צום קל

Cm 2004

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif שירי עוד מעט ב-24 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אחרי הפרסומות שירי בביצוע של "אהבה קטנה" מתוך המצעד בערוץ 24.

לא יכולה לצום...../images/Emo70.gif

אני יכולה להתייבש ולהקיא כלום (המבין יבין...) אם אני לא יאכל כלום שעתיים... אז מה יהיה יום וחצי

XDDDDD צודקתתתתת../images/Emo6.gif

מכירה את זה
פעם, ביום כיפור, לפניי שנתיים, הקאתי מים
(אפילו שלא שתיתי לפניי) אבל לא ניכנס לזה

אה, חחח טוב אני אסביר לך....

XD זה כאילו פרצוף צוחק... ה- X זה העיניים וה- D זה כאילו הפה שהוא צוחק (פתוח כזה) וביחד XD זה פרצוף צוחק וכדיי להדגיש שזה מצחיק אז עושים הרבה- D XDDDDDDD הבנת?

עוד 7 ימים זה קורה....

אתם כבר אישרתם את הגעתכם? אנשים יש פה 14 אנשים מהפורום שאמרו שהם באים.. מי הם? ((אני אחת מהם!))

Jen74

New member
למה קוראים לזה "המקלדת"? תשובה

אני לא קבועה כאן אבל אוהבת מדי פעם להתעדכן מה קורה וראיתי את השרשור לגבי הפניג "המקלדת". לפני כמה חודשים פתחו בתפוז את פרויקט "המקלדת" שכל גולש וגולשת יכלו לשלוח סיפורים ושירים שכתבו בבלוגים בתפוז. צוות של סופרים ומשוררים עבר על הטקסטים שנשלחו ובחר איזה מהסיפורים והשירים ייכנס לפרוייקט שבסופו יאוגדו כל השירים והסיפורים לספר אחד שייקרא "המקלדת". ביום חמישי 20 באוקטובר בשעה 15:00 ברחבת כיכר רבין יגיע הפרויקט לשיא שבו יקחו חלק גולשי תפוז בצילום משותף (לא יראו פנים, הצילום הוא מלמעלה) כאשר הגולשים יוצרים את המילה "המקלדת" והצילום יופיע על כריכת הספר. מאחר וממילא יגיעו גולשי תפוז, תפוז ניצלו את האירוע והפכו אותו להפנינג כלל תפוזי אשר מאפשר לכל גולשי תפוז ולא חשוב מאיזה פורום להגיע להפנינג בכיכר, להיפגש, להכיר וגם... להצטלם לכריכת הספר הייחודי. אני אהיה שם...

למעלה