צהריים...
צהריים נפלאים!=] היום היה יום כייפי מאודד..לא למדתי כמעט כי הייתי צוות לעניין אני חברה ששלי וידיד שלי..זה יום שעוזרים לשרת בהתחלה ניקינו קצת את בית ספר..כאילו חפיף..הלכנו להרים כסאות מיותרים ושמנו ליד הלוקרים ואז הלכנו לעזור לספרנית שעה שלישית רביעית היה מתמטיקה הייתי חייבת להיכנס חמישית היה תנ"ך לא נכנסתי אלייה שישית היה לי חזרה למבחן במורשת על 34 מושגים אז נכנסתי וחברה וידיד שלי לא נכנסו..שעה שביעית אנגלית הייתי צריכה להיכנס בקיצור חצי למדתי חצי לא..אבל היה יום סבבה.. אהבתי את איך שהשיער שלי היה נראה הוא היה עם קליפס שביל לצד והוא היה חלק לי כזה שמתי קרם לחות שעושה כזה יפה ת'שיער ושעשיתי קליפס זה היה מגניב כי למעלה השיער חלק לי ממה רק בקצוות הוא קצת עם תלתלים קטנים אז שעשיתי קליפס מה שיצא שמקדימה הכול חלק ומאחורה זה קצת מתולתל והיה יפה..שחזרתי הורדתי קליפס וראיתי שיער ממש חלק ויפה אז אהבתי..אני הולכת ללמוד עוד 4 מושגים ואז לקרוא שוב כי אני רק קוראת ומבינה לא לומדת בע"פ כי זה מלאא..כתוב!..והבנתי הכול ואח"כ אני יעשה שיעורים במדעים וזהו יום כייפי..בערב אני ילך להתקלח וזהו סיימתי את היום!=] למרות שתכף 5 ועוד'מט 6 כבר ערב..אבל בסדר..אני לבד עד 6 וחצי משהו כזה..מקווה שאפ'חד לא יבוא כי אם אני לא שומעת או מישהו מוזר נראה אני לא'דעת מה לעשות אני פשוט לא פותחת את הדלת סוגרת ת'מרפסת וזהו יושבת בפנים רואה טלוויזיה...כי לפעמיים דופקים בדלת אנשים מפחידים!!..פעם בכיתי להורים שלי בטלפון ההאיש לא רצה ללכת הוא כל שניה הוריד ת'ידית ולא עניתי והוא רצה להיכנס ממש נבהלתי..מאז לא פותחת ת'דלת! המשך יום נעים..הדסוש נתגעגע!=] אביחי מזל"ט מגיע לך!=] המשך יום מקסים,ביי!=]