צהרון לילדה

קטי30

New member
משכורת*/ולדאוג*

סורי
מהמהירות

היום ישנה אפשרות

דרך הרווחה לצהרונים או במקביל לעזרה בסיוע לחד-הוריות בצהרונים בבתי הספר. תברר על זה.

לבד בבית

כבר באמצע כיתה ב' האפרוח ביקש להפסיק את הצהרון. היה לי קשה להסכים אם זה ולאט לאט עברנו ממצב של צהרון למצב שבכול יום הוא חוזר הביתה לבד, מחמם לעצמו את האוכל, מכין שיעורים ומשחק עד שאני מגיעה - בשעה 4. הוא מסתדר נהדר, הוא אוהב את הסידור, הוא בחר בו. בקיצור... אם זה תקין או לא זה תלוי בבשלות של הילדה. לא חושבת שהפרעות קשב קשורות לעניין.

עכביש דרוס

כן יש בעייה שילדה בגיל כזה חוזרת הביתה ואין אף אחד. יש בעייה שהמזונות אינם מספיקים לכסות את ההוצאה האם אשה עובדת ועדיין זה לא מספיק אז יש בעייה. ואתה בתור האבא..למה לא יושב עם האמא לראות היכן אפשר לעזור? לא חושבת שבאת במטרה לקטר אלא באמת להתייעץ וזו העיצה שלי. שבו ביחד וראו היכן אפשר לצמצם הוצאות , היכן אפשר לעזור ובטוחה שתמצא פתרון יעיל לכולם.

אי ואה

New member
אישי לא הייתי קושר, מיידית ,

בין ההפרעות קשב לעניין הצהרון , לילדים שלנו סיבות רבות להיות עם הפרעות קשב, לעניין הצהרון, התחושה שביתך לבד שעות רבות כל כך מתסכלת , אם תתגבר על התחושה שמנסים לנצל אותך, ואם יש ביכולתך כלכלית לדעתי שווה להשקיע בכך מכספך ולהתחשבן בהמשך.

n o g a1

New member
הפרעות קשב

זו בעיה נוירולוגית. ילדים עם קשיים רגשיים מעצימים את ההפרעה. להמון אנשים מבוגרים בעיית קשב לא רק לילדים ובעיה זו אינה מחייבת במציאות. אם יש יכולת כלכלית לעזור אז עוזרים ועושים זאת מהלב ולא מתחשבנים אחר כך... לא מתחשבנים בכלל אפילו לא במחשבות. זו דעתי...

n o g a1

New member
העדר נתינה

עדיפה על נתינה מחושבנת.. חשבונות אין סוף. פנקסנות מכוערת. אם נותנים אז מהלב, לא מהלב לא נותנים. זו היתה ותהיי דרכי

אי ואה

New member
בדרך כלל

כשאומרים "כבר נתחשבן" לא ממש מחכים לאותו הרגע, אלא חיים את אותו הרגע שצריך לתת מהלב, כפי שטענת. בהחלט!

n o g a1

New member
אז למה להגיד את האמירה

המכוערת הזו? כדי לתת הרגשה שחייבים לך ? מתוך התנשאות? כדי להדגיש שחייבים לך? כדי לא לצאת "פרייר"? יש בה טעם נפגם...

n o g a1

New member
תמשיכו בלעדיי

אשב לבדי בחושך ואבכה, אך תדאגו לי , אהיה בסדר...
תודה

n o g a1

New member
אל תגידי טפו טפו טפו

זה מזכיר לי משהו גס
יקירתי , אנוח רק בקבר עד אז בשירות לעם...

אבל כבר סיננתי מבינות לשיפתותיי...

אז תני לי ת'גס הזה... מפטיחה לא לספר...לברונקה,בז'ז'ניה וגם לא לוולאדק עליו השלום,מסכן.

מעניין איך כל הילדים היום

אם הפרעות קשב מעניין פתאם בדאקאד האחרון לכולם יש אולי ADHD כולם חושבים ואללה, ריטלין.תרופת פלא. כן.זה נוח למורים שיש ילדים שקטים מרוכזים כן זה נוח להורים לחשוב שיש ילש שקט ומרוכז... אבל הבעייה אולי בכלל אחרת ונתחיל מזה שיש 40 ילדים בכיתה אם מורה אחת. נתחיל מזה שילדים עוברים ארועים בחיים שהם גודלים ..שיש הורמונים שיש כל מיני סיבות ... ולא מצב נאורולוגי אלא סיסות אחרות. מרגיז לראות איך כולם רוצים לקחת ילד וליצור שטנץ של ילדים שקטים וממושמעים..והריטלין הוא אמצעי נורא נוח. זואי אל תתחילי איתי יודעת שמי שבאמת סובל מזה זה עוזר לו מדברת על הקלות באיבחונים האלו על מנת ליצור שקט.

וגם....

לא פחות חשוב.. כל התרופות הללו שאנחנו מקבלות בהיריון... להחזיק את ההיריון/ לזרז צירים/ לאלחש בלידה/ להבשיל ריאות.... הרי פעם זה לא כל כך היה... מי אמר שאין להן השפעה לטווח ארוך??? וגם אולטרה סאונד, מי הבטיח לנו שאין לו השלכות על התפתחות המוח???? סתם לצורך המחשה של מה שאני אומרת - פעם, פחות או יותר בראשית המאה הקודמת, כשרק גילו את השימושים של קרינת הרנטגן, היו בכל חנויות הנעלים בארה"ב מכונות שיקוף כאלו, שאנשים אחרי שהם מדדו נעל עלו עליהן, על מנת לראות את מנח העצמות בנעל, לוודא שהנעל מתאימה.. זאת ועוד.. כבר לפני 20 שנה נערך מחקר שהצביע על קשר בין אלחושי לידה לבין שכיחות התופעה שהוגדרה כ"היפראקטיביות". אז??

למעלה