סליחה על.. לא יודעת תחשבו
ש שירי מימון היא דיווה New member 11/10/05 #35 סליחה על.. ../images/Emo4.gif לא יודעת תחשבו ../images/Emo6.gif
C Cm 2004 New member 11/10/05 #36 ../images/Emo52.gif../images/Emo70.gif../images/Emo52.gif../images/Emo40.gif../images/Emo52.gif../images/Emo9.gif סליחה על זה שכתבתי מלא הודעות. סליחה על זה שפתחתי מלא שרשורים. סליחה שגרמתי לשרשורים מסוימים לקפוץ שלא הייתי צריך. סליחה שגרמתי להודעות של אנשים אחרים לרדת לעמודים הקודמים. במילה אחת... סליחה! סולחים
../images/Emo52.gif../images/Emo70.gif../images/Emo52.gif../images/Emo40.gif../images/Emo52.gif../images/Emo9.gif סליחה על זה שכתבתי מלא הודעות. סליחה על זה שפתחתי מלא שרשורים. סליחה שגרמתי לשרשורים מסוימים לקפוץ שלא הייתי צריך. סליחה שגרמתי להודעות של אנשים אחרים לרדת לעמודים הקודמים. במילה אחת... סליחה! סולחים
Y yaki123 New member 12/10/05 #64 ../images/Emo6.gif..באמת פתחת מלא..סולחים../images/Emo24.gif אני בכל מקרה
X XXXמשתיקה בנשיקהXXX New member 12/10/05 #67 אאאאאאאאאאאאאאאאא מצטערתתתתתתתתתתתת אמממ סליחה על זה שאני קיימת סתאםםםםםםם סליחה לכל מי שפגעתי בוווווו אממממממממ, סליחה
אאאאאאאאאאאאאאאאא מצטערתתתתתתתתתתתת אמממ סליחה על זה שאני קיימת סתאםםםםםםם סליחה לכל מי שפגעתי בוווווו אממממממממ, סליחה
נ נועוW New member 12/10/05 #92 אני מבקשת סליחה מכל מי שפגעתי בו../images/Emo20.gif שחרית ---- צריך להצטער והרבה
S shachari New member 13/10/05 #126 חח כה אה ../images/Emo35.gif נועיתתת אנחנו מצטערות על זה ש.. שזרקנו גירים חח.. היו קטעים ועכשיו אני שונאת אותו את מבינה אני..
חח כה אה ../images/Emo35.gif נועיתתת אנחנו מצטערות על זה ש.. שזרקנו גירים חח.. היו קטעים ועכשיו אני שונאת אותו את מבינה אני..
ח חולה על הסדרה New member 11/10/05 #6 צום קל שיהיה מחר!!! ותענו בבקשה על. השאלה שלי בהודעה "שירשור ענק של פרוייקט המקלדת"!!! בבקשה זה חשוב!!
צום קל שיהיה מחר!!! ותענו בבקשה על. השאלה שלי בהודעה "שירשור ענק של פרוייקט המקלדת"!!! בבקשה זה חשוב!!
ח חולה על הסדרה New member 11/10/05 #7 יש כרגע 7 אנשים מהפורום שבאים... זה מה שרשום למעלה... מי האנשים שרשמו שיגיעו???? יש לי רעיון.. אולי מישהו יכין איזה סמל או משהו שנזהה אנשים מהפורום?
יש כרגע 7 אנשים מהפורום שבאים... זה מה שרשום למעלה... מי האנשים שרשמו שיגיעו???? יש לי רעיון.. אולי מישהו יכין איזה סמל או משהו שנזהה אנשים מהפורום?
ח חולה על הסדרה New member 11/10/05 #14 חח.. לא יודעת.. אולי נקבע... שנלך עם משה מסויים!!! צריך לחשוב על זה..
O orianush New member 11/10/05 #9 צום קל../images/Emo13.gif צום קל וגמר חתימה טובה מפורום יוסי אזולאי