צהריים של לפני..........

צהריים של לפני..........

צהריים של לפני בוקר , מגיעה חזרה הביתה לאחר יום במשרד , פותחת את הדלת ועל השולחן מונחים באגרטלים זרים של פרחים מדהימים ביופיים , זר אחד מלא ורדים אדומים עטופים בנייר כסף וזר שני של פרחי קיץ עטופים בנייר קרפ אדום עם סרט זהב ...... לשניהם מצורפים פתקים עם לבבות , באחד כתב ילדותי משו , "מזל טוב אימא , אוהבים אותך המון" ובשני ....מילים פרטיות ואישיות שגורמות ללחלוחית בעיניים ...... רבע שעה לאחר מכן הפלא מצלצל , "שלום כאן פלאפון תקשורת , נשלח אליכם שיר " האישה של חיי " מתחיל להתנגן לי באוזן , צמודה לפלא מסתובבת בבית עם חיוך מרוח על כל פניי , מקשיבה לשיר שנשלח מאהבתו אל לבי.. ..... צהריים של לפני יום נישואין ....
צהריים טובים לכולם

יום נישואין שמח

אני בטוחה שגם האיש שאיתך יזכה לברכה ממיטב כשרונך... שתדעו אושר, נחת ובריאות בחייכם המשותפים.

דיאבלו

New member
מזל טוף

הסוד הכי כמוס של חיי נישואין (לא מנסיון אישי) הינה הרומנטיקה, כי גם אחרי מריבות ואחרי כעסים ואחרי נתק בתקשורת, מספיק לפעמים זר קטן, שיר קטן, פתק בודד שיסביר מה שעל הלב משהו שיכנס עמוק פנימה וישכיח את הצרות והמריבות ויסביר דבר אחד בודד רק אותך הוא אוהב שוב מזל טוב די.

../images/Emo127.gif../images/Emo41.gif

יפה כתבת ... למרות הכל , בגלל הכל , אחרי הכל , מה שחשוב באמת .. הוא מה שנשאר שם בלב... תודה דיאבלו , וברוך הבא לכאן

טאקילה~*

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב אישה../images/Emo20.gif../images/Emo142.gif../images/Emo20.gif../images/Emo77.gif

שהשנים יתנגנו עם הצלילים שתבחרו לכם... מזל טוב ליום הנשואים זוג מקסים שכמותכם!

טאקי......../images/Emo25.gif

עוד מעט תוכלי לחבק ולהלחין המון צלילים שיעטפו את שניכם כל הזמן , צמודים אחד לשני..... תודה נשמה

וו´אללהה?? שיחקת אותה!!!!!

אם את מאלה שיום הנישואין עוד גורם להם להתרגשות שכזו.... איפה אני וה-48 נק´ שלי.....

irisi

New member
בחיי..מסכימה איתך מייקי

מה אני אגיד לך.. המון מזל טוב ליום הנישואין ובאמת - אתם מאד מיוחדים אם יום נישואין עושה לך כך.. רק טוב.....

sahr12

New member
המורה איריסי...אני מופתע

שזה מפתיע אותך..... האם נפלה שלהבת בארזים??חחחחחחח....

מייקי......

פרח אחד שנקטף מגינה היה גורם לי לאותה התרגשות , מכתב שנכתב על פיסת נייר עיתון ... ועוד , ועוד , תקרא לי רומנטית ללא תקנה , אחייך ואומר , תודה. תודה
<תסביר לי לגבי ה48 נק´ ?>

למעלה