צהריםם

אני הצחקתי..והיא אמרה תודה..שאמרתי

שאני יתגעגע אני חושבת ככה!=] הלכתי לסדר פה מקווה שלא יבוא לי איזה מישהו באמצע הכלים והסדר..חח..=] חוץ מאחותי שאמורה לבוא עוד'מט..יאללה הלכתי לסגור פה הכול לשים לי קצת מחממם להדליק לי דוד אני יתקלח והכול יסדר ת'בית וזהו יום מעולה כי סיימתי שיעורים במדעים אני שמחה..למדתי ת'4 מושגים אח"כ אני מתקלחת ואז קוראת שוב את כל המושגים בקריאה ממש!=] וזהו יום מצוין ב"ה גם מחר..

../images/Emo12.gif איזה מוזר מה שקרה לי עכשיו!!!!!

מקודם המחשב נכבה לי פתאום והוא הראה כאילו המנורה שלו נשרפה או משו לא ברור!!!.., ושהדלקתי אותו הוא לא נדלק! ופתאום עכשיו אני חוזרת למחשב, ואני רואה אותו במצב בטוח ולא הצלחתי להזיז את העכבר (העכבר לא זז על המסך
) ואז הלכתי ואז חזרתי ופתאום הוא עובד שוב
, זה ממש מוזררררררר אולי אני אלך שוב ואז הוא יהיה תקין לגמרי

../images/Emo29.gifערב טוב לכל הפורום../images/Emo29.gif../images/Emo25.gif

ערב טוב לכולם||! אני הולכת עכשיו לראות פלוריסיינטה ואז למדיה פאלטה ואז אינויאשה ואז פרוטס באסקט ואז לישוןןןןן!!!
טוב ביוש!!!

ערב טוב!=]

ערב טוב פורום מדהים ומושלם שלי!!=] אחח..איזה יום טוב עבר עליי..!!=] אני נכנסת להתקלח כבר..אני יקרא כמה מושגים ויכנס להתקלח בעיקרון סיימתי גם להתכונן אני מאושרת רק צריכה לעשות חזרות..!=] עשיתי עכשיו את הדבר שאני שונאתתתת לעזור בו לשטוף כלים..אבל אחותי לא יכלה לעשות כי היא לומדת אז אם הכלים לא שטופים שואלים למה אני אומרת למדתי והיא גם אומרת למדתי והלכתי למחויבות אישית אז בסוף יוצא שאני צריכה לשטוף.אז כבר שטפתי לפני שכולם יבואו!=] אני יסדר גם ת'חדר ויטוסס להתקלח ואז אני יהיה רגועה מהכול..איך לכם עבר מתוקים שלי?? בהזדמנות אני רוצה לספר לכם כמה דברים מצחיקים ומפחידים שקרו לי!=[ יאללה עפתי..המשך לילה טוב ונעים..אני עוד יכתוב עוד מעט!=] ביוש..מתוקים שלי!=]

מתגעגעת אלייך ואתגעגע הדסוש!..

מחכה שתחזרי מהר מאמי ושיחזיר כבר ת'מחשב החוצפן לקח את שניהם.. שיחזיר כבר ושאת חוזרת תתחברי ישר למסן.. מקווה שהמחשב יסתדר..ביי מאמוש יתגעגע נשיקות וחיבוקים!=]

אביחי 33

New member
ערב טוב../images/Emo9.gif

כפי שרואים אני אדום
בזכותכם נשמות-אתם נותנים לי כח
חועליכם

למעלה