צובעים תיקרה?

pengit

New member
צובעים תיקרה?

מעבר לשאלת היפה\לא יפה, האם יש סיבה למה לא לצבוע את התיקרה ביחד עם הקירות בחדר שמיועד לתינוק הממשמש ובא?

מאגר

New member
יש ליצבוע את התיקרה ורצוי בפולי סיד

שתי שכבות אין להשאיר שליחט בחדר מגורים.

pengit

New member
אני אבהיר את עצמי

בית חדש, החדר מסויד בלבן. אמרה לנו המוכרת בשזר שלא צובעים תקרה כי הצבע אוטם את הקירות והחדר צריך "לנשום". אני מוכרחה להודות שזה לא נשמע לי הגיוני, אז פניתי לעזרתכם. תודה לכולם

rsmadar

New member
אני מניחה שהיא התכוונה לכך

שלא צובעים את התקרה בצבע=גוון כי תקרה כהה למשל, או בעלת גוון דומיננטי, עלולה לגרום לתחושת עומס.

צביעת תקרה

אני דוקא התייעצתי עם מומחה בטמבור, והא אמר לי שבצבעים היום אין שום בעיה של נ"נשימה", מדובר רק בצבע הפלסטי המיושן, וכל הצבעים האקריליים החדשים מצויינים הן לתקרה והן לקירות. תשאלו בעצמכם בטמבור.

צבעתי את כל הבית קירות ותיקרה

עם סופרקריל מגוון יצא מדהים ואין שום בעיה עם זה

אלבה

New member
היא התכוונה אולי לא לצבוע באקרילי

אלא רק בסיד. יש כאלה שטוענים כך, אבל לא מהסיבה של נשימה, כי אם כך אז גם את הקירות אסור היה לצבוע באקרילי.

היה נהוג לצבוע...

תקרה בצבע סיד ....בעיקר לצרכי חסכון צבע הסיד משאיר סימנים ולכן....קירות לא באו בחשבון אבל תקרה ? אלה אם אתה רוח רפאים או סופרמן או ספיידרמן אף אחד אחר לא משתפשף על התיקרות מרצונו החופשי ולכן אין חשש לצבוע בצבע סיד ותקנו את מוהנדס אם הוא טועה ושלא תחשבו שהוא לא טועה מדי פעם מהנדס משוגע לא סופרמן ולא ספיידרמן ..... יותר בכיוון של סטיב אוסטין רק בלי המליונים

למעלה