צהריים טובים!

תמרי 1

New member
צהריים טובים!

זקוקה לעזרתכן בנושא כאוב עבורי שנקרא ב ג ד ים.!!!!!! אני מידה 40 ומידת החזה היא 75 DD אני לא מצליחה למצוא בגד ים מחמיא ולכן אני הולכת לים עם בגדים. אני מתגעגעת לשחיה בבריכה ובכלל מעצבנת אותי הסיטואציה ,יחד עם זאת גם כשהיה לי בגד ים בעבר המבטים ולטישות העיניים הביכו אותי. בכנות אומר שאני נאה ושאני נראית מצויין עם בגדים אבל נושא בגד הים מוציא אותי מדעתי. כל כך הרבה דברים כייפים נמנעים ממני בגלל הענין הזה. אשמח לעזרה

אנחנו חולקות את אותה הבעיה

אני קונה בגדי ים ב"גליק" יש בהדר בחיפה ובקניון חיפה. גם אם את מהמרכז שווה קפיצה באמת. המבחר והמחירים בהחלט מצדיקים. הכל מחיקס אנד מץ' דגמים יפהפיים וגזרות משגעות למשל אני קניתי השנה בגד ים שיענו נראה משולשים אבל...הוא לא בפועל ויש לו ברזלים שיכולים להחזיק קונסטרוקציה שלמה בהדפס של כחולים שכאילו שפכו עליהם מלבין אז זה פסיכודלי כזה. בעיקר בנושא חזיות של ביקיני מומלצים ביותר ביותר.

DREAM111

New member
שלום תמרי

מצטערת שרק עכשיו עונה פשוט מחשבי התאבד לו. לגבי בגדי ים במידות ונוחות מתאמים אני בשמחה ממליצה על ליז בראשון לציון וברחובות. ליז מתאימה את בגד הים למידותיך ובמידת הצורך עושה שיפוצים ועוזרת להגיע לבגד הים המבוקש. שתהיה שנה טובה ובהצלחה בבגד הים אסור לא להנות מדברים בגלל חוסר בגד ים.

לי6

New member
הי, חדשה בפורום ומצטרפת להמלצה

בקיץ שעבר קניתי בגד ים בראשל"צ, רח' רוטשילד, מדרחוב. האם זו "ליז"? מצאתי כמה בגדי ים שלמים במידות שלי (מידת חזה דומה אם לא יותר...) וקניתי בגד ים בצבע כחול בהיר, מהמם, ולעניות דעתי, מקטין חזה... אבל היו דגמים מהממים!

למעלה