צהרים טובים לכולם

תודה פזי../images/Emo140.gifנראה לך מנוחה עם 7

נכדים? זה רוצה שניצל, השני שיפס, התינוקות בקבוקים, גיל הביניים לא יודע מה הוא רוצה בכלל. ומה אני רוצה? חשוב ביותר: רוצה לנשק את כל החמודים שלי, לראות אותם רצים לקראת סבתא ומחבקים, לראות שיאכלו באמת את מה שהכנתי כעת במהירות עולמית מאז שהגעתי, ו ה ע י ק ר : להגיע לרגע שכולם ילכו הביתה, אני למקלחת ו ל מ י ט ה. זה ההבדל בין ילדים לנכדים... שבת שלום לך ולכל החברים בפורום, ג'וד
מחר יום חדש...

חיים, מי היה מכין אוכל לכל השבט הזה

אם אני הייתי הולכת לנוח לפני הנכדים? הולכת לנוח כעת, א ח ר י הנכדים. לילה טוב

נֵנָה

New member
../images/Emo20.gif שבת שלום ../images/Emo20.gif ../images/Emo140.gif

אורה, גם אני מעוניינת ללמוד יידיש בצורה מסודרת ומאורגנת. איפה נמצא בית שלום עליכם? מתי מתחיל הקורס? אנא, אם את יכולה למסור לי פרטים, גם במסר, אודה לך
שבת של כיף והנאה לכולם

ננה, אפשר לקבל חצי עוגה? לא הספקתי

לאפות. אם לא תסכימי לתת לי חצי עוגה יאלצו חביבי המתוקים להסתפק בעוגיות של סבתא מהקופסא האהובה עליהם...

נֵנָה

New member
אני בטוחה שיהנו יותר מהעוגה של סבתא

מאחר וזו עוגה מלכותית, אני מוכנה לתת לך עד חצי המלכות
תהני מהנכדים וכמו שאמרת, בלילה יחזרו עם ההורים הביתה ואת תהיי חופשיה לעצמך. זו הפריבילגיה של להיות סבתא. איזה כיף
אני שמחה שנהנית מליל העיון והיום שאחריו. שתמשיכי רק להינות ולעשות כל מה שעושה לך טוב

תודה, ננה. יש לי הפתעה בשבילך...

לא השאירו לי את הנכדים בלי ההורים. גם ההורים באו לארוחת ערב. תעשי חשבון כמה אנשים היינו... מתה מעייפות. לא יכולה כבר לספור היום. לילה טוב.

emmy5

New member
../images/Emo24.gifJUDYשיהיו בריאים ותהני מהם

אני רגילה להרבה ,ויש לנו גם בובה קטנה ,היא משגעת אותנו ...היא קבלה את המתנות הכי יפות , והחיוך המאושר היה שווה כל העבודה שלי .

אמי, מקסימה הבובה הזאת. אני עדיין

בקטע של הפיות והבובות המקסימות. לא עזרו 60 השנה שכבר עברו לי. ילדה נשארתי כנראה... שולחת לך את פיית התינוקות.

emmy5

New member
JUDYהבובה הקטנה הזו מקסימה

את אוהבת פאיות או בובות?

נֵנָה

New member
לאממי לאוסף הבובות שלך ../images/Emo24.gif

מאז ומתמיד עוד מימי ילדותי הרחוקה, אהבתי לשחק בבובות. זכורות לי בובות הנייר שפעם הגיעו רק מאמריקה. הן הגיעו בחוברות גדולות מיוחדות. הבובות עצמן היו עשויות מבריסטול יותר עבה וניתן היה להוציאן מהדך בעזרת חיתוך חלקי עדין שהיה מסביבן. הבגדים היו עשויים מדפי נייר עם תפסנים בולטים באזורי הכתפיים והמותניים ולפעמים גם בידיים וברגליים שאותם היינו גוזרים בזהירות רבה, בדחילו ורחימו לבל ייקרעו ... ואני ברוב כשרוני, הייתי מעצבת להם בגדים ושמלות מפוארות, צובעת וגוזרת להנאתי ... אם אמצא כאלה באינטרנט אביא לכם גם אותן ... להנאת כל אוהבי הבובות

למעלה