אל דאגה... ../images/Emo13.gif
אני התגייסתי לצה"ל במשקל של 95 ק"ג היו לי מדים (מדי ב') שנפלו מהבטן הגדולה שלי, מזל שיש חגורה צבאית שאת יכולה להאריך ולהקטין בהתאם לגודל שלך... ויותר מזה, מאחר והתגייסתי למשטרה כחולה, קיבלתי מדים כחולים חדשים והייתי צריכה להחזיר לצה"ל את המדים הירוקים שלהם, נחשי מה? מרוב שהם היו גדולים וארוכים דרכתי להם על החיים חחח
החזרתי להם אותם משופשפים כהוגן בתחתית שלהם-ברגליים, נראה לי שאחרי הם הושלכו לפח חחח
בקיצור, כשאת מגיעה לבקו"ם ביום הראשון, כחלק משרשרת החיול שלך את מקבלת מדים, את הולכת למדוד אותם בתאי המדידה ואם לא טובה לך המידה את ניגשת שם לחלון כזה בו אפשר להחליף, את תראי בו בטח תור ארוך מאוד של בנות כי לאף אחת לא נוחים המדים שהיא מקבלת מראש בתוך הקיטבג, שם תבקשי מידה גדולה יותר ותוכלי לבקש גם מהבנות שיהיו בתור להתחלף איתך במידה ויש בידן את המידה שלך (מן חילופי גומלין כאלה...
) אל תדאגי, אף אחד לא ישלח אותך משם כשעלייך יושב מכנס לא סגור או חולצה מתפוצצת, כולן מסתדרות בסופו של דבר וגם כל אחת כל כך עסוקה בעצמה מה שהופך את העסק לפחות מביך...
יהיה בסדר, תתעודדי, המון בנות שמנות מתגייסות והן לובשות מדים. ואם יש לך עוד שאלות אני אשמח לענות ולעזור לך. שיהיה המון בהצלחה
אפרת.