חנה של ליאור
New member
אוי ../images/Emo14.gif
לא יודעת איך ומאיפה אבל את בטח תמצאי את הכוחות שאת צריכה כדי לחגוג לרומי יומולדת מהנה. ואחר כך? אחר כך ממשיכים הלאה, כי זה חייב להצליח!
אוי"מזל טוב את בהריון"![]()
קיבלתי טלפון מאסותא עם תוצאת בדיקת הדם מאתמול - בטא 41. אמרתי לאשה בטלפון כי זה לא יכול להיות כי אתמול היתה השאיבה, אני זו שלא מצאו ביציות, הבכתי אותה היא התנצלה "אנחנו לא רגילים לדברים כאלו אצלנו כזו בטא זה הריון" ולא ידעה איך לעודד, "לפחות זה אומר שהאוביטרל הוזרק כראוי" היא אומרת. ממש לפחות, עכשיו בטוח שמשהו אצלי ממש לא בסדר, הרופא המום לא יודע מה לומר לי, אמר שעם כל הנסיון שלו הוא מפספס פה משהו, ואין לו מושג מה כי הכל אבל הכל בטיפול הזה היה מושלם, אין לי תשובות ואני משתגעת, למה אני חייבת לנתח כל דבר. אני עייפה, אבל צריך להתאושש, יש לי עוד להכין מלא דברים למחר, ואת העוגה עם התותים שרומי ביקשה, אבל יהייה לי קשה להכין את הפרצוף החזק הזה, שהכל קטן עלי, אז קרה אז מה יש דברים יותר נוראים, אני יודעת שיש למה זה לא עוזר לי עכשיו. תודה לכן על התגובות החמות.
לא יודעת איך ומאיפה אבל את בטח תמצאי את הכוחות שאת צריכה כדי לחגוג לרומי יומולדת מהנה. ואחר כך? אחר כך ממשיכים הלאה, כי זה חייב להצליח!