עוד פעם, זה מאד פשוט
אין כאן קשר לעונש מוות לא לילדים ולא לאף אחד, זה לא שתפסו אותם וירו בהם, אם אתה מתכוון לילדים בציר פילדלפי, הכל תלוי בנסיבות, במציאות בשטח, הכל עיניין של מקרה ספציפי, אין כאן חוק מנחה, אם אתה יכול לתפוס אותם בלי סכן את עצמך ולאסור אותם, סבבה, בתור אחד שהיה מספיק בשטחים אני יודע שזו השאיפה, תמיד, כאשר הם מתקרבים לשטח הכי מורכב, הכי מסוכן, הכי מתוח, אז אין נסיבות מקלות, כל מה שיש זה איום, איום מנטרלים, זה הכל, אני לא מבין למה כל כך קשה לך להבין דבר פשוט. זה לא משנה איך אני הייתי מרגיש אם, אם אני בצד של זה שדחה את החלטת האו"ם ב47, זה שפתח במלחמה בתוך רצון להשמיד ב67', זה שפתח במלחמה והפסיד ולכן נכבש לא הייתי בא בטענות לאף אחד חוץ ממנו ומנהיגיי, בתור מחאה הייתי נוקט בשיטות אחרות, בטח שלא הייתי מבריח נשק שכל מטרתו היא לפגוע באזרחים שלא עשו לי דבר. הנקודה היא שהפלשתינים/ערבים, איך שלט קוראים להם, תרמו הרבה מאד למצבם, ה"כיבוש" לא הגיע משום מקום, אי אפשר להתנהג כמו איזה ערסוות קטן ולעשות כל הזמן בעיות וכאשר אתה מובס וננקטות כלפיך צעדים וסנקציות להתחיל להתבכיין "לא טוב לי...", בטח שלא טוב להם, יהיה להם טוב כאשר אני אדע שבסופו של דבר גם לי יהיה טוב, לא עיניין של צדק או הומניות או משהו אחר, זה פשוט משהו שאנחנו צריכים לראות, בעיניים, פירוק האירגונים הוא התחלה טובה. החומה היא גם לא משום מקום, חיינו הם קודש, אדמתם לא, אם היינו בונים אותה לפי קווי 67' היינו קובעים עובדה פוליטית כאילו אנחנו מכירים בקווים חסרי המשמעות הללו, חוץ מזה, גדר אפשר לפרק, תראה גם אני יש לי חילוקי דיעות לגבי התוואי שלה, גם אני בעד הצמדות מסויימת לקווי 67', אני גם בעד שאותה גדר היתה הופכת לנשק בפני עצמו, גדר חשמלית - מי שנוגע מתפחם, מה לעשות, לא שאלו אותי.