חנן44
Well-known member
122K צפיות · 5.6K רגשות | השתמטות זו לא יהדות. | נפתלי בנט - Naftali Bennett
השתמטות זו לא יהדות..
![]()
122K צפיות · 5.6K רגשות | השתמטות זו לא יהדות. | נפתלי בנט - Naftali Bennett
השתמטות זו לא יהדות..www.facebook.com
אתה היחיד שצווח זאת שוב ושוב. שיטה ידועה אגב, של המחנה שלך. להמציא דעות בשם הצד האחר כדי לתקוף ולהגחיך אותן אחר כךאני מניח שהתגובה העניינית לדבריו של בנט היא "רל"ב"
אני??? וואלה, אין עליך במציאות אלטרנטיבית.אתה היחיד שצווח זאת שוב ושוב. שיטה ידועה אגב, של המחנה שלך. להמציא דעות בשם הצד האחר כדי לתקוף ולהגחיך אותן אחר כך. בפועל אתה מגחיך רק את עצמך כמובן, אבל זאת זכותך המלאה ולא אני הכתובת לחלוק עליה.
מיצינו אגב. תגובתך לא מעניינת אותי, סורי.
כך אכן המצאת ואתה חוזר על הדחקה הזאת מאז שחשבת עליה שוב ושוב. כשהיא תתחבר למציאות מתישהו, אולי יהיה טעם לדון בה. עד אז צר לי לאכזבך, אבל תצטרך להיות יותר יצירתי בנסיונות השלכת ההתחמקויות שלך מדיון ענייני לאלה שמוכנים וקוראים לכך דרך קבע.אני??? וואלה, אין עליך במציאות אלטרנטיבית.
שימוש ברל"ב הרי נועד למנוע דיון ענייני.
אכן, רל"ב זאת המצאה שימושית מאוד כשאין לך אפשרות להעזר בעובדות.כך אכן המצאת ואתה חוזר על הדחקה הזאת מאז שחשבת עליה שוב ושוב. כשהיא תתחבר למציאות מתישהו, אולי יהיה טעם לדון בה. עד אז צר לי לאכזבך, אבל תצטרך להיות יותר יצירתי בנסיונות השלכת ההתחמקויות שלך מדיון ענייני לאלה שמוכנים וקוראים לכך דרך קבע.
בהצלחה.
בינתיים נראה שמיצינו.
רק בריאות, מעומק הלב.אכן, רל"ב זאת המצאה שימושית מאוד כשאין לך אפשרות להעזר בעובדות.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.