צה"ל ותיכנות - עזרה 
שלום, אני עכשיו בן כמעט 18 עולה ליב', ו(קצת באיחור אני מודה) גיליתי שיש המון המון המון יחידות בצה"ל שכוללות תיכנות (לא צריך להגיד בפורום תכנות שזה מה שאני רוצה, נכון?). בהתחלה חשבתי שהכל היה פשוט - יש שחקים, יש עתודה, ויש ממר"ם (כלומר הקורס ההוא...שחכתיאת השם...משהוא שמזכיר קצת סברס ^^) אז גיליתי על פרוייקט גאמ"א (גם את העובדה שיש את ה'"' לקח לי זמן לגלות), וכמובן שגיליתי עליו באיחור...(אני לא יודע אם אני עוד אוכל לעשות את המבחנים וכאלה...כנראה שלא
) ובגלל שזה מאד מאד עיצבן אותי, חיפשתי קצת, ומצאתי את הדברים הבאים: 1044 8200 ממ"ס (שאני לא ממש יודע מה כל אחת מהן בעצם, אבל חיפוש בגוגל הואעוד יחסית שולי) עכשיו, אני לא יודע מה עוד החמצתי, אני לא יודע איזה דברים עוד לא גיליתי, ואני מאד רוצה לדעת כדי שאני אוכל (אולי) לנסות להתקבל... תודה רבה.
נ.ב. - אני לא סומך עליהם שישיגו אותי. לא הלך לי הכי טוב בדפ"ר (בעיות...נזילות...שתיתי יותר מדי...לפני...), ואני בהחלט חושב שיש לי סיכוי לגרום להם לשלוח אותי למבחני קבלה. כנראה אף סיכוי סביר יותר (ביחידות מסויימות לפחות) מאשר בדרך הרגילה של הם מבקשים ממני. ושוב - תודה רבה
שלום, אני עכשיו בן כמעט 18 עולה ליב', ו(קצת באיחור אני מודה) גיליתי שיש המון המון המון יחידות בצה"ל שכוללות תיכנות (לא צריך להגיד בפורום תכנות שזה מה שאני רוצה, נכון?). בהתחלה חשבתי שהכל היה פשוט - יש שחקים, יש עתודה, ויש ממר"ם (כלומר הקורס ההוא...שחכתיאת השם...משהוא שמזכיר קצת סברס ^^) אז גיליתי על פרוייקט גאמ"א (גם את העובדה שיש את ה'"' לקח לי זמן לגלות), וכמובן שגיליתי עליו באיחור...(אני לא יודע אם אני עוד אוכל לעשות את המבחנים וכאלה...כנראה שלא