צהריים של לפני..........

sahr12

New member
מזל טוב פשוטי מקסימה......

עוד המון שנים של אהבה... תישארי אימא כזו מדליקה... קחי חמודה,תיגעי קצת בפיסלונים שלי.....חחחחחחח כמחווה ליום נישואייך...

יום נישואין שמח../images/Emo20.gif../images/Emo141.gif../images/Emo39.gif../images/Emo41.gif

אני עושה את שלי, את עושה את שלך, אני לא בעולם הזה כדי לחיות לפי הציפיות שלך, ואת לא בעולם הזה כדי לחיות לפי שלי. את את ואני אני ואם במקרה נמצא אחד את השני זה נפלא. (פרדריק אי פרל) ואכן את מצאת אותו והוא מצא אותך, ואתכם מצא האושר, הקמת לכם קן אהבה עם פרות אהבה נפלאים, מה נותר לי לאחל לכם עוד המון שנים של אהבה אושר המון תשוקה....וכל שתחפצו!

תודה דרדסי......../images/Emo20.gif../images/Emo39.gif

גם לך עוד הרבה שנים עם האיש שגורם לך רק טוב בחיים.

רק רציתי להגיד ......

שיהיה מזל טוב ושיהיו עוד המון המון שנים מאושרות ומרגשות של ביחד

שחר 33

New member
זה יום מיוחד לאנשים מיוחדים-מזל טוב

שכל שנה תהיה לך חוויה עם הביחד עם בעלך שכנראה מאד אוהב אותך . יום נישואין שמח , חמודה, מאחל לך עוד הרבה שנים של אושר. שלך, שחר 33

../images/Emo65.gif ../images/Emo65.gif ../images/Emo65.gif ../images/Emo65.gif ../images/Emo65.gif

מזל טוב אשה יפה והמון ימי נישואים מאושרים

רפי לאב

New member
מזל טוב מון שרי ............/images/Emo49.gif

מאחל לך להגיע לחתונת הזהב המון אושר עושר בריאות וכושר שלך רפולצ´יק

ק-ס-ו-מ-ה

New member
מזל טוב ליום נישואיכם../images/Emo39.gif

מזכיר לי שביום הנישואים שלי........הגיע הביתה שליח עם פרחים..באותו הזמן הייתי בחצר עם הבנות כשהשליח התקרב אלי עם הזר.......לתדהמתי, שאלתי את הבחור ממי הפרחים. ניסיתי להזכר אולי זהו יום הולדתי, אולי ממישהו שחושב עלי כך סתם.......חחחח ואז, רק אז כשקראתי את הברכה שכתב לי בעלי, נזכרתי....שזהו יום הנישואים שלנו......כמה שאני גרועה בתאריכים....וכמה טוב שהוא זוכר....... כן ירבו ימי שמחה בחיינו.....

שיר טל35

New member
מצטרפת לברכות....יום נישואין מאושר|

ושכל שאר הימים יראו יפים לא פחות........

למעלה