צה-צה-צה-נעוצה

שישינשי-הוזלה במחיר דוכן

זו הודעה שנייה בעניין הזה- מחיר הדוכן ירד ל-200 ש"ח. כמו שאמרנו קודם, תינתן עדיפות לדוכני תכשיטים, ביגוד, תיקים וחפצי נוי. מכיוון שנוצר בלבול רב בגלל מחיר הדוכנים וכו' אנחנו מבקשות לשלוח לנו את הבקשות שלכם מחדש ולצרף לבקשה קישור לעבודות או לגלריה שלכם. (למי ששלח בקשה לפני ההוזלה ל200 ש"ח) חג שמח, נהדר ונפלא

דפנה מי

New member
כתבתי הודעה והיא נעלמה/נמחקה(?)

אני מעוניינת לדעת מה קורה עם הנושא הזה מבחינת זה שאנחנו נרשמות אצלכם ואז מה הלאה? זה עובר לבדיקה של המארגנות של הארוע בדיאדה ואז הן בוחנות למי לתת דוכן ומתי יתנו הודעה שהן מאשרות השתתפות? אנחנו צריכים להתכונן גם מבחינת חומרים ויצירות ואשמח לקבל לו"ז כלשהו ויותר פרטים או לדעת לפחות מתי נקבל יותר פרטים?

../images/Emo124.gif כמה מילים טובות../images/Emo70.gif

תודה רבה לעמיתושש על ניהול עניין מפגשי היצירה במרכז, עמיתושש עוזבת את התפקיד, עמית-מעריכים אותך
לשירשור התודות המלא
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=505&msgid=40065089
באותה הזדמנות גם מודות לדיקלה שעושה את אותה עבודה קשה, בהצטיינות אפילו- הכל בנימוס,באירגון,בשקט ובהתחשבות. תלונה אחת לא שמענו מהבחורה הזו כל התקופה שאנחנו עובדות יחד
תענוג איתה.
גלריית הפיסול השמנמנה והמרתקת שלנו, שתפחה לה ככה מתחת לאף שלנו בזכות הגולשים הכישרוניים ובעיקר בזכות המנהלת של הגלריה מושית 10 שעושה עבודה טובה עד מאוד כדי שנהנה מגלריה מסודרת ומלאה בכל טוב. תתנו הצצה-שווה שווה!!
בוטי האחת המתוקה, שהיא באמת האחת ואין כמוה, שלא קיים כמעט שירשור בלי מילה טובה שלה או תשובות חמות
פפו,איציק,יוסי,ניר,א' פרוסטדוויל,מוטי, ואיתן, אנחנו אוהבות אותכם מאוד ומעריכות את המיעוט הגברי שלנו
וכמו שהחיקוי של מיכל זוארץ נוטה לומר- ערב טוב שבת שלום לכם
מעריכות את כולכם- משכית וטובי.

אגב, יש עוד כמה בנים, שלא

הוזכרו, כמו נמרוד, אסף, ירון = כולם צורבים גדולים על עץ...
אז ממני = לכולכם המון מילים טובות. נא להתמיד בביקורים.

ymmy

New member
שרית..לאחר התיעצות בממלכת..../images/Emo150.gif

הגברים...הוחלט לאמץ אותך כ"מלכת הגברים" כאחת ששומרת בחרוף נפש על הזכויות שלנו וכהוקרה את מקבלת שלוש משאלות כאשר תחפצי... ויקויימו אפילו צביעת ה"ניק" שלך לוורוד

rachel1234

New member
האם יהיה מפגש כזה גם במרכז?

גם אנחנו רוצות...פליזזזזזזזז

רותה22

New member
מה עם מפגשים לימודיים גם באזור עפול

עפולה בית שאן? גם אני רוצה להשתתף אבל גרה נורא רחוק גם ממה שמגדירים פה "צפון"

wildspirit

New member
רחוק?? אני מגיעה מהמרכז....

עד חיפה... עפולה זה רחוק???? אם רוצים אין זן אגדה