צהריים טובים.

מצב
הנושא נעול.

מקסים 45

Well-known member

מה להם ולמדינת ישראל. שיחזרו לכאן עם המשיח.

Harrington

Well-known member
מנהל

מה להם ולמדינת ישראל. שיחזרו לכאן עם המשיח.
לא הבנתי. מה הבעיה איתם (שים לב שמי שלא חבר בקבוצה רואה רק תיאור שלה ולא תוכן)?

mיטלמן

Well-known member
ומה הוא כותב בפורום "שלהם"?
אין מילים.

כך שלמרות הצהרותיי בדבר אי הגעה לטקסי הזיכרון אגיע לחלוק כבוד ואאלץ לסבול את צחנת השמאלנים המזוויעה לצידי.

לפחות יהיו שם גם משפחות שכולות מן הימין כך שאני מקווה שאצליח לחלוק כבוד מבלי לסבול יותר מידי.

ברור , אני אעשה את ההפרדה.
מקווה שאצליח לא להקיא.

תפוז פורומים
מפלגת הליכוד
התבקשתי ע"י משפחתו של חבר שלי שנפל במלחמת לבנון השניה להגיע לקרית שאול ביום הזיכרון ולחלוק כבוד.
פותח הנושאשחר 676 פורסם בתאריךאתמול ב- 11:25
צפה
שחר 676
Well-known member מנהל
אתמול ב- 11:25
Add bookmark
כך שלמרות הצהרותיי בדבר אי הגעה לטקסי הזיכרון אגיע לחלוק כבוד ואאלץ לסבול את צחנת השמאלנים המזוויעה לצידי.

לפחות יהיו שם גם משפחות שכולות מן הימין כך שאני מקווה שאצליח לחלוק כבוד מבלי לסבול יותר מידי.
Like Reply Only הוספת תגובהReport
סבא של כיפה אדומה
סבא של כיפה אדומה
Well-known member מנהל
אתמול ב- 11:32
Add bookmark
נכתב ע"י שחר 676:

אתה יכול לחלוק לו כבוד דרך האי מייל.
שחר 676
Well-known member מנהל
אתמול ב- 11:41
Add bookmark
נכתב ע"י סבא של כיפה אדומה:
אמא שלו התקשרה וביקשה את נוכחותי , איני יכול לסרב.
Like Reactions:דיברגנט חדש and סבא של כיפה אדומה
in bal1
Well-known member
אתמול ב- 17:35
Add bookmark
נכתב ע"י שחר 676:

נסה לעשות את ההפרדה ולחלוק לו ולמשפחתו כבוד.
שחר 676
Well-known member מנהל
אתמול ב- 18:24
Add bookmark
נכתב ע"י in bal1:
מקווה שאצליח לא להקיא.
in bal1
Well-known member
אתמול ב- 18:29
Add bookmark
נכתב ע"י שחר 676:
מקווה שאצליח לא להקיא.
בדיוק על זה אני מדברת.ושחר תפסיק להיות כזה דרמתי.ממש לא הולם אותך.
שחר 676
Well-known member מנהל
אתמול ב- 21:11
Add bookmark
נכתב ע"י in bal1:
אומר לך את האמת וחלילה ללא רצון לפגוע.

אנו חיים בדיקטטורה משפטית מזה 30 שנה - הקול שלי ושל בני משפחתי אינו שווה מאומה וממש עכשיו קיבלת הוכחה נהדרת כשהרוב הדמוקרטי לא הצליח להתגבר על מעוזי הכח של השמאל היינו בג"צ , פרקליטות ותקשורת.

ובמסגרת מאבק השמאל בניסיונות להפיח חיים בדמוקרטיה הוא הדביק את צה"ל בנגע הסרבנות - אנשי שמאל מאיימים לא להגיע למילואים , לא להפציץ באיראן ושר הבטחון והרמטכ"ל נכנעו ללא תנאי לריקבון הזה.

תיבת הפנדורה שפתח השמאל תגרום נזק עתידי עצום לצה"ל ולמדינת ישראל.

מעבר לכך , מבחינתי רובם המכריע של השמאלנים הם "גויים לעתיד" , הם בזים למורשת , למסורת , ליהדותם , להיסטוריה המפוארת שהובילה את אבותיהם לכאן - אוטואנטישמיות מחליאה אופפת את נשמתם והם נמצאים בעיצומו של מסע אל עבר החרבת מדינת ישראל כמדינה יהודית והפיכתה למדינת כל אזרחיה ולאומיה.

לא לחינם אני כה נגעל מהם וכעת אני חייב לחלוק כבוד לחבר יקר זכרו לברכה ששירת איתי באותה יחידה בסדיר ואצטרך לצפות במשפחות שכולות מן השמאל אשר מנחסים רק לעצמם את הצער והיגון כאילו מדינת ישראל שייכת בלעדית לאבא ואמא שלהם.

אני אזרח סוג ב' שלא פעם סיכן את חייו למען מדינת ישראל והיום בא לי לשכנע את בני הצעיר לא לשרת שירות בעל משמעות בצה"ל אבל לעולם לא אעשה זאת שכן איני דומה לזוהמת השמאל המבחיל , זה המציב את קבלת עמדותיו הפוליטיות כתנאי להסכמתו להגן על מדינת ישראל.....איכס , בא לי להקיא ! ואת הצחנה הפרובוקטיבית הזאת אני צריך לפגוש בקרית שאול ביום שלישי.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
ומה הוא כותב בפורום "שלהם"?
אין מילים.

מקווה שאצליח לא להקיא.

תפוז פורומים
מפלגת הליכוד
התבקשתי ע"י משפחתו של חבר שלי שנפל במלחמת לבנון השניה להגיע לקרית שאול ביום הזיכרון ולחלוק כבוד.
פותח הנושאשחר 676 פורסם בתאריךאתמול ב- 11:25
צפה
שחר 676
Well-known member מנהל
אתמול ב- 11:25
Add bookmark

סבא של כיפה אדומה
סבא של כיפה אדומה
Well-known member מנהל
אתמול ב- 11:32
Add bookmark
נכתב ע"י שחר 676:

שחר 676
Well-known member מנהל
אתמול ב- 11:41
Add bookmark
נכתב ע"י סבא של כיפה אדומה:
אמא שלו התקשרה וביקשה את נוכחותי , איני יכול לסרב.
Like Reactions:דיברגנט חדש and סבא של כיפה אדומה
in bal1
Well-known member
אתמול ב- 17:35
Add bookmark
נכתב ע"י שחר 676:

שחר 676
Well-known member מנהל
אתמול ב- 18:24
Add bookmark
נכתב ע"י in bal1:
מקווה שאצליח לא להקיא.
in bal1
Well-known member
אתמול ב- 18:29
Add bookmark
נכתב ע"י שחר 676:
מקווה שאצליח לא להקיא.
שחר 676
Well-known member מנהל
אתמול ב- 21:11
Add bookmark
נכתב ע"י in bal1:
אומר לך את האמת וחלילה ללא רצון לפגוע.

אנו חיים בדיקטטורה משפטית מזה 30 שנה - הקול שלי ושל בני משפחתי אינו שווה מאומה וממש עכשיו קיבלת הוכחה נהדרת כשהרוב הדמוקרטי לא הצליח להתגבר על מעוזי הכח של השמאל היינו בג"צ , פרקליטות ותקשורת.

ובמסגרת מאבק השמאל בניסיונות להפיח חיים בדמוקרטיה הוא הדביק את צה"ל בנגע הסרבנות - אנשי שמאל מאיימים לא להגיע למילואים , לא להפציץ באיראן ושר הבטחון והרמטכ"ל נכנעו ללא תנאי לריקבון הזה.

תיבת הפנדורה שפתח השמאל תגרום נזק עתידי עצום לצה"ל ולמדינת ישראל.

מעבר לכך , מבחינתי רובם המכריע של השמאלנים הם "גויים לעתיד" , הם בזים למורשת , למסורת , ליהדותם , להיסטוריה המפוארת שהובילה את אבותיהם לכאן - אוטואנטישמיות מחליאה אופפת את נשמתם והם נמצאים בעיצומו של מסע אל עבר החרבת מדינת ישראל כמדינה יהודית והפיכתה למדינת כל אזרחיה ולאומיה.

לא לחינם אני כה נגעל מהם וכעת אני חייב לחלוק כבוד לחבר יקר זכרו לברכה ששירת איתי באותה יחידה בסדיר ואצטרך לצפות במשפחות שכולות מן השמאל אשר מנחסים רק לעצמם את הצער והיגון כאילו מדינת ישראל שייכת בלעדית לאבא ואמא שלהם.

אני אזרח סוג ב' שלא פעם סיכן את חייו למען מדינת ישראל והיום בא לי לשכנע את בני הצעיר לא לשרת שירות בעל משמעות בצה"ל אבל לעולם לא אעשה זאת שכן איני דומה לזוהמת השמאל המבחיל , זה המציב את קבלת עמדותיו הפוליטיות כתנאי להסכמתו להגן על מדינת ישראל.....איכס , בא לי להקיא ! ואת הצחנה הפרובוקטיבית הזאת אני צריך לפגוש בקרית שאול ביום שלישי.​
אומר לך מהלב, פעם ראשונה שאיני יודעת מה לעשות.
מברכת שזה לא נכתב בחורזים.
מצער אותי שהדברים הובאו לחורזים. (עקרונית נגד מחיקות)
לפי תקנון תפוז מותר להעתיק דברים מפורומים פתוחים בציון ניק הכותב והפורום ועשית זאת.

לעת עתה אשאיר את הדברים ואתן לחברי חורזים וכותבים להחליט אם להשאיר או למחוק.

נסיך.333

Well-known member
אני מניח שלא הייתי כותב בכזו בוטות,
אבל אני לגמרי מבין אותו..
האנרכיסטים לקחו לעצמם את הטייסים, אנשי ההיטק, השכול.
אפש5ר לחשוב שרק הם הקימו את המדינה, רק הם מתחזקים את המדינה,
אילמלא הם המדינה כבר מזמן הייתה קורסת...
ולגבי בג"ץ? לא טובת הציבור לנגד עינהם, מה לבג"ץ ולהורי מחבלים פלסטינים שרוצים להכניס לנו אצבע לעין?
האם הבג"ץ אחראי גם לערביי השטחים? אם כן, אנא תדאגו שלא ירצחו אותנו, ואם הם לא אחראים אז שלא יתחבו את האף שלהם לנושא.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
אני מניח שלא הייתי כותב בכזו בוטות,
אבל אני לגמרי מבין אותו..
האנרכיסטים לקחו לעצמם את הטייסים, אנשי ההיטק, השכול.
אפש5ר לחשוב שרק הם הקימו את המדינה, רק הם מתחזקים את המדינה,
אילמלא הם המדינה כבר מזמן הייתה קורסת...
ולגבי בג"ץ? לא טובת הציבור לנגד עינהם, מה לבג"ץ ולהורי מחבלים פלסטינים שרוצים להכניס לנו אצבע לעין?
האם הבג"ץ אחראי גם לערביי השטחים? אם כן, אנא תדאגו שלא ירצחו אותנו, ואם הם לא אחראים אז שלא יתחבו את האף שלהם לנושא.​
הזדעזעתי מדרך הנחמה . ("לפחות" )להתנחם שיש נופלים?!.
מזעזע
מזעזע
מזעזע

מצב
הנושא נעול.
למעלה