צה-צה-צה-נעוצה

מ ש כ י ת

New member
צרוף תמונות וקישורים לפורום

בעקבות שאלות של רבים מהגולשים בפורום מצאתי לנכון להעלות קובץ ובו הוראות להעלאת תמונות וקישורים לפורום. המאמר באדיבות פורום תמיכה בתפוז בו מומלץ לבקר בכל פעם שיש שאלה לגבי דרכי העבודה בפורום מבחינה טכנית.

../images/Emo124.gif מזכירה לכם

לשלוח לנו מסרים לגבי נכונותכם להדריך ו/או לארח מפגש יצירה של הפורום לניק הזה לפי ההוראות להלן, למדריכים / מדריכות - בכותרת המסר נא לכתוב הדרכה + נושא (לדוגמא הדרכה בפרגמנט) בתוכן המסר נא לתת פרטים לגבי נושא הלימוד, רשימת חומרים ועלויות בסיסיות, ואת מס' האנשים שיכולים להשתתף במפגש. כן יש לצרף מס' טלפון ולהודיע איזה ימים מתאימים. למארחים / מארחות - נא לכתוב בכותרת המסר ארוח + מיקום (לדוגמא ארוח בראש העין). מהם תנאי האירוח (גינה/חצר/מרפסת) ואיזה סוג מפגש אתם מעונינים לארח. מספר אנשים שיש באפשרותך לארח, ימים שנוחים לך ומספר טלפון להתקשרות. שימו
אני מבקשת כרגע רק מדריכים ומארחים, מבקשת לא לשלוח מסרים להרשמה למפגשים עתידיים, זה לא רלוונטי כרגע ורק סותם את התיבה.
אני לא עונה למסרים אלא רושמת את כולם ברגע שתהיה מספיק הענות ואפשר יהיה להצליב בין המדריכים והמארחים תקבלו הודעה.

diklar22

New member
המפגשים בצפון הם לא רק באיזור חיפה

אלא גם בתמרת, טבעון וכו'. אני מגיעה מכרמיאל למפגשים הללו. ועוד לא הייתה דרישה של בנות מהאיזור הזה.

גלית35

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo41.gifכמה אתרים מענינים שמצאתי|*../images/Emo20.gif

חלקם ביפנית אבל שווים.

wildspirit

New member
דיקלה ... היי...

מצטערת שאני שולחת לך כאן הודעה פשוט אני לא מצליחה לפתוח את המסרים ואני לא מצליחה לשלוח מסרים משום מה כך שאין לי דרך אחרת.... השאלה באמת איך אני יכולה ליצור איתך קשר... כי שלחת היום הודעה לגבי המפגש ב-15 ואין לי מושג מה כי אני שוב לא יכולה לפתוח.. מה נעשה? אני יכולה לכתוב את המייל שלי אם זה בסדר תודה מראש

t o b i

New member
כן תודה../images/Emo70.gif פשוט בגלל החגים לא היה

זמן עדיין במערכת של תפוז

חנדוש

New member
../images/Emo41.gifבימים הקרובים מתקיימת סדנת

חרוזים אצל סימה. בקשתי להשתתף ואף שלחתי מסרים לסימה לא היתה כל תגובה. מענין לענין ולכל המעוניין ובהמשך אמרה: "חנדוש לא תבוא אלי לסדנא" אם סימה אינה רוצה בי מכבדת את רצונה את מי זה מענין? איומיה אינם מפחידים אמירותיה אינן מבוססות הקונספציה שלה צריכה לעבור שדרוג מביעה בהודעה זו את תחושותי בלבד שבוע נפלא

שמש א

New member
../images/Emo31.gif

חבל שאת מעלה את זה הנה. הסדנאות בפורום נעשות בהתנדבות. סימה פותחת את ביתה בהתנדבות כמובן והיא לא מוכרחה לארח כל אחד. בואו לא נשכח שמדובר ראשית בחוויה חברתית ורק א"כ בסדנה.

חנדוש

New member
שסימה תארח כאוות נפשה ותפתח את

ביתה לרווחה לככככככככככולם ולכולם יש את רוח ההתנדבות הן במארחת והן כמדריכה לעצם הענין, עליה לחדול להעליב, להקניט, לפגוע אם איני רצויה בביתה את מי זה מענין??????????? כדאי לשמור על סטטוס של הוגנות והגינות כך יאה וכך נאה לפורום המקסים שלנו

yaelsh5

New member
חנדוש מוזמנת אלי ללמוד../images/Emo24.gif

מסכימה איתך שרם מישהיא מארגנת סדנה הסדנה צריכה להיות פתוחה לכולם..

חנדוש

New member
יעלי תודה על הרצון הטוב וההבנה

ותודה על הזמנתך לביתך ובימים הקרובים נחשוב על בקורים לחורף הממשמש ובא תודה

pizi33

New member
רק עכשיו ראיתי את הדרמה

הטעות היא טעות שלי ואני לוקחת את האחריות. כ"כ רציתי להדריך שכאשר התחילו לפנות אלי במסרים עניתי לכולם סימה יצרה קשר וקבענו לנו להיפגש אצלה, לא על תקן של סדנא, למיטב ידיעתי זה רק אני והיא כרגע אני אלמד אותה סריגת ספירלה והיא תלמד אותי סריגת צמידים בשתי מסרגות. יעלוש וחנדוש אתן מוזמנות להרים את הכפפה ולעשות סדנה כמו שצריך. אין לי בעיה להדריך גם 10 בנות רק שלי בבית אין מקום. מקווה שהכל יבוא על מקומו בשלום ולכולן יהיו תכשיטים סרוגים/ טויים (אני קוראת לתכשיטים עם האבנים הכלואות טוייה כי זה מזכיר לי קורי עכביש) לתפארת.

Sימה

New member
תתחברו תתחבקו - שתיכן למדתן אצלי

חינם !!!!! חנדוש 3 פעמים---ולא רצתה ללמד אותי כשפניתי אליה והשניה---ביקשה כסף כשפניתי אליה . תרגעו-----בבקשה

Sימה

New member
שמש יקירתי---אין אצלי בכלל סדנא

קבעתי עם חברה ב4 עיניים לקפה וחרוזים . מה קורה פה ????? חנדוש היתה אצלי כבר 3 פעמים בבית ---מה אני חייבת לה ????

Sימה

New member
אין אצלי סדנא !!!!!!!!

קבעתי עם חברה ב4 עיניים--זה פרטי אירחתי אותך יותר מפעם עד השעות הקטנות של הלילה !!!!!!!!!!!. מה את רוצה ?

pizi33

New member
חנדוש לא יפה

התכתבנו יפה מאוד במסרים אפילו קבענו לדבר טלפונית. בשביל מה זה טוב???

למעלה