צה"ל

צה"ל

יש לי כול הזמן מחשבות שביום הגיוס אני אגיע לצה"ל וישלחו אותי היבתה כי אין את המידה שלי האם דבר כזה יתכן ?" אני 1.72 ושוקלת 90+ אולי מישהו יודע עד איזה מידה יש להם את הבגדים

אל דאגה... ../images/Emo13.gif

אני התגייסתי לצה"ל במשקל של 95 ק"ג היו לי מדים (מדי ב') שנפלו מהבטן הגדולה שלי, מזל שיש חגורה צבאית שאת יכולה להאריך ולהקטין בהתאם לגודל שלך... ויותר מזה, מאחר והתגייסתי למשטרה כחולה, קיבלתי מדים כחולים חדשים והייתי צריכה להחזיר לצה"ל את המדים הירוקים שלהם, נחשי מה? מרוב שהם היו גדולים וארוכים דרכתי להם על החיים חחח
החזרתי להם אותם משופשפים כהוגן בתחתית שלהם-ברגליים, נראה לי שאחרי הם הושלכו לפח חחח
בקיצור, כשאת מגיעה לבקו"ם ביום הראשון, כחלק משרשרת החיול שלך את מקבלת מדים, את הולכת למדוד אותם בתאי המדידה ואם לא טובה לך המידה את ניגשת שם לחלון כזה בו אפשר להחליף, את תראי בו בטח תור ארוך מאוד של בנות כי לאף אחת לא נוחים המדים שהיא מקבלת מראש בתוך הקיטבג, שם תבקשי מידה גדולה יותר ותוכלי לבקש גם מהבנות שיהיו בתור להתחלף איתך במידה ויש בידן את המידה שלך (מן חילופי גומלין כאלה...
) אל תדאגי, אף אחד לא ישלח אותך משם כשעלייך יושב מכנס לא סגור או חולצה מתפוצצת, כולן מסתדרות בסופו של דבר וגם כל אחת כל כך עסוקה בעצמה מה שהופך את העסק לפחות מביך...
יהיה בסדר, תתעודדי, המון בנות שמנות מתגייסות והן לובשות מדים. ואם יש לך עוד שאלות אני אשמח לענות ולעזור לך. שיהיה המון בהצלחה
אפרת.

היי מותק! ../images/Emo24.gif

גם חושבת על זה אבל לדעתי יש להןם מידות גדולות כאלה אם את המידה שלך מוכרים בחנויות לדעתי יש להם גם אותה שם ואני פחות או יותר במידות שלך (1.74 ששוקלת 100+) ועוד מתגייסת יום ראשון מתי את מתגייסת?

אני מתגייסת

עוד חודש וחצי ומזה לחוצה מכל הסיפור כי שמעתי כל מיני דברים כמו גנבות ומפקדות שמשפילות אותך אז הייתי מאוד שמחה אם אלה שעברו את זה היו מספרות לי על הטירנות ובעל היום הראשון של הגיוס נ.ב פנים יפות תהני מהצבא והלוואי שהתהליך שלך יהיה מהנה וכיפי

Olga1986

New member
../images/Emo3.gif מ"כית קורסיסטים בדימוס...

אשמח לענות לך על כל שאלה. במידה ויש לך שאלות אישיות, את מוזמנת לפנות אלי במסרים. אולגה

solee

New member
גם אני מתגייסת ../images/Emo195.gif

אומנם עוד כמה חודשים אבל גם לי כבר עכשיו יש את החששות האלה בקשר למידה. מקווה שדוברים פה אמת ואכן לא תהייה לאף אחת מאיתנו, התגייסות הצעירות, בעיה. ומה זה בקשר להשפלות שמישהי כתבה פה ???? באמת קיים דבר כזה ????

newKiticat

New member
יש הכל.

אני 175- ובגיוס שלי הייתי גם 90 קילו פחות או יותר. הטיפ הכי חשוב שישלי- הוא שתמיד תבקשי מידה יותר גדולה כי זה סתם כאב ראש לגלות אחר כך שזה לוחץ ולא יושב טוב....

newKiticat

New member
האמת?

לפי הניסיון שלי- זה לא משנה איזו מידה זו. גם קחי בחשבון שהגזרה מאוד נוקשה על הגוף הלא דחלילי. אני לצורך העניין התגייסתי במידה 46. בדלפק נתנו לי 42..... כשבסוף בכלל לקחתי מידה 52 (!). כך שתתאזרי בקצת סבלנות. זה הכל. תנסי- ואל תתביישי. אלוהים יודע שהגזרות שלהם הכי לא מדוייקות בעולם. אהה- ועוד טיפה. תוודאי אורך (כי את גבוהה! כמוני והייתה לי בעיה ) ותמדדי את כל המדים! אל תתעצלי ותגידי לעצמך שזה אותו דבר כי רשום על זה אותה מידה.... לקחתי 2 חולצות שהיו כביכול אותה מידה- אבל בבית מהר מאוד גילתי שהם ממש לא!

אז ככה..

אני מאיה אני בדר"כ רק קוראת כאן... אני עכשיו חיילת אוטוטו לפני שיחרור,מה שכן תבקשי מידה גדולה בהרבה ממה שאתה כי עכשיו אסור להנמיך את המכנסיים והם ממש מגיעים אפשר להגיד לקורקבן..או קרוב לשם.. הגזרה עכשיו לא נוחה בכללי..ואל תפחדי מכלום בסופו של דבר את תהיי עם מדים שנוחים לך..תאמיני לי זה הדבר האחרון בשרשרת חיול ..הכי חשוב שתהני..את יועדת למה את מיועדת?הכוונה לאיזה תפקיד?

תודה על העזרה אני כבר ממש נלחצתי

כניראה שאני אהיה צפ"טית או משקית שליטה שזה אומר שכניראה אני אהיה במודיעין או בחייל האוויר (ואת זה אני יודעת רק בגלל ששלחו לי תחקיר בטחוני ככה שגם זה לא בטוח)

התחקיר הבטחוני לא אומר כלום...

אומנם אני מאחלת לך שכן תתקבלי למודיעין כי זה בהחלט אחלה של שירות עם אנשים איכותיים ותוכלי גם לבנות לעצמך דרך הקורסים שתעשי ודרך השירות עצמו כמובן ידע רחב שיוכל לעזור לך בעתיד בתפקידים מעניינים... אני, ע"פי הקב"א, הפרופיל, כל התחקירונים והשאלונים וכל המקומות ששלחו אותי אליהם למיונים הייתי אמורה בכלל ליהיות טייסת בחיל מודיעין... בסוף הייתי שוטרת במשטרת הכחולה... איזה אבסורד אה? חחח... מצא את ההבדלים ממש... בקיצור בובה, לאט לאט ובזהירות, לא להתרגש יותר מדי מכל הפרוספקטים האלה שצה"ל ישלחו לך הביתה כי בסוף מה שקובע זה אותו יום חיול מפרך שבסופו את נכנסת לקצין מיון והוא פשוט מיידע אותך לאיזה תפקיד החליטו לקחת אותך (במידה וזה גיוס כלל צה"לי כמובן),או שאם תעברי בהצלחה את כל המיונים של התפקידים שהציעו לך בשאלון ששלחו לך הביתה אולי תתקבלי באמת לאחד מהם ואז הגיוס שלך יהיה מיועד וכבר יהיה ברור לך לאן את הולכת... בקיצור, אם יש לך עוד שאלות נעשה את זה במסרים... זה לא המקום לזה
ושוב- שיהיה לך המון בהצלחה!
ממני הטייסת של חיל מודיעין

lb22

New member
רק להאיר את עיניך :)

ובתור זה שעסק בנושא התחקירים ... התחקיר יכול לשנות אם הוא נעשה בבסיס של מודיעין או חיל ירוק אחר אזי היא מוינה לירוקים. ואם הוא בוצע בבסיס ח"א אז היא תיהיה בח"א... ואני מדבר רק על מלשבים לא על חיילים בשירות סדיר. אז ביקצור מיטל...אם היית בבסיס ח"א שדה דב אז את תגיעי מחר לעובדה :) שזה אחלה מקום ואת מוזמנת לשאול אותי הרבה על הבסיס .... מכיר כל אבן בו בערך :)

למעלה