צודק

כרמיזן

Well-known member

בנט התעורר? מעניין...
לא שמענו אותו בתקופת פרעות קפלן, בתקופת ההמרדה הפומבית המדווחת בשידור ישיר ובפומפוזיות,
בתקופת רשימות הסרבנות המוקראות בגאון "גולני, גולני, שייטת, צנחנים, חיל אויר...."..

איפה היה הכלב אז?

מסקנה, הנוכל לא נגד השתמטות, הוא בעד השתמטות.
הוא "נגד" מה שמתאים לאידיוטים שהוא רוצה לצוד.

1ספי11

Well-known member
אני מניח שהתגובה העניינית לדבריו של בנט היא "רל"ב"

Harrington

Well-known member
מנהל
אני מניח שהתגובה העניינית לדבריו של בנט היא "רל"ב"
אתה היחיד שצווח זאת שוב ושוב. שיטה ידועה אגב, של המחנה שלך. להמציא דעות בשם הצד האחר כדי לתקוף ולהגחיך אותן אחר כך :). בפועל אתה מגחיך רק את עצמך כמובן, אבל זאת זכותך המלאה ולא אני הכתובת לחלוק עליה.

מיצינו אגב. תגובתך לא מעניינת אותי, סורי.

1ספי11

Well-known member
אתה היחיד שצווח זאת שוב ושוב. שיטה ידועה אגב, של המחנה שלך. להמציא דעות בשם הצד האחר כדי לתקוף ולהגחיך אותן אחר כך :). בפועל אתה מגחיך רק את עצמך כמובן, אבל זאת זכותך המלאה ולא אני הכתובת לחלוק עליה.

מיצינו אגב. תגובתך לא מעניינת אותי, סורי.
אני??? וואלה, אין עליך במציאות אלטרנטיבית.
שימוש ברל"ב הרי נועד למנוע דיון ענייני.

Harrington

Well-known member
מנהל
אני??? וואלה, אין עליך במציאות אלטרנטיבית.
שימוש ברל"ב הרי נועד למנוע דיון ענייני.
כך אכן המצאת ואתה חוזר על הדחקה הזאת מאז שחשבת עליה שוב ושוב. כשהיא תתחבר למציאות מתישהו, אולי יהיה טעם לדון בה. עד אז צר לי לאכזבך, אבל תצטרך להיות יותר יצירתי בנסיונות השלכת ההתחמקויות שלך מדיון ענייני לאלה שמוכנים וקוראים לכך דרך קבע.

בהצלחה.
בינתיים נראה שמיצינו.

1ספי11

Well-known member
כך אכן המצאת ואתה חוזר על הדחקה הזאת מאז שחשבת עליה שוב ושוב. כשהיא תתחבר למציאות מתישהו, אולי יהיה טעם לדון בה. עד אז צר לי לאכזבך, אבל תצטרך להיות יותר יצירתי בנסיונות השלכת ההתחמקויות שלך מדיון ענייני לאלה שמוכנים וקוראים לכך דרך קבע.

בהצלחה.
בינתיים נראה שמיצינו.
אכן, רל"ב זאת המצאה שימושית מאוד כשאין לך אפשרות להעזר בעובדות.

למעלה