צהל צבא שמן ומנופח

resh0

New member
כך זה כאשר קוראים יותר מדי עיתונים.

במקרה אני עובד משמרת בחברת החשמל ואני בהחלט יודע כמה אני משתכר. הייתי מאוד רוצה ששכרי (הברוטו) יהיה מחצית מזה שציינת!!! "תאגידים מושחתים"? דבריך הם הסתה, אלא אם-כן יש בידך חומר מפליל. למרות שהנייר סופג הכל, אם אתה רוצה להראות רציני, חובת ההוכחה חלה עליך. מספר הנגדים בצה"ל איננו גדול! והשכלתם רחוקה מלהיות כזאת שאתם מייחסים אליהם (זה לא שיפשוף נעים וגם לא ספיחס). חלקם הגדול של הנגדים הינם טכנאים/הנדסאים. חלק נוסף הם לוחמים. חלק מהם אפסנאים מקצועיים. חלק קטן מאוד מהם עוסק בשגרת מחנה (מטבח, נהיגה, משמעת וכו´). אין לכם מושג על המתרחש בצה"ל בתחום כח האדם וטוב הוא המצב שגם התקשורת נאלצת לכתוב שטויות מפאת חוסר מידע. חוסר המידע צריך להיות! אבל השטויות הנכתבות בעיתונים מטעמי רייטינג, בהחלט לא צריכות להיות. העיתונות מתפרנסת מאנשים כמוך! תתעורר.

המגיב

New member
המידע שלי הוא הכי מדוייק שיש - למה?

חבל שאתה מותח ביקורת בלי לדעת... מאיפה אני לוקח את הנתונים: כנס לאתר משרד האוצר, הקלק על היחידה שנקראת "שכר והסכמי עבודה", כנס לדו"ח חריגות שכר בשנת 1999, דפדף לאות "ח" תגיע לחברת החשמל. בדוק שם אם משהו ממה שאמרתי לא מדוייק... על מה ההתיפיפות? כל רבעון מופיעים נתוני השכר של חברת חשמל (וגם מקורות) ותמיד הם בראש סולם השכר ותמיד בהפרש ניכר...אז מספיק!!!

resh0

New member
ואם יהיה כתוב שם שאתה דינוזאור?

סימן שאתה באמת דינוזאור??? אני עובד משמרת בחברת החשמל. אשתי קצינה בצה"ל. שנינו היינו מאושרים מאוד לו שכרונ החדשי (ברוטו) היה מחצית מהברוטו המיוחס לנו ע"י פקידי האוצר. עובדי חברת החשמל רובם ככולם, הם אנשי מקצוע מעולים שבמעולים! חלק לא מבוטל עובד סביב השעון. איהך סבור שטבעי ששכרם של אלו יהיה גבוה מהממוצע? פקידי האוצר מנהלים הסכמי-שכר מול העובדים והם מפברקים מידע כדי שאנשים כמוך ייצרו סטיגמות שיאפשרו לשחוק את שכר העובדים. אתה גאה להיות שותף???

למעלה