נושאים שלטים עם ניסוח "הומואים ולסביות נגד הכיבוש", זאת לא קצת הכללה להגיד דבר כזה?

אבא גאה

New member
לא

בדיוק כמו שקבוצת הומואים שמחזיקה שלט "הומואים רופאים", אינה הכללה, אין הכוונה שכל ההומואים רופאים אלא רק אלו שמחזיקים את השלט. בדיוק אותו כנ"ל בשלטים המונפים ע"י כביסה שחורה "הומואים ולסביות נגד הכיבוש". ולא בלתי אפשרי שמאחוריהם יצעדו קבוצה שתניף שלטים "הומואים ולסביות בעד הכיבוש". (אם כי אני אישית לא הייתי נותן להומואים בעד כיבוש לצעוד מאחורי, אלא אם כן ....
)

Liroy25

New member
זאת ועוד איך הכללה!

כי רופאים זה מקצוע, בעד/נגד הכיבוש הינה דעה פוליטית. ואיך הם בדיוק קשורים למצעד??

אני מוכנה להתערב

שאף אחד לא זוכר ולא חושב על הכיבוש, כשהוא רואה חבורת נשים חשופות חזה עם דילדואים וכאפיות! מה שהכביסה השיגו זה להציג את הלסביות כחבורת מוזרות שלא לאמר סוטות... דעותיהן הפוליטיות נבלעו במהומה שחוללה הופעתן... לטעמי הן הזיקו לתדמית הקהילה (מה שלא יהיה פשר המושג הזה...), ולא הועילו לאיש.

אבא גאה

New member
לא דורבנים ולא דילדואות

מותר גם להחזיק בדיעה אישית. וזכותן של כל קבוצת הומואים ולסביות לצעוד במצעדי הגאוה ולהניף את הדגל... "הומואים ולסביות תומכים במאבק נגד האיידס" הוסיף "כבוד"? האם העם אשר גם ככה קישר כל הזמן את המחלה כמחלה של הומואים, פתאום הבין שזה לא רק של הומואים כאשר אלו צעדו עם סרטים אדומים? גברים מתנשקים אל מול מצלמות זה מועיל לדעת הקהל? גברים בדראג עושה חשק לכל אמא שהבן שלה יהיה הומו? או, אולי גברים לובשי עור עם טוסיק חשוף, שוט ביד וצבתות בפטמות - זה מוסיף לנו נופך של "נורמאלים". תעשו לי טובה, דעת הקהל? על הזין שלי ועל הציצי של הכביסה!!!! הם הומואים ולסביות? יש להן/ם מקום לצעוד ולנפנף במצעד הגאווה! אם הם השיגו את המטרות או לא זו כבר שאלה אחרת....

Angel Girl1

New member
גם אצלי זה ככה!

היום... עד שמצאתי עם מי ללכת, אני באה לצאת מהדלת בשמחה! ופתאום אבא שלי: "לאן את הולכת?" "למצעד" עניתי בשמחה! "לא את לא הולכת לשום מצעד!!!!!!!!! את נשארת בבית!!!!!!!" ואני ישאר התעצבנתי, ואמרתי שאני לא שואלת... פתחתי את הדלת... ופתאום את מי אני רואה בדלת? את אמא שלי!!! לאן את יוצאת... ועוד פעם... למצעד... מה יש לך לעשות שם... מה את לסבית???? אבא שלי רק שמע לסבית, נבהל! כמעט התעלף... ההורים שלי הומפובים חבל על הזמן!!! היה איזה פעם, שהורים של ידיד שלי טסו לחו"ל, אז הוא רצה לבוא לישון אצלי... והוא הומו... והיתי צריכה להגיד להם שידעו שזה רק ידיד... ושלא הולך לקרות כלום... התחלתי בשיחה על זה עם אבא שלי... הוא השתגע!!!!! ועכשיו... אני בעונש... בגלל שההורים שלי חושבים שאני לסבית... והם מבררים איפה אני יוכל לקבל טיפול! אוף איתם! עכשיו אני צריכה לשבת בבית שלי שבוע...! ואסור לי להפגש עם כל הידידים ההומואים שלי למיניהם בגלל זה! אבל בקטע של הידידים זה לא בעיה... אבל בקטע שהם הומפובים, זו בעיה ענקית!

הומואים?שיחגגו בבית,לא ברחוב!

כך חושבים כ-50% מאלה שהצביעו עד עתה בסקר!!! בואו להצביע ולהשפיע! הסקר בשמאל העמוד, באמצע, בריבוע צהוב.

augustus

New member
ערבה כפרה

כבר אי אפשר להטות את הסקר, יותר מדי אנשים השיבו. חוץ מזה, אני באמת חוגגת בבית. עכשיו חזרתי מהעבודה, ואני אוכלת ארוחת צהרים ושותה בירה קרה. המזגן דולק. חגיגת אמת. טוב, השנה תרמתי גם אני את חלקי הקטן לחגיגות הגאווה. שחררתי סטודנט למצעד ולא רשמתי שהוא חסר (זאת כיתה של לשכת התעסוקה, הם מקבלים כסף על הנוכחות). כל הכבוד לי ואחלה בירה.

אוגי בובה..

אמרתי לך שאני לא מאמינה בסטטיסטיקה??? (עד שעברתי את שני הקורסים... 20 שנה והאיבה לא הצטננה...) גם אנחנו במזגן ולא במצעד... חרדתה של סבתא הכריעה את הכף, בצירוף הבטחה לצעוד איתנו בשנה הבאה ולך - כל הכבוד אכן... והעיקר: איזו בירה?

למעלה