צהריםם

היללי 2

New member
צהריםם../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

למה אין שירשור בוקר
טוב.... שיהיה לכולם המשך יום מציוןן
הילה.

2ניצי

New member
אתמול הייתי בשיר נולד

אתמול הייתי בשיר נולד בבאר שבע בשעה 19:00 באתי עם אמא שלי כשהגענו למקום שבו היה המופע חיכינו שיתנו להיכנס ואז בדקו אלף פעם את הכרטיסים המופע התחיל אמא שלי אמרה לי להרים את השלט שהכנתי לאגם(הכנתי לאגם שלט ובו כתוב אגם! אני אוהבת אותך) אז הרמתי ואגם הסתכלה ושלחה לי נשיקה כפרה עליה בהפסקה רציתי להיכנס למאחורי הקלעים אבל לא הצלחתי נורא נהניתי אני ממליצה לכולם ללכת ניצי

צהריים טופיםםםםם../images/Emo9.gif../images/Emo205.gif

היום היה לנו יום תורה
העיקר שלא למדנו
יום נעים לכולם

משו אחרון שאני אכתוב../images/Emo10.gif

קיבלתי בערבית 91
(זה רק בגללך מיכי
) מחשבים 98 לשון: 99 ספרות 87.. אממממ וזהו
אני אתגעגעעעעעעעעעעעע לוקחים גם תמחשב הזה לתיקון.., ואם אתם לא מבינים למה לא כתבתי ממנו עד עכשיו כי עד אתמול הוא היה בתיקון.. החזירו אותו מאוחר בלילה ואמרתי לאבא שלי שהוא מתכבה כל שניה האידיוט הזה.., אז לוקחים אותו עכשיו שוב
הדס

הדסושששש...

אני יתגעגע חזרתי מאוחר אז לא ממש ראיתי הודעות שלך כאן.. מקווה שתחזרי מהר!!=] אוהבתותך שיר..

כה"כ../images/Emo45.gif ותחזרי הכי מהר שאפשר../images/Emo70.gif

אני יתגעגע מלאןןןןןןןן
חולעלייךךךךך
רעות

צהריים...

צהריים נפלאים!=] היום היה יום כייפי מאודד..לא למדתי כמעט כי הייתי צוות לעניין אני חברה ששלי וידיד שלי..זה יום שעוזרים לשרת בהתחלה ניקינו קצת את בית ספר..כאילו חפיף..הלכנו להרים כסאות מיותרים ושמנו ליד הלוקרים ואז הלכנו לעזור לספרנית שעה שלישית רביעית היה מתמטיקה הייתי חייבת להיכנס חמישית היה תנ"ך לא נכנסתי אלייה שישית היה לי חזרה למבחן במורשת על 34 מושגים אז נכנסתי וחברה וידיד שלי לא נכנסו..שעה שביעית אנגלית הייתי צריכה להיכנס בקיצור חצי למדתי חצי לא..אבל היה יום סבבה.. אהבתי את איך שהשיער שלי היה נראה הוא היה עם קליפס שביל לצד והוא היה חלק לי כזה שמתי קרם לחות שעושה כזה יפה ת'שיער ושעשיתי קליפס זה היה מגניב כי למעלה השיער חלק לי ממה רק בקצוות הוא קצת עם תלתלים קטנים אז שעשיתי קליפס מה שיצא שמקדימה הכול חלק ומאחורה זה קצת מתולתל והיה יפה..שחזרתי הורדתי קליפס וראיתי שיער ממש חלק ויפה אז אהבתי..אני הולכת ללמוד עוד 4 מושגים ואז לקרוא שוב כי אני רק קוראת ומבינה לא לומדת בע"פ כי זה מלאא..כתוב!..והבנתי הכול ואח"כ אני יעשה שיעורים במדעים וזהו יום כייפי..בערב אני ילך להתקלח וזהו סיימתי את היום!=] למרות שתכף 5 ועוד'מט 6 כבר ערב..אבל בסדר..אני לבד עד 6 וחצי משהו כזה..מקווה שאפ'חד לא יבוא כי אם אני לא שומעת או מישהו מוזר נראה אני לא'דעת מה לעשות אני פשוט לא פותחת את הדלת סוגרת ת'מרפסת וזהו יושבת בפנים רואה טלוויזיה...כי לפעמיים דופקים בדלת אנשים מפחידים!!..פעם בכיתי להורים שלי בטלפון ההאיש לא רצה ללכת הוא כל שניה הוריד ת'ידית ולא עניתי והוא רצה להיכנס ממש נבהלתי..מאז לא פותחת ת'דלת! המשך יום נעים..הדסוש נתגעגע!=] אביחי מזל"ט מגיע לך!=] המשך יום מקסים,ביי!=]

היללי 2

New member
חחח שיר יקורעתתתת

לנו לא פותחים תידית..... מה לא יכלת ליראות מי זה בעינית??חחחחח

לא הבנת...

תראי יש לנו גנן והוא מטומטם אחותי ואמא שלי הלכו לסבתא שלי ושמעתי מישהו בדלת פעם שהייתי שומעת מישהו בדלת היה לי פיק ברכיים הייתי מתה מפחד..היו לי התכווצויות ממש פחדתי.. הקיצר יום אחד הוא בא לקחת את הכסף שלו..ואבא שלי השאיר לו כסף מהוועד בית ורצה להביא לו אבל הייתי לבד ושמעתי מישהו בדלת ראיתי בעינית זה הוא אמרתי בחיים אני לא יפתח ותהחלתי להרגיע את עצמי "לא הוא ילך".."לא יקרה שום דבר נירגע"..וראיתי בעינית בגלל זה לא פתחתי..ואז הוא ניסה להוריד ת'ידית כאילו שיפתח הדלת כדי להפחיד אותי..הוא ידע שפחדתי והוא צועק "אני יודע שאת בבית" "תפתחי לי את הדלת"..."מה הטלפון של אבא שלך" עכשיו אני נתתי לו תחושה שאין אפ'חד בבית והתקשרתי לסבתא שלי אמרתי לאמא שלי "אמא אני מפחדת אני לא פותחת לו את הדלת והוא ממשיך לדפוק" אז היא אמרה לי להגיד לו שאבא שלי לא בבית אז אמרתי והוא אמר אל תשקרי הוא בבית וזה מ'זה נבהלתי ממנו..ואני משקשקת כמעט התחלתי לבכות..אז אמא שלי אמרה לדודה שלי שתבוא להעיף אותו כי היא בניין לידינו אז היא באה צעקה עליו "מה אתה דופק ככה לילדה בדלת?" היא אמרה לך שאבא שלה לא בבית" עוףף מפה עכשיו אז הוא אמר סליחה אני הולך עכשיו היא ממש צעקה עליו אבל לא חזק ..צעקה אבל והוא הלך ואז היא דפקה בדלת ואמרה לי "שיר זאת אני בואי" אז פתחתי לה ת'דלת והלכתי אלייה עד שהם חזרו... אמרתי לאבא שלי שיחליף דלת..שיהיה דלת עם ידית שלא נפתחת בחוץ..כמו שיש לו בעבודה הוא אמר בסדר..בטח הוא יחליך עוד'מט!=] זה מבהיל תאמיני לי הוא גנן משוגע וזה מפחידדד..עכשיו הוא כבר לא עובד!!

למעלה