צה''ל רצח שני נערים

משמרת אבל ומחאה על הרג הנערים

משמרת אבל ומחאה על הרג הנערים הודעה לעיתונות 5.5.2005 ארגוני שלום יקיימו משמרת אבל ומחאה היום אחר הצהרים מול משרד הבטחון בת"א ימחו על הרג הנערים הפלסטינים ואלימות הצבא והמשטרה נגד מפגינים בלתי חמושים גוש שלום: ממשלת שרוןהיא המפרה את הפסקת האש עם הפלסטינים ומובילה להסלמה פעילים של ארגוני שלום שונים יקיימו משמרת אבל ומחאה מול שערי משרד הביטחון בת"א (רחוב קפלן) היום יום חמישי 5.5.05 בשעה 6.00 בערב. המפגינים ישאו ססמאות בנוסח "הילדים האלה סיכנו את חיילינו? באמת?", "הרג ילדים - פשיטת רגל מוסרית" "מי מפר את הפסקת האש?" ו"שרון הוא לא פרטנר". על קיום הפגנת החרום הוחלט בלילה, מיד לאחר שנודע עלהריגת שני הנערים בכפר בית ליקיא, בהתיעצות טלפונית בין ארגונים שונים, כולל אנרכיסטים נגד החומה, גוש שלום, תעאיוש, אומץ לסרב ואחרים. "הריגת הנערים היא שיאו של גל אלימות פראית מצד הצבא והמשטרה כנגד מפגינים המתנגדים לכיבוש, לחומת האפרטהייד ולגזל אדמות פלסטינית לצורך הרחבת ההתנחלויות. ממשלת שרון מפרה במצח נחושה את הפסקת האש עליה הוחלט בועידת שרם-א- שייך, ולראש הממשלה ישנה החוצפה העילאית לצאת בהאשמות נגד אבו מאזן" אומרים מארגני ההפגנה. היום אחה"צ הפגנה מול כלא 4 בצריפין למען סרבן הגיוס הדרוזי הכלוא ויסאם קבלאן שלושת הסרבנים שחזרו לבקו"ם ביום שני נשלחו שוב לכלא על סרובם לשרת את הכיבוש "צה"ל גוזל אדמות כפריים פלסטינים בשירות המתנחלים, הסרבנים לא מוכנים להיות שותפים" היום יום חמישי 5.5.05 בשעה 3:00 אחר הצהרים תתקיים מול כלא ארבע בצריפין (צמוד לבית חולים אסף הרופא), משמרת מחאה לאות הזדהות עם הסרבנים הכלואים ובמיוחד עם הסרבן הדרוזי ויסאם קבלאן מבית ג'אן הנמצא בכלא זה. אנשי מפלגת חד"ש המארגנים את ההפגנה רואים בסרבנים המעדיפים ידיפים לללכת לכלא במקום לשרת את הכיבוש והדיכוי כגיבורים האמיתיים, ועל כן תונף בהפגנה הססמא "הכיבוש הוא טרור, הסרבן הוא הגיבור". בכלא הצבאי נמצאים גם הסרבנים מחותמי מכתב השמיניסטים אייל ברמי, אלכס קון ומישה הדר, אשר חזרו לבסיס הבקו"ם ביום שני הבוקר לאחר שכבר שהו תקופה אחת בכלא בשל סירובם להתגייס לצבא כיבוש וללבוש מדים. מיד עם הגיעם לבקו"ם נשלחו השלושה בחזרה לכלא. על מכתב השמיניסטים כבר חתמו יותר משלוש מאות בני נוער העומדים בפני גיוס, ורבים מהם ליוו את השלושה עד לשערי המחנה וקראו לעברם קריאות עידוד. גם כאשר מה שנקרא ההתנתקות מרצועת עזה תופס את הכותרות, צה"ל הוא עדיין צבא של כיבוש ודיכוי. רק בימים אלה אנו עדים להפקעת מרבית אדמותיו של הכפר בילעין לצורך התרחבותה של ההתנחלות החרדית קרית ספר. החיילים מאבטחים את הדחפורים העובדים באדמה הנגזלת, ואילו מפגינים ישראלים ופלסטינים בלתי אלימים סופגים מטחים של גז מדמיע וכדורי מלח הגורמים לכאב צורב, ומסתערבים פרובוקטורים מתערבים בשורות ההפגנה. תפקידו של צה"ל כיום הוא לדכא את העם הפלסטיני, למנוע ממליוני בני אדם להיות עם חופשי בארצם, ולאבטח את תהליך גזל הקרקע לאור היום בידי המתנחלים. אנשי המצפון שאינם מוכנים להיות שותפים למעשים המתועבים האלה ומעדיפים לשבת בכלא הם גיבורים הראויים למלוא התמיכה.

E טי

New member
"רצח"?!?!?!

צה"ל הרג שני נערים שיידו אבנים לעברם מתוך קבוצה של 300 אנשים! כל הכבוד לצה"ל!

KatyRose

New member
עזוב, זה אבוד

הם יקריבו על צלחת מקושטת 10 תינוקות ישראלים רק שלא יפגעו להם בפלשתיני שמבריח פצצה מתחת למעיל

KatyRose

New member
כן, להם אתה שם נרות

הם זרקו אבנים על אנשים! ובשביל הילדים שלנו שמתים אתה אפילו לא מוכן לעמוד 2 דקות

ThE uVa

New member
אני ממש לא מבינה אותך.

בתור התחלה, בסדר, הם זרקו אבנים. אז? ממתי בארץ ישראל יש גזר דין מוות על זריקת אבנים? כי אף אחד לא עידכן אותי, לפחות. ובתור המשך, את תמיד אומרת שכל מי שנגד הרג ורצח של פלשתינאים תומך ברצח יהודים, בארגוני טרור וכו'. אבל אני אומרת לך, בפעם המאה, שאני לפחות [ואני בטוחה שגם שאר האנשים פה], נגד רצח מכל סוג, ב100%, והייתי עומדת שנתיים ברצף, אם זה היה עוזר. אז אני מכבדת, ומצטערת, ואין לך מושג כמה, אבל זה לא נוגד את זה שאני נגד רצח של פלשתינאים. זה לא אחד על חשבון השני.

KatyRose

New member
את מכבדת

מעולה אבל הבייבי בוי הזה אמר שהוא לא עומד בצפירה אז במה שונים ההרוגים שלנו מההרוגים שלהם? אם היית קוראת את התגובות שלי לבייבי בוי מטה יותר..היית רואה כמה שהתאכזבתי ממנו.. וכמה שבהתחלה אמנם לא הסכמתי עם דעותיו אך לפחות חשבתי שהוא באמת נגד הרג מכל סוג שהוא.... מה שהתסבר כלא נכון.. כי על פלשתינים שמבריחים נשק ורצחים הוא בוכה, אבל על חיילים (ילדים בני 19) שמתבצעים עליהם לינצ'ים בשטחים הוא לא מוכן אפילו לעמוד

boyboy03

New member
בקשה תפסיקי להכניס לי מילים לפה

מתי בדיוק כתבתי שאני בוכה על רוצחים?(בקשה תני לי לינק להודעה.תודה) כבר כתבתי כאן מאות פעמים(בעצם אולי אלפי פעמים, וזה רק בגלל שאת שואלת בכל הודעה בדיוק את אותה השאלה) שעצוב לי על הרוגים חפים מםשע(ורק חפים משפע) משני הצדדים באותה המידה.

KatyRose

New member
אתה יכול לכתוב

את זה גם מיליון פעם להגיד תמיד אפשר

KatyRose

New member
לא

זאת תגובה ל-עלוב נפש גם אני יכולה להגיד הרבה דברים "אכפת לי מכל האנושות" ובאותה נשימה לזלזל ככה בחיי אדם (חיילים הם גם בני אדם, יודע?)

boyboy03

New member
.....

חיילים הם גם בני אדם(אח שלי לצערי הוא אחד כזה), לא אמרתי שלא(אבל התרגלתי שאת מדברת בשבילי). ואני לא אמרתי ש"איכפת לי מכל האנושות"(אבל שוב,מה חדש? הכנסת לי מילים לפה). לא איכפת לי מרוצחים(או מכאלה ששיכים לארגון שתומך ברצח), לא איכפת לי ממתעללים בבעלי חיים, לא אכיפת לי מאנסים. שהיו פלשתינים, ישראלים או הולדנים, לא איכפת לי מהם. מאוד איכפת לי מאנשים טובים.

KatyRose

New member
אה ואותם נערים

שהדלקת לכבודם נר שזרקו אבנים הם אנשים טובים? ואותם מבריחי נשק, גם הם טובים? טוב הלב פשוט נוזל להם מכל הכיוונים

boyboy03

New member
והם

לא רצחו אנסו וכו.. רק התנגדו לכניסת חיילי אויב לשטח שלהם, לגיטימי.

למעלה