צהרים טובים

שם עצם

New member
צהרים טובים

תוכלו בבקשה לנתח את כתב היד שלי? תודה רבה. אם אתם לא מבינים מה כתוב שם, עיקרי הדברים הם אלה: אני בת 17, ימנית, ומאשרת לכם לנתח.

שם עצם

New member
נקווה שזה יצליח

אני מצרפת את זה כקובץ וורד שבתוכו תמונה, כי בכל צורה אחרת הקובץ שוקל יותר מדי. עמכם הסליחה.

נעמייה

New member
אוקיי,

ראשית אציין שאני בתחילת לימודיי, ולכן קחי את דבריי בערבון מוגבל. אז ככה, לפי מה שראיתי בכתב, את מלאת מרץ ואנרגיה, שאפתנית מאד ופעילה מאד. את עוסקת בתחומים רבים, עושה פעילויות וסה"כ טיפוס מגוון. את ניגשת ישר ולענין, בלי גינונים מיותרים... קשה לך עם שגרה - את זקוקה לגיוון בחיים, מחפשת הרפתקאות... קשה לך להיות במצב נתון לאורך זמן. הספונטניות שלך מאפשרת לך לממש את האופי ההרפתקני... יש בך איש שקט פנימי ומזג חם הנובע מעצבנות. סה"כ זה מתחבר עם החיפוש המתמיד אחר גיוון...

shamon51

New member
זה לא ניתוח אבל

כשאני מסתכל על כתב היד כתמונה מרחוק עולה לי המילה "רשלנות" למחשבה

shamon51

New member
האם זו רשלנות

בלבוש? ביחס לדברים שאת צריכה לבצע? שמעון

שם עצם

New member
המממ

נראה לי שבעיקר בגינונים חיצוניים שלא חשובים לי כ"כ. כמו למשל, באיך נראה הכתב שלי והאם הוא קריא. מה ששמתי פה זה עוד סביר, כשאני כותבת חופשי לעצמי הדף כתוב מכל הכיוונים, האותיות עולות על השורות והופכות לקו אחד ארוך.

shonshon5

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

להבנתי, שמעון התכוון לדבריו שלו, ולא לניתוח שלך... אבל אולי אני טועה, ויש פוטנציה לעוגה? אגב, שמעון, אני הייתי נוטה לשייך לכותבת מידה מכובדת של אינטליגנציה, איי.קיו. גבוה, אפילו על סף גאונות... אבל אולי אני נסחף. יו נו - עוגות שוקולד הן פייבוריט שלי. סאלאמאת!

shamon51

New member
גאונות ורשלנות אינם

אחד מול השני כלומר "גאונות" היא לא היתר ל"רשלנות" או כמו שאמר איש חכם: "מה מרגיז יותר מאיש טיפש?,
חכם שלא משתמש בשכל שלו"

shonshon5

New member
גאונות ורשלנות הינן

שתי תכונות. אני התייחסתי רק לראשונה, בזהירות, וכלל לא לשניה, כך שמן הסתם גם לא קשרתי אחת לרעותה. צהרה טאבא!

shamon51

New member
נעמיה, שוןשון אמר זאת נכון

התכוונתי לכתב של הגברת שהוא רשלני בוודאי לא לניתוח שלך
שמעון

נעמייה

New member
כן... הבנתי... ../images/Emo6.gif

למרות שדווקא הייתי שמחה עכשיו לאיזו עוגת שוקולד חמה עם כדור גלידת וניל...
- הפרצוף הזה מכוער או מה?!

shamon51

New member
ועוד

מחשבה מהירה מאוד עם הרבה אסוציציות והסקת מסקנות מדבר לדבר מחשבות ורעיונות חדשים לבקרים מציפים את מוחה. יפןס מופנם מעיקרו שחי בתוך מוחו שמעון 5 וכנף 6

Ramie

New member
שלום לך שם עצם

הדבר הבולט ביותר בניתוח כתב ידך הוא שילוב נדיר בין גמישות ובקרה. את מהירה, אשת שיחה, תמצאי תשובה נכונה וקולעת בכל מצב, כישרונית בתחומים רבים. את בעלת עמדות לגבי נושאים רבים, אולם קל לך לשנות את עמדותייך ואת נוטה בדרך כלל להסכים עם הרוב. תמיד תימצאי סיבה הגיונית לנקיטת עמדה זו או אחרת. אוהבת למצא פתרונות לבעיות מעניינות. מטלות שיגרתיות לא יתקבלו בברכה. את קולטת מצבים בלי להיות מודעת לפרטים הקטנים שמהם המצב מורכב. את מגיבה לעיתים קרובות מהבטן מבלי שתוכלי להסביר למה הגבת בצורה מסויימת. תופסת מהר כל עניין. בעלת כושר התבטאות מרשים, מתמידה אבל לא תמיד מדויקת. עצמאית ויוזמת בגדול. את מנהיגה טיבעית אבל לדעתי לא מתענינת יותר מדי בקהילתיות. (סביר להניח שלא פגשו אותך מזמן בועד הכיתה). אינך אוהבת להיות מנוהלת ע"י אחרים. לא אוהבת שיאמרו לך מה לעשות. לא אוהבת ביקורת. את גם שונאת לוחות זמנים. יחד עם כל התכונות הללו יש בך גם בקרה מרשימה. אנני יודע בדיוק איך מתבטאת הבקרה הזו בחיי היום יום, אולם הבקרה הזו היא מה שהופך אותך למעניינת. אני גרפולוג מתחיל, ולכן אנא קחי את האמור כאן בערבון מוגבל. אשמח לקבל משוב.

למעלה