תודה... גם לכם...
X XXXמשתיקה בנשיקהXXX New member 11/10/05 #22 אני../images/Emo45.gif בגלל שאני מקיאה מזה אחר כך והרבה
נ נועוW New member 11/10/05 #25 אני../images/Emo20.gifמי לא../images/Emo35.gif אני גם לא משתמשת בחשמל
K Kryptonite New member 13/10/05 #130 ../images/Emo32.gif רישמי../images/Emo168.gif לשבוע החדש נקווה שהייתה לכולנו חתימה טובה
X XXXמשתיקה בנשיקהXXX New member 11/10/05 #19 גללל כפרההההההההה חחחחחחחחח אממממממ איתי הכל מצויין בידיוק היום השלמתי עם ידיד שלי ואני לא צמה חחח אני מקיאה אחר כך איזה 8 פעמים ולא בא לי
גללל כפרההההההההה חחחחחחחחח אממממממ איתי הכל מצויין בידיוק היום השלמתי עם ידיד שלי ואני לא צמה חחח אני מקיאה אחר כך איזה 8 פעמים ולא בא לי
ש שירי מימון היא דיווה New member 11/10/05 #20 אני תמיד צמתי אבל החלטתי שזהו! אם כל כבוד ויש כבוד אני לא הייתי ילדה כ"כ רעה רעה אבל לא כ"כ אז החלטתי שהו אני לא רוצה יותר זה מבאס אותי לצום ושעוברים לידי ברחוב ילדים בני 4 עם במבה!
אני תמיד צמתי אבל החלטתי שזהו! אם כל כבוד ויש כבוד אני לא הייתי ילדה כ"כ רעה רעה אבל לא כ"כ אז החלטתי שהו אני לא רוצה יותר זה מבאס אותי לצום ושעוברים לידי ברחוב ילדים בני 4 עם במבה!
X XXXמשתיקה בנשיקהXXX New member 11/10/05 #23 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
נ נועוW New member 11/10/05 #24 לא יכולה לבוא../images/Emo10.gif../images/Emo20.gif אבל מי שהולך שיהנה
B batelush161 New member 11/10/05 #37 אם אף אחד לא יכול אפשר לקבוע לתאריך וזמן שכולם או לפחות הרוב יוכלו להגיע... יש הצעות?
נ נועוW New member 11/10/05 #27 איזה יום כיפור זה הולך להיות../images/Emo20.gif אני צמה לא משתמשת בחשמל אבל האוירה כייפית ביום כיפור ... אני אחיות ואמא שילי ובוסך אוכלים אורחה כאילו בחיים שלך לא ראית אוכל וגם ביום שישי ושבת מחכה לי משו שחיכיתי לו דיי הרבה זמן חח
איזה יום כיפור זה הולך להיות../images/Emo20.gif אני צמה לא משתמשת בחשמל אבל האוירה כייפית ביום כיפור ... אני אחיות ואמא שילי ובוסך אוכלים אורחה כאילו בחיים שלך לא ראית אוכל וגם ביום שישי ושבת מחכה לי משו שחיכיתי לו דיי הרבה זמן חח
S shachari New member 11/10/05 #32 חח נועית ../images/Emo20.gif חח נועית מאמי שלי .. מקווה שיעבור מהר בלי מחשבות על ____ ררררררררררררררררררררר כמה אני בוכהההה אוףףףףף
חח נועית ../images/Emo20.gif חח נועית מאמי שלי .. מקווה שיעבור מהר בלי מחשבות על ____ ררררררררררררררררררררר כמה אני בוכהההה אוףףףףף