צומת עמיעד

ברק 188

New member
ניקו... תשובה זמנית .

מחר מתכנסת מעוצת החכמים למורשת ההונגרית בצפת לישיבת חירום שלא מנאמניו בקר לעניין שקישור נשלח על ידך לפה מסכנות יינתנו בקרוב...יפרסמו גם בתקוות הגדולות וגווילם יגלגלו ידבקו בשכנות מאה שערים ובני ברק 188 עותקים בינתיים על פי מה שאני קצת מתחיל להבין הוא... שרוצה לאומר רומני שאני איניני אני אז מי אני בכלל כי אם אני איניני אני היתכן שאני שומרי ?

ניקו 45

New member
הותרתי אותך 188 עם כמה וכמה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אהההה ובדיוק .... ייתכן מאוד שאתה בכלל שומרי ממוצא אסיאתי שאוכל אורז וקובה ומטבל עם "עמבה" . והונגריה היא בכלל "התנחלות" שומרית/כוזרית . וואלק מעניין מה הייתי מוצא לו ביצעתי לך בדיקת DNA לבטח הייתי מוצא מתאם גנטי לכורדים/פרסים/קווקזים ו... פינים מלפלנד. אבל מה זה חשוב אהההה ??? אוהב אותך בגינך ולא בגין הגנים בגנך(גן צמחים)

ברק 188

New member
גחלולה את חולה...?

הכיצד...את יכולה על יד אחת לבקר את טרופלדור ועל הרומני לדלג...לו זה הייתי אני Wow ...Wow ... מה הייתי עושה לה = לך .

ברקלההההה

נו ככה זה שאתה בתפקיד נוסע בפקקים כמעט 4 שעות עד תל חי טפייייי סוף העולם שמאלה
ועוד 2 וחצי במהירות שאני לא יכולה לגלות
כדי להגיע חזרה לארץ מבטחים
אז עברתי ליד הרומני צפצפתי חזקקקקקקק, צעקתי אני כאן, חשבתי אולי ישמע ויעמוד בצומת, אבל כלום נאדה גורנישט, גברים גררררר ועוד רומנים גררררר בריבוע
אז המשכתי הלאה בדרכי
רק טוב!!!

alondli

New member
אם ברומנים עיסקינן, אל תדאגי גחלולה, יש...

מהן גם במרכז..
את לא צריכה בשביל זה ללכת לאיבוד בצפון... את יכולה ללכת לאיבוד במרכז..
(ו..אני מקווה שאת מקבלת אחזקת רכב / דלק ..
)

עסקינן ועוד איך../images/Emo3.gif

צודק אלונדילהההה רומנים יש גם בתל אביב
אין שום סיבה לנהוג 7 שעות בשביל למצוא אותם
ואחזקת רכב בטח מקבלת, רק שלא תמיד אחזקת רגל אחרי נסיעה שכזו נה נני נננה נה
! רק טוב!!!

למעלה