צומת עמיעד

צומת עמיעד../images/Emo9.gif

הייתם שם?!
הייתי צרכה להיות הערב הזה בתל חי, אמנם אני לא ראש הממשלה ולא הלכתי לראות את היד של, אבל הייתי צרכה אז עליתי על האוטו בשעה שלוש וחצי ונסעתי לי גרררר כמה דרך
כמה כביש, גרררר אבל כשהגעתי לצומת עמיעד ידעתי שאני קרובה
(השאלה לאן?!) ואחרי כמה זמן הגעתי לתל חי חזרתי לא מזמן גררררר למעלה משלוש וחצי שעות הלוך טפיייי לפחות הדרך חזרה הייתה מהירה יותר שעתיים וטיפה ההרגשה כאילו הייתי בחוצה לארץ
עכשיו אני בתל אביב שלי חזרה נה נני ננננה נה עולם אחר לגמרי
רק טוב!!!

ניקו 45

New member
בין תל אביב לתל חי ../images/Emo234.gif

היית פה ממש לידי ? במרחק יריקה טפיייי ? ראית ? ראית לי ?? יוווווווו
YYYYY ראית ??? ראית ת'תורמוסים של הגליל ? אין שכמותם אצלכם שם בעירכם . ראית את האור הצלול הבוקע מתוך השמיים הצלולים נטולי ערפיח ושאר מיני חולירות מזוהמות ? אז ... מה את אומרת על ארץ גליל ? נו ... תוך שעתיים וקצת היית פה תתארי לך איך יהיה כשיפרסו את הרכבת והמסילות עד כאן . המרחקים והזמן יתכווצו . לשמור לך מקום בהרחבה (שכונה ) ? על שפת הכינרת טרומפלדור היה גיבור תל אביב הקטנה, חולות אדומים, ביאליק אחד

ש ר ה לה

New member
אחרי שביקרתי בשבת האחרונה בשטחי הטורמוסים...

הפרוסים מאופק עד אופק שם ביער הקטן שליד הכפר נעורה, למדתי שהכפריים נוהגים לקלות את זרעי התורמוסים הנאספים מהתרמילים, ולאוכלם כגרעינים. לא טעמתי אבל אומרים שזה שוווההה!!! אופציה אחרת היא לאסוף לך כמה תרמילים כאלו ופשוט לפזר את הזרעים בגינה ואז להמתין לכחול הכחול המשגע הזה....

ניקו 45

New member
בואי ארחיב השכלתך (אולי) שרל'ה../images/Emo39.gif

נוהגים כולם לספר , לפאר ולדבר בשבחו של האירוס המדהים הגדל בשכנות אלייך : אירוס הגלבוע . אבל ... אינך מצפה שאגלה אל אזנך דבר שכבר ידוע ו"לעוס" לך למכביר מאז ינקותך . נכון ? הבוקר אבקש לספר לך אודות פרח נדיר במושבו ובתפוצתו . ונדיר ביותר ביופיו המרהיב . הגדל באופן טבעי רק בשני מקומות בעולם : הר יונה (בסמוך לנצרת ) וכן ברומו וקודקודו של ... גבעת המורה . ניתן למצואו היום גם במקומות אחרים בתפוצה שהאדם גרם להיווצרותה ובעיקר המוסלמים הנוטים לשתול זה הפרח המדהים לצד קברים . ואני מדבר אודות : האירוס הנצרתי ולך גם אמליץ לאכול ולכבד בפרי התורמוסים לצד פיזור תפוצתן ברבים .

שרל'ה,,,את גרעיני התורמוס מבשלים ולא קולים,

את זה הכרתי וטעמתי רק מחמותי (שהיתה יהודייה
) אני לא זוכרת שהיה לזה איזה טעם מיוחד, אבל כמו כל הקוטניות מהללים את סגולותיו הבריאות,

שוש וקונים אותם בקרן רחוב

בתוך שקית, נייר עיתון מגולגל כמו כובע של ליצן, זה בכלל מוסיף לטעם ואת הקליפה השקופה יורקים בהליכה פשוט מזכיר את השכונה בה גדלתי ברק בשפתך המעניית, אתה יכול לתאר לה את המקום? כי בטח היכרת אותו בזמנים קודמים בעת חיזורך אחרי אשת חיקך.

ניקו 45

New member
מז'תומרת רק מחמותי (שהיתה יהודייה)שושק'ה../images/Emo12.gif

יש מצב שהיתה אממממ נגיד אממממוסלמית ? רגעעעעעעעע הולך לבדוק באם חמותי הפולניה היא גם יהודיה כשרה או שמא כוזרית .

../images/Emo6.gifניקו, ציינתי יהודיה כי שרל'ה חושבת שרק ה

הערבים אוכלים תורמוסים,,,, ואגב חמותי היתה בחייה מקסימה ו אצילת נפש ,,היינו חברות טובות, אני מקווה שהתברכת גם בחמות כזאת, לילה,, בכיףףףףףף

../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

אכן כן הייתי אתמול אי שם בצפון כשעברנו ליד הצומת אמרתי רגעעעעע כאן ממש ליד גר הרומני שלנו נה נני נננה נה אבל העובדה שהייתי בתפקיד לא אפשרה את העצירה אבל צפצפנו חזק שמעתם???
ולגבי כל שאלותיך ניקולהההה אז בחושך לא רואים כלום, והדרך מתל אביב ארוכה מאאאאאאאד, הכבישים לא נגמרים גררררר והאמת אמממממ לא מחליפה את תל אביב שלי בשום דבר!!!!
אבל לשמור לי מקום זה תמיד טוב
אם ארצה לברוח לכמה ימים
רק טוב!!!

אילנה 55

New member
בגליל בתל חי,איש גיבור נפל...........

כשהיינו ילדים היו מציינים את יא אדר בטקס בבית הספר ומספרים על יוסף טרומפלדור וחביריו. נראה לי שכיום לא מציינים יום זה וחבל שהנוער לא מכיר את סיפור הגבורה.

ניקו 45

New member
בוקר ושבוע טוב לך 188 ../images/Emo24.gif

לא אלאה אותך יתר על המידה , לא אבלבל לך ת'מוח על הבוקר , אבל כן אביא ואפגיש אותך עם אדם , יוצר , עשיר(בנסיון חיים) מוכשר וגם ... חונגרי ברמ"ח איבריו ולשונו . בוא ותשכיל גם אתה מכתביו של מר : משה גגן בעל בוסתן הפירות בהנאה ממני (לכנות אותך מהיום שומרי ???
)

בוקר שני חביב לכווולם

אפרורי בחוץ ואנחנו מתקרבים לפורים מה שאומר שעומד לרדת גשם ככתוב בכל הספרים
מקווה שכולם כבר הכינו תחפושות אני צרכה עוד להכין כמה דברים ולרכוש כמה פיצ'פקעס
שיהיה לכווולם יום חביב ופורה ומשהו קטן למחשבה: מישל וברק אובמה נסעו במכוניתם ועצרו בתחנת דלק. בעודם מתדלקים, מישל שמה לב שהעובד בתחנה הוא בן זוגה מימי התיכון. היא יוצאת לומר לו שלום, והם מתחבקים ומעלים זיכרונות מימים עברו. כשהם ממשיכים בנסיעתם ברק אומר למישל: " תראי איזו בת מזל את. אם היית מתחתנת איתו, היית היום אשתו של מתדלק בתחנת דלק". מישל מחייכת אליו ואומרת לו: "לא דרלינג, אם הייתי מתחתנת איתו, הוא היה נשיא ארצות הברית".
בוקר טוב לכוווווווולם רק טוב!!!

itaf10

New member
אירוס הארגמן

הבוקר נצפה אירוס הארגמן בכל הודו ותפארתו בשמורת הטבע מבוא אשדוד זמנו קצר בפריחתו מומלץ לבקר ולראות. ירידה ראשונה לאשדוד מאחורי הטרנספורמטורים כדאי כדאי כדאי

למעלה