צהריים טובים... וואוו חם היום... נראה שסבבה פה..תעשו מקום?
M Mika Rali New member 14/4/08 #4 את מתוקה../images/Emo25.gif ההוא מתחתיך קרא לי מכונית מרוץ... להעלב ממנו?
M Mika Rali New member 14/4/08 #20 ../images/Emo25.gif עוד לא זיהית?! ... ... ... .. ...... ..... ....
T tintong New member 14/4/08 #23 ../images/Emo6.gifמה קורה פה../images/Emo6.gif עכשיו אני בבלבלה רצינית ...................................................... אם זו את אני מזמין אולם
../images/Emo6.gifמה קורה פה../images/Emo6.gif עכשיו אני בבלבלה רצינית ...................................................... אם זו את אני מזמין אולם
M Mika Rali New member 14/4/08 #24 היו ימים שהבטחת לי אולם../images/Emo10.gif מאז שכחת אותי... זה בסדר אני אפריח לי בועות לבד...
T tintong New member 15/4/08 #25 תראי אולם בא גן הולך..../images/Emo10.gif אבל האהבה שלי נשארת ...........ודיר באלק ......................מתחזקת הרי הכרתי אותך בלונדינית
תראי אולם בא גן הולך..../images/Emo10.gif אבל האהבה שלי נשארת ...........ודיר באלק ......................מתחזקת הרי הכרתי אותך בלונדינית
M Mika Rali New member 15/4/08 #29 גן גם הולך! והלווווו אני שוב בלונדה... כנראה שלא ראית אותי ים זמן...
M Mika Rali New member 15/4/08 #30 לא מהארון אני מעדיפה מהקופסא../images/Emo6.gif את מותק אמיתית... יאללה בואי כבר נווווווווווווווווווווו
לא מהארון אני מעדיפה מהקופסא../images/Emo6.gif את מותק אמיתית... יאללה בואי כבר נווווווווווווווווווווו
O opi236 New member 14/4/08 #11 למה להעלב ../images/Emo6.gif עזבי אותך משטויות גם אני חדשה והאנשים כאן מקסימים ברוכה הבאה
M Mika Rali New member 14/4/08 #16 יש קוסקוס? הספק שלי הפסיק להגיע לאזור שלי... הגמל שלו לא מניע יותר