כשראתי מרואיין/יינת משם, בשלב מסויים של השיחה הם טענו(מאינטרס שלהם כנראה), שכך הם עוברים יום יום. בקיצור, אני את כלבתי שאוהב מאד, לא הייתי מביא לשם! כזה אני.
אבל תושבי גדות ישבו עם ילדיהם במקלטים, ולא גררו תינוקות למסעי השפעה פוליטיים כאשר ידעו על ההתראות לסכנה בשטח. כך גם תושבי קרית שמונה והאחרים שאתה מזכיר פה.
תושבי גדות גם יצאו מהמקלטים בעת ההפוגות בהפגזות,וגם אז היה מסוכן. גם ילדי קרית שמונה וישובי הצפון הלכו לגנים ולבתי הספר והופתעו לא אחת ע"י מטח קטיושות. מי שגר באזור של עימות צבאי,שרוי באותן סכנות.הברירה היא להישאר ולהתמודד...או לברוח. אגב,מה את טוענת ששכחתי?...אני פשוט לא זוכר כרגע...
שלנו נגד חיות האדם האלו??? הגיע הזמן לשנות את ה"תפיסה" המלחמתית. הטרור כופה עלינו (ועל העולם בכלל) מלחמה לא קונבנציונלית, שלא מאפשרת לנו להיות "יפים" ו"טהורים". מי שעדיין חושב בדפוסים אלו, הפסיד כבר את המלחמה הזאת מראש!!
ואז תתלהמי כאן. אירגון אמנסטי איננו אנטישמי. והדו"ח הוא אמת. והאמת כואבת. אין כל הצדקה למות ילדים. אפילו העובדה שאנו נלחמים בחלאות איננה מצדיקה זאת. וכן - יש שם גם גינוי חמור לאירגוני המחבלים.