צהריים טובים PPL!!!

צהריים טובים PPL!!!

איך עבר עליכם היום שלכם?! (מסר למורה שלי לפיזיקה (היא לא תראה את זה אבל בכל זאת...)- זיוה, עוד פעם אחת עד מבלבלת זכר ונקבה אני יורה בך (או בעצמי... נראה כבר) דמט! שמישו יסביר לה ששאלות לא יכולים להיות קשים!!!) ולסיום, קבלו תמונה

זה ראשי תיבות של...

פרחה, קטנה, צצווחנית ואת הה' שכחתי (לא' אין משמעות
) יו נואו... אלו שמסתובבות כמו הבחורות הטובות (
) של ת"א ובעלות מנת משכל של ילד בן שנה...

HeavenDusk

New member
זה כמו פוקאצ'ה ,רק שזה של רומנים!

קווווורררריייייצצצצצצצ'ההההההה
ואם כבר=להלן המילון הרומני החדש [BWAYS-במיוחד בשבילך] רומנית-עברית - המילון השלם אדייה שוקרייה - יום מעולה אודטה - גדול אימפוטנצי - משטרה אל אקונומיקה - לא קרה כלום אלוורה - זה יעבור אנורקצי - דוגמנית אפצ'י - חולה אפצי'י קוריצה - שפעת העופות אקונומיקה - מצטער אקמולצ'י - תרופה ארנונה - עירייה בלהבלה - ראיון בלקוני - מוכשרת ברנדס - מצחיק ג'אקוזי - אמבטייה גוטי מורצה - בוקר טוב גוצה גוצה - לא משהו גריזו - שמן גריזו מגריזו - שמן זול דודולי - רגע דלתא - בבקשה דלתא טורבו - בבקשה תתחיל הבימה - תיאטרון ובן - תרגיע ז'בוטינסקי - רחוב טיפשקו - כדורגלן טישו - לבריאות טלסקר - למה להפריע? כהנא - צודק לאדה - אין בעד מה לאדה טוטלוסו - זה היה לי לעונג לאדה מליסינג - אין בעד מה מיצ' - קבב מניוקי - קבלן מנצ'יז- כיבוד סופי קוריצה - מרק עוף סופריצה - הפתעה סיו רבוצה - קדימה לעבודה סנג'ריו - פועל סניטטה - כל הכבוד סקודה - תודה עצו פאלי - הטלת מטבע פאנאטיק - מעריצים פוזה - שחקנית פנסי שמנסי- לבוש חגיגי פרומו - בקרוב פרוסטטה - גברי פרימה בלטה - ראש הממשלה פרסי קומוניסטו - שטיח אדום צרבתי - שיר צרבתי מקאזה - שיר מצויין קוצה - בחורה נאה קוצה קוצה - בחורה נאה מאד קוריצה - תרנגולת קושימרו - חדשות קזבלן - כבוד גדול קיטבג - שאלה קלורצי - סופגניה קרגו - טיסה קריוקי - זמר/ת

HeavenDusk

New member
הנה לך...דגל דגלוני

[ובמיוחד בשביל BIWAYS שלנו, הכנתי דגל לתפארת התרנגולת]

drnaji

New member
פיזיקה ../images/Emo99.gif

לשאלת איך עבר עליי היום: קמתי ב12:20 היו לי כמה סידורים לעשות,ואת שאר הזמן העברתי מול המחשב בסולסיק,בפורום אירווזיון ,הצלחתי למצוא את השירים של הקדם הסלובני באיכות סטודיו ולא רדיו כמו שהיה לי מאתר סלובני וזה היה ענננננננננננננננננננק
וכמובן סדרתי קצת את תקית המוסיקה שלי במחשב שזה היה הכי קשה
אני בדיוק זז להתחיל ללמוד אלגברה מודרנית |בעעעעעעעעעעעעעע| אז המשך יום טוב לכולם

זכוכיות

New member
../images/Emo45.gif

אני לא מחבבת 99% מהאנשים, אני עדין לא יושבת לכפתר להם איחולי מוות.

למעלה