צהריים טובים

amitmom

New member
ליאתי....את לא יודעת איזה פלשבקים

עשית לי. מצד אחד אני רוצה לגרור אותך משם ולומר לך לחפש בחור אחר כדי לחסוך ממך את מה שקרה וקורה לי ומצד שני אני לא חושבת שאת צריכה לוותר על בחור שאת אוהבת רק בגלל אמא שלו. הענין נתון בידיך בלבד. אני רק יכולה לספר לך שמאז שאני ובעלי מתגוררים בחו"ל היחסים בינינו נפלאים והוא מתגלה לי בכל פעם כאדם מקסים וכל פעם שאנחנו בביקור בישראל אנחנו רבים בגלל המשפחה שלו כי לצערי בעלי עדיין מחובר לחבל הטבור של אמא שלו ובוחר בצד שלהם על פני. אני בכלל לחוצה עכשיו כי עוד מספר חודשים אנחנו חוזרים לישראל לתמיד ואני יודעת מה הולך לקרות. לשמחתי, אני לא אותה נערה חסרת בטחון שנכנסה לביתם ונתנה להם לדרוך עליה כיום אני פותחת פה כמו גדולה ושמה אותם במקומם מידית. אני נאלצת לעשות את זה כי בעלי לא יפתח פה לעולם. אגב, את המשפט "החכם" שאמר לך חברך, בעלי (אז חברי) אמר לי בדיוק לפני 8 שנים.

liatben

New member
תודה עמית תודה../images/Emo24.gif

על התגובה ועל הסיפור האמיתי ידעתי שמישהי שהיתה באותה סיטואציה או אפילו דומה תבין אותי. תאמיני לי שאני לא ילדה קטנה, אולי צעירה אבל התבגרתי כבר בגיל 12 (שכלתי אח לפני 10 שנים) ותאמיני לי שניסתי לפתור את הבעיה פנים מול פנים אבל היא תמיד נתנה לי לחשוב שהיא יודעת הכי טוב, ושאני לא מבינה את ה"צחוקים" שלה ושל משפחתה המורחבת. העניין הוא שיש עוד כמה השפלות והצקות שאני לא יכולה לפרט כי אני חושבת שעדיף לא לפתוח פצעים...... בקשר לשכירת דירה רציתי מאוד אבל אני וגם מוטי סטודנטים ומשלמים את שכ"ל מהעבודה ששנינו מחזיקים, לי בניגוד אליך אין אפשרות לעזוב את הארץ להרבה זמן כיון שאני לא יכולה נפשית להיות במרחק כ"כ רחוק ממשפחתי. אני דיברתי איתו ניסיתי שיבין אותי והאמת ניסיתי להבין אותו אבל מצטערת אני דורשת שיכבדו אותי בדיוק כמו שאני מכבדת אותם הרי משיהותי שם גם אני מכירה את הנקודות החלשות שלה ומעולם מעולם לא פגעתי בה.

העין ה 3

New member
אל תעזבי אותו

אם בכל השאר אתם מסתדרים. כמעט אין גבר שלא מתייחס אל אמא שלו כאל קדושה. זה גן סודי שהאמהות מעבירות לבנים שלהם...
. לגבי היציאה הספציפית הזו אני חושבת שזה היה בצחוק (אל תשכחי שאת התחלת לדבר על פרונקל, אז זה נתן לגיטימציה לצחוק כזה), אבל אם יש עוד יציאות אחרות - זה בהחלט המקום לשפוך. אני לא מסכימה עם מי שכתבה שהפורום הזה נועד רק לפתור בעיות בתקשורת עם החמות. הפורום בהחלט נועד גם לשפוך מהלב, וגם לרכל עליה אם זה נותן הרגשה טובה!!! אני למשל לא יכולה להגיד לחמותי כלום כי היא תמיד תגיד את המילה האחרונה ואני אשאר בהרגשה מחורבנת, אז בשביל זה יש לי את הפורום.

mariana

New member
היי ליאת

ברוכה הבאה לפורום המקסים. את צריכה לקבל את כל התגובות ברוח טובה. מה שאני חושבת על אמא של מוטי שהיא סתם אוהבת לעקוץ. את יודעת סבתא שלי לימדה אותי משפט חמוד לאלה "תהרגי את האויבים שלך במתיקות" זאת אומרת להיתקרב אליהם יותר ולהבין את הראש שלהם. את פשוט צריכה להיות לפעמים צבועה ולמוד איך לעשות זאת. אם לא מוצא חן בעינייך הצחוקים שלה פשוט תאמרי לה זאת. את לא צריכה להיתבייש. אם הבן לא כל כך עוזר לך פשוט תיהי כמה שבועות בבית שלך ואם הוא רוצה הוא יבואו אלייך וישאר אצלך. בהצלחה

למעלה