צהריים טובים:)

yaeli008

New member
צהריים טובים:)

היי לכולם. היום הלכתי להירשם לאוני' חיפה, ונתקפתי חששות עזים. אני דתיה.[ לייט, אבל לא אכנס לניואנסים] אני ממש לא מחפשת להסתגר בדלת אמותיי ולהסתובב רק עם דתיים, אבל בכ"ז כ"א רוצה להסתובב [גם] עם אנשים שדומים לו. מישהו מהקוראים מכיר את ההוי הדתי באוני' חיפה? [ אני מניחה שהוא לא עשיר כמו בבר אילן, או בעברית] .יש בכלל דתיים? שנית, כניראה אגור בבית בזמן הלימודים. זה נכון המיתוס לפיו אין חיים חברתיים אם גרים בבית? [ "כי את חוזרת הבייתה כל יום, אז את באוני' בשביל לימודים גרידא"] בנוסף- האם ישנן עבודות סטודנטים בתוך האוני' מלבד עבודה בספריה? אני מודעות לזה שהשאלות שלי תמימות ואפילו טפשיות, אבל צר לי, אני די ירוקה בהוויי הסטודנטיאלי. אשמח לשמוע כל תובנה , הרגעה ,וסתם להכיר אנשים מאוני' חיפה שמוכנים להרגיע בחורה מפוחדת:) תודה!!

ChilD SouL

New member
היי לך...

להגיד לך את האמת
לא יצא לי להתקל בהרבה דתיים באונ' [וכשאני אומרת דתיים אני מתכוונים למלוא מובן המילה], כמובן שדוסים לייט יש - אבל הם מעטים, או יותר נכון הן מועטות, מאוד. לרוב תוכלי למצוא אותן בפקולטות של חינוך\סיעוד\עבודה סוציאלית וכו'. לגביי חיי חברה - לא מסכימה כ"כ. כאילו, אם את גרה במעונות או בסביבת האונ' אז חיי החברה יותר רחבים ופעילים, אולם גם אם את גרה במרחק מהאונ' [לדוגמא, כמוני] - יכולים להיות חיי חברה פעילים מאוד. אני מצאתי לי לא מעט חברים באונ' וחיי החברה שלי פעילים מאוד. לדעתי, זה תלוי באדם שאת - יש כאלה שמתחברים פחות לאנשים ויש כאלה שמתחברים יותר [וחברי הפורום יסכימו איתי]. מי שבא בשביל לימודים גרידא - לא יימצא חברים ולא יתחבר לאפ'חד וחבל. מי שבא גם ללמוד וגם לפתוח עולמות מכל הבחינות - יכיר, יהנה וחייו יהיו תוססים. אני מכירה רק 2 עבודות באונ', האחת בסיפריה והאחת באגודה בתור X, Y, Z - משכורות בשמיים לא תראי מזה, אבל תכירי הרבה חבר'ה וזה גם נחמד לאללה. מעבר לזה לא ידוע לי [ואם יהיו פה כאלה שיחדשו לי, זה יהיה נהדר]. קיצר, אל תדאגי... איך אומרים הישראלים - יהיה בסדר. ואם את דואגת - אז כשתגיעי לאונ', קחי לך דקה על הדשא מול הנופים היפים ותירגעי.

yaeli008

New member
תודה:)

אני לא מחפשת דתיים במלוא מובן המילה [ גם אין לי איך להגדיר ככה] סתם כאלה ש אני אוכל לארגן איתם יציאות שלא כוללות את שישי בערב, ובכלל, מנטליות דומה. שנית, מה כוללת עבודה באגודה?מזכירות?

ialstrn

New member
אני גם אולי שנה הבאה באוניברסיטת חיפה

ואני דתיה (לגמרי...) גם לי עלה בראש שאני עלולה להיות חייזר ...
אני מסיימת שנה א' כרגע במקום אחר.. לא צריעך לגור באוניברסיטה בשביל הוי... ולמען האמת אני די מרחמת על יושבי המעונות למינהם (העבודה ליד המעונות אז הם במעונות גם בחופשות וכד' ,אין פרטיות..)

ialstrn

New member
מאיפה אתה יודע ? דווקה חייזר אולם אותי!

אני כבר רואה את שנה הבאה (אם אני יתקבל פרט שולי) - הסברים בסיגנון מזה איסור נגיעה,ולמה אני לא אוכלת אצל אנשים בבית

shay4442

New member
חחח האיסורים האלה נשמעים לי טיפוסיים

לסטודנטית מפונקת צפונית ,אני בטוח שתסתדרי מעולה.
לא מעט בשנתיים החולפות שמעתי משפטים כמו: "ראית החוצפן הזה ניסה לגעת בי !!!" "אני בחיים לא אוכלת ולא נוגעת בזה!!!"

ialstrn

New member
אה כן ,הבעיה היחידה שאני לא מסוגלת להתנהג כמו

צפונבונית... אבל אהבתי את התשובה שלך ! ,אנשים לא מודעים לכמה בעיות יש לדתיים..

TheBigBrother

New member
גיחי

דתיים כמו שאמרו אין הרבה. ולגבי עבודה יש לי רק להוסיף שנתקלתי באיזו משרת סוקרים די מסקרנת במכון לסטטיסטיקה או משהו שנמצא בתוך האונ'

ialstrn

New member
אם ככה אני יהפוך בשמחה לחייזר של המחלקה

לפסיכולוגיה ... משרת סוקר נשמעת אחלה ,רק חבל שמזה לא מקבלים המלצות לתואר שני... -------------------- יכול להיות נחמד עם יהיו כמה דתיים בפסיכולוגיה בכל זאת...

ChilD SouL

New member
מה, מה, מה../images/Emo35.gif פרטים../images/Emo70.gif

אבל זה בטח עם התחייבות לשנה. אם קראת את מה שאני קראתי. זה מהאתר של האגודה, נכון

yaeli008

New member
האמת שלא ניראה לי

ראיתי היום מודעה על זה גם באקדמון

TheBigBrother

New member
כרגע אין להם מקום

כנראה יהיה גיוס עובדים לקראת תחילת שנה הבאה אם את ממש מתעקשת אני יכול לנסות למצוא לך לינק לאתר שלהם עם כל הפרטים, אני לא יודע אם נשמר לי איפשהו

למעלה