"צה"ל הרג 100 ילדים ב-2003"........

"צה"ל הרג 100 ילדים ב-2003"........

דו"ח ארגון זכויות האדם "אמנסטי אינטרנשיונל" לשנת 2004, שפורסם בחצות: ישראל מבצעת פשעי מלחמה. בין השאר נקבע: ב-2003 נהרגו 100 ילדים בידי צה"ל, ונהרסו מאות בתים. הדו"ח מותח ביקורת על הרשות הפלסטינית, שאינה פועלת נגד מחבלים. אני לא מאמינה להם הם אנטישמים. למה לא ספרו כמה ילדים יהודים ויהודים בכלל נרצחו ע"י הפלסטינים? הם פרו פלסטינים זה ידוע לכולם.

ומעניין למה ישראל מבצעת פשעי מלחמה

כשהיא מגינה על אזרחיה. להגנה שלנו הם קוראים פשעי מלחמה אבל בפשעים הברבריים שלהם הם תומכים - בושה וחרפה!

סוהי

New member
צהל - צבא קקמייקה......

עם כל הנשק,החימוש,הטכנולוגיה,וענונו........כל התפוקה שלו ביותר משלוש שנים זה רק 100 ילדים? זה אולי ההבדל בין הריגה,שהיא לא מכוונת,לבין רצח בכוונה תחילה. אם צהל היה רוצח,כבר מזמן לא היה טרור במזרח התיכון.

שלדר

New member
זה אתה?......./images/Emo12.gif

שי כונן פה על 3 כלבים ובצדק,, ואתה אומר,,,"בסה"כ 100 ילדים? זה הכל"? אני בטוח שתתקן,,

סוהי

New member
אני בטוח שאם תעיין שוב בדברי...

תבחין בחלק הציני לעומת המסקנה הסופית....

שלדר

New member
תפסיקו להיות חד צדדיים להכעיס!

א. הדו"ח מכנה את פעולות החבלה של הפלסטינים "פשעים נגד האנושות"! ב.אם אכן הרגנו 100 ילדים אז אנחנו לא כל כך יפים כמו שהיינו רוצים להיות ו,,,,,, אל לנו לנפץ את המראה!!! בסה"כ שמים לנו מראה מול הפרצוף המכוער שלנו,,

סוהי

New member
הפרצוף שלנו לא מכוער,למרות הצלקות!

הריגת 100 ילדים היא אסון איום ונורא,ומה שיותר מחריד הוא שחיילים ישראלים גרמו למוות הזוועתי הזה. הסיבה היא,שחיילי צהל הם לא רוצחים,לא שהידים שוחרי מוות,לא טרוריסטים רצחניים חסר הבחנה. וזהו ההבדל בין רוצחים בכוונה תחילה,לבין כאלה הגורמים למות חפים מפשע תוך כדי הגנה על עצמם. המכוערים האמיתיים הם הרוצחים בכוונה תחילה ואלה המעמידים את ילדיהם כחומת מגן אנושית לעצמם בציניות שטנית כפי שעושים "פעילי השלום והחופש" הפלשתינים.

שלדר

New member
סוהי, צא רגע והתבונן מהצד,,,

מי מסכן ילדים באיזורי קרבות,,לא אנחנו? להזכיר לך את משפחת חתואל ז"ל? שנסעה להשפיע בקלפי ? ביום המשאל,, אם וארבעת בנותיה נהרגו? לא כתבתי כבר לפני כשנה,,, "להרחיק את הילדים מרצועת עזה, זה איזור קרבות!" ובעינך הם הרוצחים ואנחנו המתגוננים בעיניהם הם הנלחמים על חירותם ואנחנו הרוצחים! אני בטוח לא יכול לדרוש ממך או ממני להיות אובייקטיביים אבל,,, בל נכעס על מי שכן יכול! אז, זה מה שעושה אמנסטוי,,מתעדת ומתריעה! מראה,,,רק מראה! אובייקטיבית.

סוהי

New member
מה שאתה אומר הוא יותר מחוצפה!../images/Emo46.gif

אתה מאשים אנשים על זה שהם חיים במקום שלא מוצא חן בעיניך בכך שהם מסכנים את חיי ילדיהם? כשהסורים הפגיזו את קיבוץ גדות האשמת את הורי הילדים ששלחו אותם לבית הספר? כשהחיזבאללה ירה מטחי קטיושות על קרית שמונה האשמת את התושבים בסיכון ילדיהם בגלל שהם לא ברחו מהמקום? האם חדירת ילדים למושב מרגליות ורצח ילדים היתה באשמת הוריהם משום שהם התעקשו להמשיך ולגור שם למרות הסכנה? האם אתה באמת דורש להרחיק את הילדים ממה שמוגדר כאזור קרבות?...לאיפה בדיוק?,וממתי אתה קובע איפה יהיה איזור הקרבות הבא?,או שהטרור הפלשתיני אמור להכתיב לנו איפה לגור...אם בכלל. העם הפלשתיני לרוצה את החרות שלו,את החיים הנורמליים,את השקט והפרנסה הטובה - זה ברור אפילו לי. אבל הטרוריסטים לא נלחמים על חרותם,הםכנופיות רצח העושים זאת בעיקר עקב היותם כאלה,והמצב והעם החלש שלהם מאפשר להם להיות כאלה. מי שרוצה חופש מחפש את הדרך למטרה בדרכי שלום ובנכונות להקריב חלק משאיפותיו,וזה אמור גם לגבינו. אוביקטיביות אינה ערובה להוגנות.אין היום אירגון בינלאומי מטעם האו"מ המנסה אפילו לבחון את הצדק שבעמדת ישראל.וזה מה שמאפיין את האוביקטיביות של אמנסטי.

שלדר

New member
מן הסתם,,,אירגונים,,

עוזרים לחלשים, לא ל"מעצמות"! ההבדל בין גדות לבין נצרים הוא ש,,, בגדות גרו על שטח ישראלי ומדינה תקפה אותם וחטפה עשרת מונים! בנצרים כמשל, כמה עשרות משפחות מנסות לכבוש להן אחיזה בשטח לא שלנו ובתוך אוכלוסיה עויינת ובצדק! אז הם מסכנים בכך את כולנו ובראשונה את ילדיהם!!! זה פשוט אותו דבר! מקריבים ילדים עבור אידיאל! ואתה טוען שהמחבלים מחבלים כי הם כאלה,,,?
יש חיה כזאת? אין אצלם אידיאל זולת רצח?

סוהי

New member
בעיני תושבי נצרים-זהו שטח ישראלי.

בעיני כל ממשלות ישראל - תושבי נצרים יושבים על שטח שישראל טוענת לריבונות עליו.לא קמה ממשלה אחת ב-35 השנים האחרונות שאמרה ועשתה אחרת.אז לא תושבי נצרים אשמים במה שקורה סביבם. גם אם אני חושב שעלינו לפנות את השטח - אין זכות לאף אחד לפגוע באזרחים האלה ובילדיהם,וזכותם לחיות במקום כמוך וכמוני בלי להיחשב כמסכנים את ילדיהם. האם לא עלה בדעתך שאם הסורים היו מחזיקים תחת שילטונם את כל הכינרת,ומפתחים סביבה אתרי תיירות מפותחים,לא היתה פורצת בכלל מלחמת ששת הימים?

שלדר

New member
כעובדה,,,

גדות היתה בקונצנזוס!!! ונצרים,, אפילו בין מתפקדי הליכוד רק 60% בעד הישארותה,, שלא לדבר על כל יתר הציבור,, אפילו אתה בעד פינוי הרצועה! ו,,,אחד, אריק קוראים אותו גם,,
ובאשר לממשלות,, אף ממשלה לא האמינה שזהו שטח ישראלי וכעובדה לא סיפחה את השטח!

מורנא007

New member
נצרים

ההצבעה בליכוד הייתה על ישובי הרצועה, היא לא התמקדה בנצרים. לו המשאל היה מתמקד בנצרים בלבד, יתכן שהתוצאה הייתה שונה. שרתתי בעבר בנצרים (באינטיפדה הראשונה), הישוב נמצא מאוד קרוב לעזה.

שלדר

New member
עוד יותר טוב,,,כל הרצועה!

אם ההצבעה היתה רק על נצרים אולי היה רוב בעד הפינוי!

מורנא007

New member
אני מעריך שכן

לו ההצבעה הייתה רק על נצרים (לא כפר דרום, מורג או גוש קטיף), היה לשרון רוב.

סוהי

New member
סלח לי מאד!!!-נצרים גם בקונסנזוס!!!

עד היום בו ערך שרון את המשאל שלו,נצרים היתה בקונסנזוס של רוב תושבי המדינה. היום זה לא עיניין של נצרים בלבד אלא של האזור (רצועת עזה) כולו. ואם תוכנית ראש הממשלה לא יוצאת לפועל מיד עם פירסומה - האם זה מחייב את תושבי נצרים לארוז את חפציהם ביוזמתם ולנטוש את בתיהם?...וכל עוד לא עשו כך,הם נחשבים למפקירי חיי ילדיהם? אני לא חושב שזה נכון!!!

שלדר

New member
ככה אתה קבעת?

שביום המשאל רוב אזרחי המדינה שינו את דעתם? כל הסקרים בשנים האחרונות מוכיחים שרוב העם רוצה להתנתק מהרצועה כולה כולל נצרים! גם אתה!

סוהי

New member
כן,גם אני....אבל....

כל עוד אין הסדר,כח עוד אין החלטה,כל עוד האנשים גרים שם - הם ככל אזרחי ישראל,כולל אתה ואני,וזכותם לחיות באותה טבעיות כמו ערי ישראל האחרות פגועות פיגועי הטרור התכופים המשך שלוש וחצי השנים האחרות. כמו שלא מאשימים אם חיפאית,חדרתית או נתניתית בהפקרת ילדיה - כך אין להטיח האשמה נוראה כזאת באמא לילדים מנצרים או גוש קטיף!!!

למעלה