"צה"ל הרג 100 ילדים ב-2003"........

מורנא007

New member
מדוע כאשר החיזבאללה יורה

קטיושות על קרית שמונה, אפשר להעביר ילדים למרכז הארץ וכאשר יורים על נצרים לא?

סוהי

New member
מורנא,רענן קצת את הזיכרון...

תושבי קרית שמונה העבירו ילדים רק לאחר שהתקפות הקטיושות נעשו רצופות יום יום. המצב באזור נצרים שונה לחלוטין.

shy-1

New member
איני מודד את המצב בנצרים, אך כל פעם

כשראתי מרואיין/יינת משם, בשלב מסויים של השיחה הם טענו(מאינטרס שלהם כנראה), שכך הם עוברים יום יום. בקיצור, אני את כלבתי שאוהב מאד, לא הייתי מביא לשם! כזה אני.

אול הזכרון בוגד בך שוב, סוהי -

אבל תושבי גדות ישבו עם ילדיהם במקלטים, ולא גררו תינוקות למסעי השפעה פוליטיים כאשר ידעו על ההתראות לסכנה בשטח. כך גם תושבי קרית שמונה והאחרים שאתה מזכיר פה.

סוהי

New member
למה שוב?...זו פעם ראשונה...אולי...

תושבי גדות גם יצאו מהמקלטים בעת ההפוגות בהפגזות,וגם אז היה מסוכן. גם ילדי קרית שמונה וישובי הצפון הלכו לגנים ולבתי הספר והופתעו לא אחת ע"י מטח קטיושות. מי שגר באזור של עימות צבאי,שרוי באותן סכנות.הברירה היא להישאר ולהתמודד...או לברוח. אגב,מה את טוענת ששכחתי?...אני פשוט לא זוכר כרגע...

מורנא007

New member
אכן כתבת

יתכן שאותו רצח היה נמנע. העובדה שילדים לא גרים באיזור קרבות, לא מהווה אישור לרצון ישראל לנסיגה. אתם מוזמנים לשאול את חברי קיבוץ גשר.

העובדה הפשוטה ומסמרת השיער היא

שילדים נהרגו. הדו"ח הוא אמיתי. עובדה. העובדה שאנו נלחמים נגד חלאות אדם איננה מצדיקה את זה. ולצערי הרב - לא רק הפלסטינים משתמשים בילדים. עובדה.

1יד הנפץ

New member
מי מחפש "להיות יפה" במלחמת הקיום

שלנו נגד חיות האדם האלו??? הגיע הזמן לשנות את ה"תפיסה" המלחמתית. הטרור כופה עלינו (ועל העולם בכלל) מלחמה לא קונבנציונלית, שלא מאפשרת לנו להיות "יפים" ו"טהורים". מי שעדיין חושב בדפוסים אלו, הפסיד כבר את המלחמה הזאת מראש!!

שהפלסטינאים ירחיקו את הילדים

מאזור הקרבות-למה הם מסכנים אותם? ברגע שירחיקו את הילדים מהקרבות לא יהרגו להם הרבה מחבלים קטנים.

קראי את כל הדו"ח רוית

ואז תתלהמי כאן. אירגון אמנסטי איננו אנטישמי. והדו"ח הוא אמת. והאמת כואבת. אין כל הצדקה למות ילדים. אפילו העובדה שאנו נלחמים בחלאות איננה מצדיקה זאת. וכן - יש שם גם גינוי חמור לאירגוני המחבלים.

למעלה