צונאמי?? שיטפון??

צונאמי?? שיטפון??

אתמול, אמא שלי ראתה בקפה כמו גל ענק, שבו מלאא מלאא דמויות בעלות מראה ערבי. אני חייבת לציין שכשאמא שלי ראתה בקפה לפני כמה ימים לפני שהלכנו לחיפה, הרים ענקיים. ותנחשו מה? ההרים האלה בגודל של הגל ! ובמקום שבו אמור להיות יבשה, יש גלים. אני גם חייבת לציין, כמובן, שזה הפעם ה-2 שאמא שלי רואה את זה בקפה - והיא אף-פעם לא רואה משהו שגוי. זה צונאמי על הערבים? מי יודע.. לשיפוטכם. הערה: אם זה לא יקרה תוך 3 ימים או שלושה חודשים אז אני מנייאקית.

הפורום הזה מת?

כבר הרבה זמן אף-אחד לא פותח הודעה חדשה ולא מגיב לשום נושא בפורום. אני מכריזה על פטירתו של פורום אמנות המאגיה. השעת המוות: 20:19 השישי לספטמבר 2007, יום חמישי. [אני סתם מתלוצצת]

PurpleFilth

New member
מת מזמן. כמה שאלות:

1. קודם כל, לא ברור לי ממש מה השאלה שלך מהתחלה. אמא שלך ראתה גלים בקפה, והיא תמיד צודקת. מה השאלה כאן? 2. אוקיי, יש הרים בחיפה. בשביל זה לא צריך להסתכל בקפה, מספיק להסתכל בתמונה. איך כל זה קשור לגלים מפלצתיים? 3. למה דווקא שלושה ימים או שלושה חדשים? מה עם שלושה שבועות? שלוש שנים? שלוש שניות...? - זוהמה, מחשבת את קיצה לאחור.

Sofia Lorain

New member
../images/Emo3.gif

יום אחד הגיע ג'וחא לעיר רחוקה. הלך לו לטייל בשוק, שם החלו להתגנב לאוזניו התלחששויות: "המלך הציע פרס עצום לאיש שיצליח לגרום לחמור שלו לצחוק!" ג'וחא החליט ללכת אל חצר המלך ולנסות שם את מזלו. הוא ראה אנשים רבים מנסים להצחיק את החמור אך ללא הצלחה. המלך הכעוס, שלח אותם מעל פניו, ואף הכריז: "מעכשו ינסה רק אדם שיודע את אשר הוא עושה! אם לא יצליח להצחיק את החמור, סימן שהתל בי ודינו - תלייה!" ג'וחא (גיבור קאלט) לא נבהל. הוא נגש אל המלך ואמר: "אני מבטיח לך כי אצליח להצחיק את החמור, אבל כדי לעשות זאת עלי לבלות בחברתו ולאמן אותו במשך חמש שנים". המלך הסכים. מאותו יום היה חמורו חמורו של המלך ברשות ג'וחא (ומי לא רוצה חמור של מלך ברשותו?), הוא נכנס ויצא מחצר המלך כרצונו, היה אורח רצוי ארמון ואף זכה להתכבד כאוות נפשו מהמעדנים על שולחן המלך. אמרו לו חבריו: "ג'וחא, האם אינך פוחד? הרי ידוע לך שלא תצליח לעולם להצחיק את החמור..." ענה ג'וחא: "נכון. החמור לא יצחק לעולם, אבל יש לי חמש שנים של תקווה ובסופן - מי יודע? אולי המלך ימות, אולי אני אמות, ואולי... ימות החמור?"

neophile

New member
מה היחס שלכם לדיווינציה וגילוי עתידות ?

האם לדעתם יש הבדל ביכולת התגובה שלנו לגורל הנקרא בין השיטות השונות? האם ה"גורל" שנקרא דרך קפה הוא יותר דטרמינסטי מאשר מסר מורכב של קלפי טארוט שמאפשר דרכי תגובה מגוונות ועמוקות יותר ? אני באופן אישי בעל העדפה לטארוט גם למטרות דיווינציה וגם למטרת "pathworking" בנוסף יש לי עניין הולך וגובר באיי צ'ינג ובכלל במיסטיקה הסינית המורכבת אך עם זאת הפשוטה ..

RainBird

New member
היה טעם לתשובה הזו או שסתם כתבת כי בא לך לכתוב?

neophile

New member
אהה.. זאת

אני לא סובל את ספרי הרי פוטר , מעדיף פנטזיה קלאסית עם דרקונים ,קוסמים , אלפים,אורקים וכו' ... אני ממש שונא סופרים הוליוודיים כאלה .

gwizard

New member
מיותר לציין

שאין שום קשר בין ספרי הארי פוטר להוליווד כי: א. רולינג היא בריטית ב. בספרי הארי פוטר יש הרבה מוסרי השכל וההייפ שנוצר זה לא בגלל פרסום יתר של סוכנויות פרסום אלא פשוט בגלל שהספרים ממש ממש טובים. אם לא קראת אז אל תשפוט.

neophile

New member
למען האמת כן קראתי

עד מסדר עוף החול וזה כבר שיעמם אותי למוות . נהנתי מהספר הראשון מאוד אבל אחרכך זה התחיל לחזור על עצמו ולפעמים היא מרחה את העלילה כלכך ... חוץ מזה הכוונה בהוליוודי זה שהיא כתבה את הספרים כמעט כמו תסריט לסרט , אולי חוץ מהספר הראשון .

A r j u n a

New member
טוב, עכשיו ברצינות

הבדיחה עם הארי פוטר היתה רק בשביל לעשות מצב רוח טוב, לא תמיד זה עובד, אבל כשיש לי, אני משתדל לחלוק, כשאין לי אני משתדל לשתוק כקורא בטארוט, בקפה, ובהילות, במשך יותר מעשור ומחצה, הגעתי למסקנות מאד מענינות בתחום. לדוגמה - שאינני זקוק למכשירים אמצעיים כדי לקרוא את מצבו של אדם. וכי האמצעים לקריאה משפיעים על הקריאה עצמה. ז"א, בטארוט, למשל, התמונות על הקלפים, כמו גם האלמנטים והסמלים - מגבילים את הקריאה לשפתם. לעומת זאת - בקפה - הפרשנות הרורשארכית של הכתמים נוטה להפשיט את את המצב יתר על המידה. ודווקא קריאה בלתי אמצעית היא הנותנת את התמונה הברורה ביותר. יוםטוב

neophile

New member
אתה בכל זאת זקוק לשפה כלשהיא לא ?

לפי מיטב ידיעתי הטארוט קשורים במידה רבה לקבלה ההרמטית(גם בכתב הפיניקי ישנם 22 אותיות) כדגם אונתולוגי ככה שכל סמל יכול להתפרש מבחינה מיקרו קוסמית ומבחינה מאקרו קוסמית בפריסה כלשהיא . קריאה בקפה...יכולה להיות מאוד דומה , בפעמים המועטות שעשיתי קריאה שכזאת לעצמי , ראיתי אותיות שאני מניח שזה הדבר שהכי קל לראות בהתחשב בכך שהן מורכבות מקווים .

A r j u n a

New member
אני מאד מכבד אותך

גם אם לפעמים נראה לך שלא. בכלל, מצאתי שאנשים כאן בפורום, שפויים יותר מאשר במקומות אחרים בתפוז, כמו בפורום מדיטציה למשל. לכן, אל תעלב כשאני לא מסכם אתך. הנחת היסוד שלך שאתה זקוק לשפה כלשהי - מוטעית. זו לא דעה, כי אם ידיעה. הסבר - מושגי יסוד 1. מי אתה - אתה נשמה - לא, אין לך נשמה ואתה לא יכול לאבד אותה או למכור אותה - אתה נשמה 2. כנשמה אתה פועל בעולם בעזרת שלוש מערכות - האחת-הגוף, השניה - קוי אנרגיה והשלישית - תמונות משרתות. כל שפה שהיא מבוססת על המערכת השלישית - על התמונות. לכן, ניתן לוותר על המתווך וללמוד להשתמש ישירות במערכת ה-3. הדמיה, דמיון מודרך וכד' - משתמשות במערכת התמונות המשרתות. למה זה לא תמיד עובד? זו כבר שאלה אחרת לגמרי. למה לא כולם מסוגלים לראות את התמונות הללו אצל אנשים אחרים? שאל קודם למה הם לא מסוגלים לראותן אצל עצמם. גם על שאלות אלו יש תשובות. בכל מקרה - אין קשר בין הכתב הפיניקי לטארוט, גם לא בין האלוהיות הכנעניות. גם לא ל- 12 החודשים בשנה ועשרת 12 השבטים
ובכלל לא כל דבר שיש לו אותו מספר, או אותן אותיות מצביע על קשר - זה רק דמיון. ובשורה התחתונה - מאגיה מוצגת כאן ובמקומות אחרים כדבר מה נרכש או נלמד בזמן שזו בכלל יכולת טבעית שמקורה במצב הטבעי של הנשמה. שחזר את יכולותיה של הנשמה ותקבל את המאגיה. איך? זה כבר נושא אחר לגמרי לדיון. יומטוב

neophile

New member
אני נשמה?

אני מסכים אבל אני לא רק נשמה אני גם נפש וגוף "אני" הסוסים, המרכבה הנהג והאדון . השפות האיזוטריות אפקטיביות בתיקשור של מידע וחוויות מאחד לשני ובכלל בקבלת מסרים, כמו גם בעבודה על פיהן . המסקנה שהגעתי אליה היא שלא משנה השיטה שאתה משתמש בה , העיקר שאתה פתוח לשינויים כמו גם יוזם אותם בעצמך הכוונה להשתנות בעזרת הביטחון בטכניקה מביאה לתוצאות . אבל לא כל הטכניקות שוות , חלקן מובילות לידיעה בעוד שחלקן דמיוניות .

gwizard

New member
אני אוסיף

מה שארג'וני מסנה לומר שאתה לא חייב שום אמצעים לקרוא אדם (או מקום או מצב או XXX) אלא אתה יכול להשתמש באינטואיציה בלבד. אני הגעתי לאותה מסקנה לגבי שיטות דיוינציה שונות אחרי שניסיתי כמה וכמה מהן. זאת הסיבה, אגב, שאני משתמש רק בקלפים של אושו - הם מדברים לאינטואיציה שלי הכי טוב מבין כל הקלפים והשיטות שניסיתי. לפעמים אני גם מגלה שאין צורך בקלפים בכלל, מספיק רק להסתכל על הבן אדם, להתכוונן ולקבל מסרים ממנו עצמו. נסה זאת עם עצמך. יכול להיות שאתה תופתע ממה שתגלה.

neophile

New member
מה זאת אומרת אתה לא חייב שום אמצעים?

איך אפשר לאבחן מצב בלי להשתמש בטרמינולוגיה מתאימה, מה אני אגיד הממ.."אתה נראה לי קצת חציל , כדאי שתשתה כתום ותשמור על הנשמה שלך מפני זווינקיזיסים שליליים " למרות שאתה טוען שאתה לא חייב שום אמצעים כדי לקרוא אדם , מקום או מצב אתה "מודה" כי אתה משתמש באושו טארוט. וגם ארג'ונה טען שהוא קורא בטארוט כבר 10 שנים ... אז מה אתם מבלבלים תביצים ? בלי אינטואיציה אין מה לקרוא בקלפים אבל בלי שיטה כלשהיא , שפה , אין אפשרות לקרוא בקלפים או לייעץ בעזרתם ...לפחות לא בצורה רציונלית . ייעוץ לא רציונלי הוא ייעוץ שלא מאפשר הכרה קלושה ביותר למצב ואפשרות כלשהיא לעשות משהו בנידון .

A r j u n a

New member
לגבי אמצעים

מה שג'יויזארד הבין ואילו אתה משום מה מתעקש עליו, איננו לגבי שימוש בשפה כאמצעי לתקשורת בין בני אדם, אלא לגבי היעדר הצורך בשימוש באמצעים כדי לקרוא אדם, או לחזות את עתידו. תבדיל בין 2 אלה ותגיע להבנה. כדי שאני ואתה נתקשר יש צורך במילים, אותיות, מקלדות ומסכי מחשב. כדי לקרוא את עתידך אין צורך באף אחד מאלה וכן אין צורך בקלפי טארוט. כדי לספר לך מהו עתידך - גם כן אין צורך בהם. מדוע יש צורך בשפה כדי לתקשר? גם לזה יש תשובה, אבל לא הכל בפעם אחת.

neophile

New member
זמן מרחב

אתה משום מה מתעקש על הנקודה של היעדר צורך בשימוש באמצעים כדי לקרוא אדם , אני התייחסתי לא רק לדיווינציה בשביל אדם כלשהוא, אלה עבור עצמך בראש ובראשונה . אם אתה מתייחס לדיווינציה רק כקריאת עתידות אז אני לא יודע איזה מן דיווינציה למדת . דיווינציה בראש ובראשונה נוגעת להווה , כך למשל באי צ'ינג יש הקסגרמה אחת שנוגעת להווה ואחת למצב העתידי הזמן הוא מחזורי ונמצא בתנועה מתמדת , כמו כן , הזמן נמצא בקשר הדוק עם המרחב ולארועים שקורים לנו במסגרת הזמן-מרחב . ישנם רבדים בהוויה שלנו שאינם נתונים למסגרת זמן-מרחב זאת וניתן להתקשר אליהם באמצעים מסויימים , דיווינציה היא אמצעי כזה גם בדרך לקיום קשר רציף עם חלקים אלו כמו שאתה מתיימר לקיים (כפי שמשתמע מדבריך)

למעלה