יש כל מה שתרצי
מ מיצה נבים New member 14/4/08 #7 ברוכה המצטרפת ../images/Emo8.gif סחתיין על הניק המ-א-מ-ם... מי הקופירייטר שלך?
M Mika Rali New member 14/4/08 #8 האמת הייתי מגלה לך אבל אני מפחדת שהיא תשבור לי ת'סרווסים לפני החג. הולכת להביא פצפצים ולניילן הכללללללללל
האמת הייתי מגלה לך אבל אני מפחדת שהיא תשבור לי ת'סרווסים לפני החג. הולכת להביא פצפצים ולניילן הכללללללללל
ש שרשירית New member 14/4/08 #9 קראו לי אז באתי להגיד שלום ../images/Emo13.gif |לך לא עושה מקום.... תשבי עלי
ו ו ו י נ ס ט ו ן New member 15/4/08 #28 חם גם היום ../images/Emo178.gif מה זה אומר??.. כדאי לך להגיע למפגשים
א אפרוח4 New member 15/4/08 #32 מה קורה ? יש מסיבה ולא קוראים לי ...../images/Emo46.gif טינגי , לילי..... אין בעיה אנחנו נתחשבן !!! אין יותר ! סתאאאאאאם.... ברוכה הבאה , ברור שייש מקום יום קסום!!!
מה קורה ? יש מסיבה ולא קוראים לי ...../images/Emo46.gif טינגי , לילי..... אין בעיה אנחנו נתחשבן !!! אין יותר ! סתאאאאאאם.... ברוכה הבאה , ברור שייש מקום יום קסום!!!
T tintong New member 15/4/08 #33 אפרוחית שלנו../images/Emo6.gif געגעגעגעגעגעגעגעגעתי ..........מה מסיבה? .......אנחנו ה מסיבה .......אל תשכחי את זה ! יאלה מכינים טיולון עם כשרה לפסח
אפרוחית שלנו../images/Emo6.gif געגעגעגעגעגעגעגעגעתי ..........מה מסיבה? .......אנחנו ה מסיבה .......אל תשכחי את זה ! יאלה מכינים טיולון עם כשרה לפסח