צהריים טובים חברות...

צהריים טובים חברות...

בגלל תקשורת במרפאה שנפלה לא יכולתי להאחל לכן בוקר טוב....רציתי ליידע אתכן שנסיכה מאושפזת בבית חולים .. יכול להיות שתשתחרר כבר היום מבית חולים בע"ה... ואני....מתחילה את הספירה לאחור...ביום ראשון בע"ה בתי נכנסת לניתוח קיסרי...ואני מקבלת נכדה חדשה...עבודה רבה לפני..יוצאת לחופש שבועיים לעזור..לב עם הפשושים והפשושית החדשה...ואיתי האיש שאיתי...התפזרו העננים ...הגעתי להחלטה..אני ממשיכה למרות בכל... יום טוב לכולכן....

s h o o s h a

New member
ראשית, איחולי בריאות למנהלת הפורום

ולך, ערדניקית- צרור ברכות ואיחולים [כן כן, אני יודעת, עוד מוקדם, אבל זה רק פרומו], איזו שמחה גדולה זו, נכדים ונכדה חדשה. מי ייתן והכל יעבור בשלום והמשפחה תורחב ותגדל לתפארת. ולך, בהחלטתך [לא יודעת מה היה קודם, אבל בכל זאת]- שתרווי נחת מהאיש, מעצמך בתוך הקשר ומהזוגיות החדשה שנבנית. ובשתי מילים קצרות ומסכמות:
מ
ז
ל
-
ט
ו
ב

גאיה ק

New member
איחולי בריאות והחלמה,נסיכה !../images/Emo203.gif

בריאות קודמת לכל.. ואיחולי הנאה,הצלחה,נחת ושלווה לך ערדניקית בכל מערכות חייך.

בוקר טוב בנות...תודה על האיחולים והברכות..

שיהא לכולנו יום נעים, קריר, ושלוו, לפי התחזית בבאר שבע 46 מעלות?????נשמע לי הזוי...אבל...כנראה שהחור באוזון והתחממות כדור הארץ תפסו תאוצה..אמאה'לה....אני לא יודעת מה אתכם ..אני בימים כאלו חסרת חיוניות,,ומבצעת רק מה שצריך..כמובן תחת חיפוי של מזגן.... יום טוב...

ש ר ה לה

New member
ערדי, אני הפעם מתפללת בכל ליבי שאת טועה../images/Emo178.gif

|ושלא יהיה כל כך חם......כאן אצלי בשלהי העמק תמיד אומרים שהתחזית בדיוק כמו בבאר-שבע.... הבוקר בשעה 5 היה ממש קריר( עם המאורר כמובן שלא יכבה עד סוף הקיץ).... היום מתוכנן לי יום של התרוצצויות וסידורים בבירת העמק, שרק יעבור לי בשלום..... ערדי, את האיחולים אני אשלח לך אחרי שנדע שהכל עבא בשלום בע'ה.... לא מברכים בטרם עת.... בשבוע הבא בתי הבכורה מציינת יומולדת גם. אני יודעת מה זה אומר לסיים היריון באמצע יולי (במקרה הפרטי שלי הריון בתוספת רעלת) נסיכונת, מאחלת לך המון בריאות אהבה והחלמה מהירה מהירה!!!! התעצבתי לקרוא על האישפוז. מי יתן ותשובי במהרה לאיתנך

אופס שוב התבלבלתי...התכוונתי לצרף שמש חייכנית

והמחשב המעפן שלי בקושי זז אז....תדמיינו...שמש חייכנית, פרחים,,וכ"ו

../images/Emo6.gifלמה לדמיין../images/Emo42.gif מחייכת,,

שיהיה יום יפה ונעים לכל הבנות והבנים, רפואה שלמה לנסיכה,,

בוקר טוב עם המון בריאות וחיוכים .

מאחלת לניסכונת החלמה מהירה .. ולך ערדניקית ..רק טוב בכל שתבחרי ובכל הקורה לך ואיתך . ובדיחה קטנה לתחילת היום זוג מגיע לסקסולוג ומתלונן שחיי המין שלהם לא טובים. הסקסולוג מציע להם לנסות לעשות את זה בחדרו. הזוג מבצע את האקט, משלם לסקסולוג והולך לדרכו. כעבור שבוע שוב מגיע הזוג לסקסולוג ושוב מתלונן על אותה הבעיה. גם הפעם מוזמן הזוג לקיים יחסי מין בחדר הסקסולוג. לאחר שהם מסיימים, הם משלמים לו והולכים. בפעם השלישית כשהזוג מגיע שואל אותם הסקסולוג: "אני רואה שאין לכם שום בעייה. למה אתם ממשיכים לבוא?" עונה הבעל: "אנחנו נשואים 10 שניםויש לנו שלושה ילדים. אין לנו זמן לקיים יחסי מין בבית. במלון אחד מבקשים מאיתנו 600 שקל ללילה, במלון שני מבקשים 650 שקל ללילה,ורק אצלך, טיפול עולה מאתיים שקל בלבד..." לצחוק זה בריא ... יום טוב לכם ...

ben 911

New member
../images/Emo12.gifומה עם החברים? אההה ערדניקית?

עמירם? מרקו פולו? שירקאן12? גיורא? סימפטי? מה הם עיזים?
זה לא בסדר.
לי אין בעיה...כדי להיכנס לקטגורית החברות... שמתי פיאה ומרחתי קצת ליפסטיק.

שיו...איזה השקעה...אבל ממתי כל כך חשוב לך

להיות "חברה", של אשה לא שפויה, לא נורמאלית, שהמח שלה התייבש,טיפשה, שאמשיך?????

ben 911

New member
כולי תקוה שהנכדות שלי לעולם לא...

תגענה לפורום הזה ותראנה את סבאל'ה שלהן...
אם כן....הדבר עשוי לגרום להן משבר בלתי הפיך. אבל תמיד אוכל להסביר להן שאני עושה זאת על מזבח האהבה.
אני בטוח שהן תבננה.

גאיה ק

New member
../images/Emo6.gif

ידעתי שתצבע בשבילי את השיער בלי פרובלם
אבל אני לא בטוחה שלי אין משבר בלתי הפיך.

למעלה