צהרים טובים

שם עצם

New member
לא רע בתור מתחיל.

נתת ניתוח הכי מלא, וגם לדעתי "איחדת" את הדברים של כמה מהאחרים: שמעון אמר שאני רשלנית, ומישהי אמרה שאני דווקא פעלתנית. השורה הרביעית שלך נותנת מענה לשילוב: אני רשלנית כלפי מטלות שגרתיות. לא ממש הבנתי למה הכוונה "יש בך בקרה מרשימה". אשמח לשמוע פירוט. אגב, הפכתם אותי למלאך, מה זה! או שאת הדברים הרעים אתם לא אומרים, או שאתם אומרים אותם בצורה יותר מדי מעודנת.. אשמח לשמוע כמה אני איומה ונוראה, ואילו צרות יש לי.

שם עצם

New member
ויש לי בקשה קטנה, אם אפשר:

אתם יכולים לפרט סימנים? מאוד מעניין אותי מאיפה אתם לומדים את כל זה. הבנתי מאיפה לומדים את הרשלנות, המחשבה האסוציאטיבית וכל זה, אבל כל היוזמתיות שייחסתם לי - מאיזה סימנים בכתב זה?

shamon51

New member
ושוב ../images/Emo22.gif../images/Emo171.gif../images/Emo172.gif../images/Emo173.gif../images/Emo163.gif

רשלנות בלבוש, ביחס לדברים שאת צריכה לבצע. חוסר סדר בביצוע דברים, לא מסיימת. היא עצמה נמצאת במרכז עולמה. אומרת את אשר על לבה בלי לשים לב לאפשרות שאחרים יפגעו. מסתפקת במועט, לא ממש זקוקה לדברים אחרים מלבד מה שיעורר בה התענינות ומחשבה. מחשבה מהירה מאוד עם הרבה אסוציציות והסקת מסקנות מדבר לדבר. מחשבות ורעיונות חדשים לבקרים מציפים את מוחה. טיפוס מופנם מעיקרו שחי בתוך מוחו.

שם עצם

New member
כשאמרתי סימנים התכוונתי

לדברים כמו "שוליים שמאליים קטנים" או "חלק תחתון קטן" או "רווחים גדולים". (אם במקרה קראת את תוכן המכתב ולא רק גריפלגת אותו, בוודאי שמת לב לעובדה שקראתי איזה ספר גרפולוגיה ואני מתעניינת בזה).

שם עצם

New member
וואוו, ניתוח מצטיין!

ראיתם כמה דברים רעים הוא כתב? כל הכבוד!

שם עצם

New member
אנא קבל את התנצלותי

פשוט נכנסה בי רוח שטות לרגע, לאור חילופי הדברים ביני לבין נעמיה. הרי לך התיחסות רצינית. קודם כל, אפשר בבקשה פירוט סימנים? בבקשה?.. שנית, רוב הדברים שלך לא רק נכונים, אלא גם מאפיינים אותי באופן קצת יותר פנימי ויותר משקף את האופי באופן כולל מאשר הדברים שהאחרים אמרו עלי. שנית, היו כמה דברים שהייתי מסתייגת מהם קצת. אולי אפשר להגיד שאני במרכז עולמי, כל הזמן בתוך המוח שלי והעולמות שלי, אבל להגיד שלא אכפת לי מסבל של אחרים זה קצת סותר את המציאות לטעמי. שוב, יכוליות שאני סתם שוויצרית סנובית מתחסדת שלא רוצה לשמוע דברים על עצמה, אבל לא נראה לי שזה המצב, כי דוקא על זה שאמרתם שאני עצבנית לא מחיתי, כי זה נכון, אבל לא אכפת לי מאחרים? זה אחד הדברים האחרונים שהייתי אומרת עלי. אבל מעניין לדעת מאיזה סימן בכתב למדת את זה. בכל אופן, אקח את ההערות שלך לתשומת לבי. ואיפה רואים אצלי מצב רוח תנודי? בעליות והירידות של השורות? זה, אגב, אחד הדברים הנכונים ביותר.

shamon51

New member
עליה וירידה

במצב הרוח
התגברות הלחץ בכתב בצורה לא-שוטפת אם קראת בעיון הרי לחץ כתב היד מתגבר בירידה ונחלש בעליה בצורה ריתמית אצלך הלחץ משתנה באופן שלא קשור להלך הרגיל. אבל בגילך זה לא ממש בעייתי.

shamon51

New member
כן או לא ?

לא אמרתי: שלא אכפת לך מסבל של אחרים אלא: שאת מתעסקת בעניינך ולא מספיק רגישה לאחרים אני דווקא חושב שמתחת לשכבה הדעתנית והשכלתנית מסתתרת לה נפש רגישה מאוד (אולי רגישה מדי) ואכן את צריכה לעבוד על הצד הריגשי (פחות ציניות) ויותר ללמוד להקדיש זמן להקשיב לאחרים, להיפתח "והעיקר, לא לפחד כלל" נראה שיש לך פחד פנימי מהעולם המנסה להתערב לך ולהפריע במסע מחשבותיך קצת פואיט (אני מסכים
) אבל תחשבי על זה

שם עצם

New member
אה, התכוונת לציניות..

כן, היא שופעת ממני ללא הרף. היא דווקא משמשת מחבוא לא רע וכרגע אין לי מסתור חלופי. נפש רגישה מדי חייבת שכפ"ץ כבד ומכוער כדי לשרוד.

shamon51

New member
ועוד

מצב רוח תנודי עוברת מהר מדכאון לאופוריה וחזרה חושבת את עצמה ורק על עצמה לא תמיד מתחשבת באחרים שומרת על סודיות קצת קמצנית

נעמייה

New member
מה אני אגיד לך

יופי של תגובה רשמת פה, ממש להתפעל!! כשאנשים נענים לבקשתך, מנתחים את כתב ידך (אני לא יודעת איך כולם מנתחים פה, אבל אני בודקת 19 סימנים, מאחדת את כל התכונות, ממיינת את התכונות הבולטות ומנסה לנסח איזה דו"ח)... ואת באה בטענות... (אני באמת מצטערת שיצאו לך תכונות חיוביות, ואפילו 'גאון' נתנו לך פה, הוי כולי צער) - לא יודעת למה... ככה מרגיש לי... שאין חשק להמשיך לתת לך הסברים, תכונות, מה שלא תרצי... זה שאת איומה ונוראה ואפילו טפשה לא שכחת לציין... זה לא עושה רושם.. אני דווקא חושבת שאת מודעת יפה מאד לעצמך... אז דחיל ראבק! ואללה, הערב הזה הולך ומשתפר

שם עצם

New member
סליחה, שכחתי משהו

אולי זה קשור לרשלנות ששמעון מייחס לי: שכחתי להגיד תודה רבה על המאמץ, שמחתי מאוד לראות שניתחתם אותי, ואף היה לי נעים לקרוא את דבריכם. אבל עניין אותי למה אף אחד לא שם לב לדברים רעים, כי יש.. :)

nili6

New member
מסכימה עם נעמייה.

אני נוטה להסכים עם נעמייה, את מחלקת ציונים למנתחים זה מצטיין וזה בסדר בתור מתחיל וכו'. ובכלל כל הגישה, תנו לי סימנים איך הגעתם לזה, לא יודעת, התנשאות שלא במקומה.

nili6

New member
עוד הערה

זה לא גינון חיצוני. כאן את לא כותבת לעצמך, וקריאות לא טובה יכולה בהחלט להתפרש כזילזול. אם חשוב לך להיות מובנת עלייך לכתוב בבהירות. אחרת אין ככ טעם בכתיבה שמיועדת לקריאת האחרים.

שם עצם

New member
אויש

סליחה אם אני נשמעת מתנשאת. אני באמת לא מתכוונת. מעניין אותי לדעת על הסימנים, זה לא שאני מבקשת "תוכיחו" - להפך, דברים שנשמעים לי נכונים מעניין אותי לדעת איפה רואים אותם. בקשר לכתיבה - אני לא כותבת כדי שתוכלו לקרוא אלא כדי שתנתחו, ולכן אני צריכה לכתוב כמו שאני כותבת באופן טבעי, כדי שהניתוח יהיה קרוב לאמת. זה ממש לא משנה אם אתם מבינים את תוכן הדברים או לא, התוכן גם ככה לא משמעותי ונכתב רק כדי למלא דךף, כדי שיהיה את מה לנתח, כאמור.

nili6

New member
את ממשיכה להסביר.

קריאת התוכן היא השלב המקדים לניתוח גרפולוגי- כך על פי אודם. נכון את צריכה לכתוב בטבעיות בלי ספק. וזה בוודאי משנה שנבין, ובמקרה אתמול למדתי בקורס על הנושא של הקריאות, ומשמעותה, וחשיבותה. אז זה אחד הפרמטרים הכי חשובים, לידיעתך. בקיצור, אם את באה לשאול או להתייעץ זה דבר אחד, אם את באה כאישיות דידקטית להחכים אותנו, זה משהו אחר. אז לתשומת ליבך.

nili6

New member
בקצרה:

מי שכותב קריא חשוב לו שיבינו אותו ומי שלא- לא בהכרח. הכתיבה היא אמצעי בדכ להגיע לאדם אחר, לאנשים אחרים (נכון לא תמיד) מי שחשוב לו להיות מובן כותב בצורה קריאה. מי שמזלזל בזולת יכול לכתוב מאוד לא קריא. מה זאת אומרת שלא משנה אם נבין אותך? מה בדיוק חשבת שינתחו פה, אם לא את הכתב וכתב כידוע מורכב מפיסקאות שמורכבות ממשפטים ואלה ממילים מילים מביעות מושגים , והמשפטים מביעים רעיון ומספיק שאותיות פה ושם לא תהיינה קריאות ולא ניתן יהיה להבין את המילה או את המשפט.

שם עצם

New member
הכוונה של היתה

שאני צריכה לכתוב טבעי והכתב הטבעי שלי הוא לא קריא. אז כתבתי באופן זורם וטבעי. אני יודעת שיש חשיבות לקריאות, ובדיוק בגלל זה לא השתדלתי לעשות את זה קריא במיוחד בשבילכם, אלא השארתי את הכתב שלי כמו שהוא בדר"כ. את יכולה לפרש את זה כזלזול אם את רוצה. בקשר ל'חלוקת ציונים' - צר לי אבל באמת לא התכוונתי שזה ישמע ככה. התגובה שהגבתי לשמעון שנשעת כמו ציון, באה כתגובה למה שנעמיה אמרה לי בקשר לזה ששאלתי למה כל הדברים שהיא אמרה טובים. זה לא היה 'ציון', זה היה רק הלצה קטנה. אני מצטערת שהיא לא הצחיקה אותך. לא הולך לי היום כנראה. בקשר למה שכתבתי לרמי - ראיתי שהוא מסתייג ואומר שהכל בערבון מוגבל כי הוא מתחיל, ושהוא ישמח לקבל משוב, וכו' - אז רק רציתי להעלות לו קצת את הבטחון ולהגיד שהדברים שהוא אמר נכונים. הוא בעצמו ביקש התייחסות/משוב. סליחה אם פגעתי במישהו.

nili6

New member
טוב, אז ככה:

לאחר שעיינתי שוב בכתב היד אני חייבת לומר שנתקלתי כבר בכתבי יד הרבה פחות קריאים משלך ובסך הכל המצב לא ממש נורא מבחינה זו אז אוליי קצת הגזמתי עם הנקודה הזאת עם זה, הפירוש האפשרי של זילזול (באופן כללי לכתב יד לא קריא) אינו שלי. האמת היא שאיפה שהוא אני מסכימה גם איתך...- לגבי עניין החסרונות- וגם אצלי עלתה ההרגשה שמשתדלים להיות חיוביים איתך אבל דעי שזה לא קורה רק כלפייך לא נעים לומר את ההיפך משבחו של אדם בפניו.... ואת בטח מבינה את זה.

למעלה