צהריים טובים
קודם אני סמויה בפורום כבר קרוב ל- 4 שנים וכרגע אני זקוקה לעצה שלכם. אז קודם הזוגיות שלי לא במשבר, אבל אני חוששת שבעתיד היא תהיה בגלל זה. רקע קצר: אני אחרי מערכת יחסים מאוד ארוכה בת 8 שנים שלא הצליחה. קצת יותר משנה עם בן זוגי מאוד אוהבים את אחד השני. יש בינינו אהבה, כנות, כבוד, חברות עמוקה, וסקס מעולה. מה הבעיה?
אני בנאדם מאוד מאוד ביקורתי! (בתולה איך לא
) גם כלפי עצמי וגם כלפי אחרים. אני מודעת לזה שזה ממש חיסרון באופי שלי ואני עובדת על עצמי כל הזמן. (עם אני ממש אחפור מתחת לפני השטח אני מגלה שאני ממש רוצה שהבן זוג שלי יהיה כמוני, עם דעות כמו שלי, עם צורת מחשבה וכו'... אבל אני הרי לא באגדה של הסינדרלה אז כמובן שאני מבינה שזה לא אפשרי). לבן זוגי יש בעיה שמאוד מפריעה לי. הוא נוהג להעיר הערות (מה שמקובל עלי כי גם אני עושה את זה) כגון: יש לנו חוק מי שקם אחרון צריך להציע את המיטה, אז הוא נוהג להעיר לי עם אני שוכחת עם בלי התחשבות לדוגמא אכלתי משהו אחרון מהמקרר באוגואיסטיות ולא שאלתי עם הוא רוצה - כי הוא עוד לא אכל. בקיצור, הוא נוהג להעיר את הערות אבל שמתי לב שלבד הוא לא שם לב שהוא עושה את אותו הדבר! זה מפריע לי מאוד, דיברתי איתו והוא לא ממש שם לב שהוא עושה את זה. אני יודעת שזה דוגמאות של ילדים קטנים אבל זה הדוגמאות הכי קטנות שבחרתי להציג כאן. אז השאלות הכי מהותיות בשבילי? - העם החסרון הזה גדול רק עם השנים? - הכי חשוב: האם בנאדם יכול לשנות כזה דבר בעצמו?? חשוב לי להדגיש שאני לעולם לא מעירה על משהו שאני יודעת שאני בעצמי מתרשלת בזה (כמו: להציע את המיטה) תודה
קודם אני סמויה בפורום כבר קרוב ל- 4 שנים וכרגע אני זקוקה לעצה שלכם. אז קודם הזוגיות שלי לא במשבר, אבל אני חוששת שבעתיד היא תהיה בגלל זה. רקע קצר: אני אחרי מערכת יחסים מאוד ארוכה בת 8 שנים שלא הצליחה. קצת יותר משנה עם בן זוגי מאוד אוהבים את אחד השני. יש בינינו אהבה, כנות, כבוד, חברות עמוקה, וסקס מעולה. מה הבעיה?