צום קל

../images/Emo124.gifשירשור ענק של פרוייקט המקלדת

ממצב כולם? תקשיבו אם עדיין לא שמתם לב תפוז פתח פרוייקט ענק! כולכם יודעים שלתפוז אנשים יש פולללללללללללל פורומים ותמיד בכל פורום יש אנשים שמתכתבים,ואז... מתאהבים\ יש להם חברים חדשים\ רוצה לעבוד איתו וכ'ו... בקיצור בגלל המקרים המזעזעים שהיו מפגישות של אנשים שהכירו באינטרנט תפוז החליט לעשות מפגש ענקייייייייייייי לכלללללללל הפורומים בתפוז! קולטים את זה? לכול הפורום בתפוז! אז כל הפרטים בעמוד של הפורום עצמו! ומי שבא בבקשה תאשרו את הגעתכם! זה חשוב! אני כבר רשמתי! יש עכשיו עוד 4 אנשים שרשמו את עצמם! אנשים אין את זה כל הזמן! זה פעם ב... אז בואו ננצל את זה למפגש!!! אז כל מי שבא שיקיש בכתובת ההודעה
כל מי שעדיין לא בטוח\צריך לשאול וכ'ו... שיקיש בכותרת
ובתוכן למה? כאילו מה הסיבה! בואו נראה לתפוז שאנחנו פורום מגובש ואוהב! יאללה אז כולם תרשמו פה כל מה שקשור לזה..!!! וסתם שאלה: מישה פה יודע למה קוראים לפרוייקט הזה , "פרוייקט המקלדת"? למה לא "פרוייקט העכבר" מה הקטע? חח..!!

Cm 2004

New member
../images/Emo41.gifמאמא ../images/Emo32.gif של שירי../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

אז כמו שאתם רואים לא הייתי כאן הרבה זמן מחוסר זמן. אבל ברגע ה-1 שיצא לי קפצתי לבקר (הגעגועים)
אז מה קורה איתכם
מה חדש
איך עבר היום
צמים מחר
מה אתם מתכננים ליום כיפור
רוצים לבקשר סליחה ממישהו
לאחל לו משהו
או... כל דבר אחר שלא קשור לשירי בשרשור הזה בלבד.. וכל דבר אחר,כל פיפס קטן שיש לכם להגיד - הכל בשרשור הזה! בשביל מה הוא נועד אם לא בשביל זה
העבריין ייענש
ראו הוזהרתם!
טוב אז אחרי ש****תי לכם בשכל אני יסיים את זה פה (בשעה טובה אתם בטח אומרים לעצמכם)
אז שיהיה לכם אחלה יום אנשים
גל.

shachari

New member
שירשור סליחות...

אז ככה ... יום כיפור בפתח וזה הזמן .. להצטער על כל החטאים שעשינו אחד לשני...
אז אני כבר מצטערת על שהייתי עצבנית פה על כמה ילדים .. מקווה שסלחתם
אוהבת את כולכםםםםםםםםםםםםםם !
תמשיכו...

Cm 2004

New member
../images/Emo106.gifה-כינוי של הפורום../images/Emo70.gif../images/Emo40.gif../images/Emo9.gif

אלו הם הכינויים המשתתפים בתחרות: 1.נועוW XXX.2משתיקה בנשיקהXXX 3.שנוחציק 4.אל תשכחו את המקף gsufvi.5 6.חולה על הסדרה 7.א ל ו נ ו ש י ת anat234.8 9.שירי מימון היא דיווה oroororro.10 11.יעלושית המאמושית *הביקוש לא היה בשמיים* אבל עדיין מספיק כדי ליצור תחרות
לכולכם
חשוב להזכיר
1.יש לציין את הסיפור שמאחורי הכינוי... (זאת כדי שאנשים יבינו בדיוק במה מדובר ואיך הגעת לאותו הכינוי ןגם כדי להקל על הבחירה ושהיא תתצבע באופן הכי טוב שיכול להיות). 2.הצבעות אלי במסרים בלבד! ניתן להצביע כמה שרוצים (גם אנשים שלא מהפורום). לכל אחד הצבעה אחת! כך שכמו שאמרתי פעם קודמת: אם אתם טובים ביחסי ציבור הרווחתם

Cm 2004

New member
../images/Emo41.gifשרשור ../images/Emo32.gif אחרי הצום../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo104.gif

אז איך עבר הצום
איך העברתם ת'זמן
מה עשיתם
ומה אתם עוד מתכננים לעשות במשך היום
בקיצור.. כל מה שלא קשור לשירי לכאן!
מקווה שהיה צום קל
ושהכל עבר כמו שצריך
שתהיה שנה טובה לכולנו!

שלי...

ת'אמת אני לא מאמינה שפגעתי פה ממש במישהו! אבל סליחה אם פתחתי הודעות חדשות סתם! ואם שיגעתי אותכם עם הרעיונת שלי!! וסליחה אם בטעות העלבתי אותכם כי לא עבדתי את החתימה או כל דבר אחר ((לא נראה לי שזה קרה אבל.. חח..)) סליחה באמת לכל מי שפגעתי בוא!!!

Cm 2004

New member
חשוב../images/Emo70.gif../images/Emo88.gif לגבי ההצבעות../images/Emo70.gif../images/Emo40.gif

כדי שיהיה יותר קל ויותר נוח יש להצביע על גבי הפורום,בשרשור הזה. שכל אחד ירשום בתוכן ההודעה או בכותרת את הכינוי שהוא בוחר. אני מזכיר: כל אחד יכול להצביע,אפילו אנשים שאינם מהפורום. אז תביאו כמה אנשים שאתם יכולים כדי שיצביעו לכם! (ומי יודע אולי הם גם יישארו כאן וככה נרחיב את המשפחה) :).. שיהיה בהצלחה!

ברוכה הבאה מאמי! אני בטוחה שתהני

כאן! יש לנו פורום מדהים! עם אנשים מקסימים! מנהלים מגניבים ועושים עבודה מצויינת! יש פה ילדים מוכשרים, ילדים מצחיקים, ילדים כיפים, הרבה תחרויות ומשחקים! בקיצור שווה להשאר אז תהני!

האמת שגם ביום כיפור התעסקתי

בשירי
לא היה לי מה לקרוא הספר שתכננתי עליו לא ממש עניין אותי.... אז לקחתי מחברה שלי כתבות על שירי אחת אחרי הארוויזיון החדשה של את וממעריב לנוער.. וקראתי אותם בכיף ולאט כדי שהזמן יעבור כמה שיותר מהר.. אז שמרתי את זה ליום השני וכבר ב-1 לא היה לי מה לקרוא.. ושיעמם לי וככה עבר עליי יום כיפור נ.ב הכתבה ב"את" שליטה!

oshriti123

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo100.gif../images/Emo28.gif

אהה האכסניה שלנו בטיול השנתי היתה בערד
עיר נחמדה

למעלה