צהריים טובים

ZARINA1

New member
צהריים טובים../images/Emo39.gif

לכל החורשים והחורשות ....
מה העניניים. היה לי יום קשה היום.
אני מבינה שהעצבים חרפנו לכל את המח.
באו ננסה לעזור אחד לשני ...
כך יהי נעים יותר לכולנו

yakirml

New member
אולי תחתימי אותנו על אמנה לסובלנות?

סתם, את בסופו של דבר צודקת. הרבה מלל עובר פה ללא שום קשר לפסיכומטרי.

ZARINA1

New member
חשוב לדעת ../images/Emo39.gif

תיראה לא התכוונתי לאמנת סבלנות... אני לא כזו שטחית. התכוונתי שלמישהו פה בלי להזכיר את שמו קשה להתמודד עם בעיה מסויימת בקיצור יום קשה. עכשיו...
במקום התמודד עם הבעיה. הרבה יותר קל ליפרוק אותה על אנשים חפים מפשע. לא שזה פותר את הבעיה אלה מחריף אותה עוד יותר וגם המישקעים נישארים. יום אחד זה יתפוצץ בגלל סתם דבר של מה בככך בלי שנדע על מה? היא מחפשת את הפיתרון אך אינה יודעת איך ליראות אותו... אני לא רוצה להיכנס יותר לפרטים. תמיד מוכנה לעזור לך...
זה בסדר לכולנו יש קשיים בחיים
החיים זה לא פיקניק

לא נסחפתם בכלל...

מספיק עם הפסיכולוגיה בגרוש. כל אחד יכול לכתוב בפורום הזה כל דבר, כל עוד הוא לא פוגע במישהו אחר. לא מוצא חן בעיניכם- או שתוסיפו גם את דעתכם או שתתעלמו. לא מנתחים פה התנהגויות של אף אחד. עצות "ידידותיות" כאלה ואחרות מקומן במסרים (אם בכלל...) שיהיה יום טוב לכולם.

Romonov

New member
חבל...

רק שתביני שמעשית ההודעה שלך היא בדיוק מה שאת מתיימרת למגר, הרי היא גם "מייעצת" לאחרים כיצד לנהוג ומנתחת את הודעותיהם. מה שאני מנסה להגיד זה לא שאת לא צודקת ,אלא שברמה מסויימת זה בלתי נמנע,למרות שמסרים הם הפורום הכי טוב להודעות כאלו... רגע רגע גם הודעה זו מנתחת הודעה אחרת... אז מתי מפסיקים? מ ע כ ש י ו

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gif כן הא ../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

במסרים אפשר לשלוח הטפות.. והכי טוב, אפשר גם להתלונן למנהלים. תראה, ראיתי שגם בנענע יש פורום פסיכומטרי. ולפי מה שראיתי שם- זה מתנהל כמו שתאהב... הכל שאלות-תשובות, יבש. הם אפילו מחפשים מנהל, שווה לבקר. ועוד יותר שווה. להישאר שם, אם לא מתאים לך האוירה פה.

Romonov

New member
רגע רגע

אבל אין בפורום של נענע יחס חם (יותר כמו רותח) אחד לשני.

אין לי בעייה עם עצות רלוונטיות או

עם הבעת דעה על מה שמישהו אחר כתב. זו המטרה בפורום. כשזה יורד לפסים אישיים זה לא במקום.

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gif לא הבנתי ../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

את פשר 4 ההודעות שלפני, בשירשור. אממ יום קשה
אמנה לסבלנות
פסיכולוגיה בגרוש
אני מריחה את הקשר שלי לכל זה... אבל.. עדיין, לא הבנתי, מה הבעיה

000שירה000

New member
מישהו יכול להסביר לי על מה השרשור

הזה? במיוחד 3 ההודעות הראשונות...?

Romonov

New member
זה שרשור שאמור

להרגיע את הרוחות בפורום ושאנחנו ניסינו לפתח לטובה (או שלא?!) ולא כל כך הצלחנו!

Romonov

New member
האמת

שעכשיו אחרי שנרגעתי קצת , אני מוצא את האוירה פה מאוד נחמדה ולא יבשה, ומתי שצריך גם מאוד מקצועית!

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gif אני מבינה ש-../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

התרופות עזרו
נו יופי

Romonov

New member
אני מחליק

הפעם בגלל הפז"ם שלך! אבל לא יפה (פסים סופר אישיים)!

000שירה000

New member
זה כן יפה

כי זה מצחיק. ושוב- אני חוזרת לעניין הגישה- אם לוקחים את זה בקלות- זה יצחיק, ותו לא. הרי היא לא באמת מאמינה שאתה לוקח תרופות כדי להרגע. לכן זה בכלל לא אישי!! זה מה שהיא הייתה עונה לא משנה מי היה הכותב. ודווקא בגלל הערות קטנות כאלה- יש את האוירה הטובה בפורום הזה, שמשאירה גם אותי וגם אותך פה. זו סתם בדיחה, ואתה לא צריך "להחליק" (בלי קשר לפז"ם)- אתה פשוט צריך לצחוק, או להחזיר לה בעקיצה!

Romonov

New member
יכול להיות

שאת צודקת אבל מתי זה מפסיק להיות עקיצות שכולם אוהבים ומתי זה פשוט מציק. אני כנראה לא מכיר את הנפשות הפועלות פה מספיק ולא "פתוח" אליכם,כי עם החברים שלי אני "זורם". אפרופו אני רואה שני עקיצות חזקות שאפשר לעשות על הודעה זו. מישהו מרים את הכפפה?

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gif זה לא ../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

אמור להפסיק להיות עקיצות ולהפוך למציק. אני לא כותבת פה שומדבר בשביל להציק לאנשים. <להציק זה רק לילד באייסי ולשירה בתפוזון
> אני לא מאמינה שמישהו באמת היה לוקח משהו כמו הקטע עם התרופות ברצינות, ונפגע... אם כי -אם כן, זה היה יכול להיות ממש מצחיק
בכל מקרה, אני לא באמת מחפשת מישהו להעליב/לפגוע פה. קחו את ההודעות שלי ברוח טובה
בסופו של דבר, אני די חמודה
חוץ מהפעמים שאני לא

Romonov

New member
לא באמת

חשבתי שאת באמת חושבת שאני באמת לוקח תרופות שהם באמת אמיתיות (באמת) אבל מה שכן חשבתי זה שאת מנסה לפגוע בי ברצינות ולא לעקוץ בכיפיות,ומזה מאוד נעלבתי.

למעלה