צהריים טובים

sporTV

New member
הציפור שמעה את כל הפרטים?

אם אני לא טועה, את מתכוונת למפגש ב15.5? זה מפגש למשפחות של חולים חדשים....

orii

New member
זה מפגש לכל מי שרוצה לבוא

למי שרוצה לבוא בגלל ההרצאות ואו למי שרוצה לבוא בגלל החברה. כולם מוזמנים! (אני אומר את זה מתוך ידיעה) אנו כמובן מגיעים, אורי

כנס המשפחות ב- 15.5

קודם כל, תודה על התזכורת. באמת אבקש ממזל לפרסם את התוכנית כאן בפורום (איך פספסנו???
) בעיקרון, הכינוס מיועד למשפחות של מאובחנים חדשים. ומדוע? כי בד"כ בכנסים מדברים על חידושים ועל נושאים מתקדמים ובעצם אנחנו יודעים מניסיון שאיכשהו הורים ובוגרים צעירים אינם יודעים או מבינים את הבסיס: מה זה בעצם ה- CF הזה? מה המשמעות של בדיקת תפקודי הריאות שאתם נדרשים לעשות בכל ביקור במרפאה? מדוע כל כך חוששים מהפסוידומונס והאם אתם חשופים לכל הדרכים הקיימות להתמודד איתו? מה המשמעות האמיתית של הפיזיותרפיה ומדוע נדרשים לבצעה זמן ארוך כל כך? וכמובן מענה על שאלות בתחום- האם התעמלות זה מספיק/זה במקום ואם לא, מדוע?וכך גם לגבי נושאים שקשוקים לתזונה, ויטמינים ובעיות הקשורות לאכילה. ויש , כמובן, נושאים שלא הצלחנו להכניס לכנס, כי יש גבול לזמן שניתן להקדיש אבל אולי נעשה עוד אחד?! בכ"א, מהניסיון של כנס דומה שהתקיים לפני כ- 4 שנים, הגיעו גם בוגרים (כמוך!) שזו היתה להם הזדמנות להיזכר או לשמוע בפעם הראשונה את ה "בסיס". בעצם בוגרים רבים גדלים לתוך המחלה אחרי שאת ההסברים קבלו ההורים שלהם בהיותם צעירים וכנס כזה מהווה עבורם אפשרות לקבל הסברים על מה שלא ידעו או התביישו לשאול. לגבייך אישית, אני חושבת שיהיה נחמד אם תגיעי עם אחת החברות שלך... נשמח לראות רבים מכם

guta

New member
נקודה לחשיבה- לא כדאי לכאלה עם

פסוידומונס לא להגיע למפגש כזה??? הרי, אם מדובר במאובחנים חדשים, סביר להניח שלחלקם אין פסוידומונס. ואם יגיעו חולים "ותיקים" שכן יש להם, המאובחנים החדשים עשויים להיחשף, לא????!!!!!

ולי נראה שסיאפניקית התכוונה בצדק לכך

שרוב הקהל שיגיע לכנס הוא הורים (בריאים, ללא פסוידומונס
) לילדים שאובחנו יחסית לאחרונה.

למעלה