צהובים חסרי תועלת...

צהוב.

New member
וואחד...

אני לא מוחק אנשים והודעות,אלא אם מישהו פה ממש ילכלך ת´פה... אפשר להגיד פה הרבה דברים,ואם מישהי מדליקה ת´חברה פה כי היא מעצבנת,אז אני כבר סומך על אוהדי בית"ר שידעו מה לענות לה... יללא בית"רררררררררררררררררררר.

הארנבת

New member
צהובבבבבב!!!!!

שאני אבין....אתה ממליץ לכולם לאכול אותי בלי מלח...רק בגלל שאני מעצבנת? אני במקומך לא הייתי סומכת כל כך על אוהדי ביתר"ר (ההתרשמות שלי ...)

לצהוב

באמת כדאי שתעיף את הכלומניקית הזאת מהפורום, סתם סתומה, יש פורום מין ויחסים אם זה מה שחסר לה (זה מה שנראה לי שחסר לה) כמו שנאמר "זקנה בלה שלא קיבלה XXX הרבה זמן" ומחפשת ריגושים.

הארנבת

New member
צהוב תגובה במיידי!!!

צהוב יקר שלי.... אשמח את תגיב להערתו של הבחור האינטלגנט הזה..

הארנבת

New member
...........דו....

תשובה נמוכה?...כנראה אתה מעריך את עצמך יותר ממה שאתה ראוי....."בוגר"!

התמ-ים

New member
ארנבת, כשאת אומרת

"להתייחס להביטים בספורט שקשורים לדברים שהתרחשו על המגרש", למה את מתכוונת? שנקטר למה שופט לא הוציא צהוב לבלילי ביום שלישי, דקה חמישית? זה יעזור? שננתח את ההיגיון של מנור חסן? זה יותר מידי, גם למנורולוג שנבדוק את שושלת היוחסין של כל מיני שופטים? כולם בני אם אחת :) או שאולי נלין על שרת החינוך, שלא הוסיפה לבגרות האחרונה במתמטיקה, שאלת חובה על הסדרה ההנדסית בה בית"ר אוגרת את הנקודות שלה? (למרות שבודי ביקשה בלי פוליטיקה) שנתקוף את השחקן שלא הוציא כדור החוצה, כשהיה שחקן פצוע על הדשא? בסוף המהלך היה גול, אבל לא נהיה קטנוניים אולי ננתח ספרותית את השירים של הקהל? או שאולי ננסה להבין את מה ששחקן רוצה לומר בסוף המשחק? שחקנו טוב, כדורגל משחקים 90 דקות, קיבלנו גול בדקה ה 46 אבל הגבנו ב 3 גולים ... כאילו לא ראינו את המשחק כמה דקות קודם ... כאוהדי בית"ר, נולדנו לסבול, ככה שלא יעזרו הקיטורים ... אנחנו כאן לא רק להישמע, אלא גם לשמוע. > צהוב זה לא רק צבע, צהוב זה גם תכונה <

בודי

New member
ארנבת יקרה........

אני לא יחזור על מה שכבר היה כתוב, כי מן הסתם הבנת את העיקרון שזה פורום של בית"ר.... אבל אם את רוצה לדבר על דברים אחרים, אין בעיה, תציעי רעיונות! אבל יש לזה כמה קריטריונים, לפי דעתי: כל נושא שזה לא יהיה, כדאי שהוא יעניין כאן את כולם. שזה לא יהיה פוליטיקה. שזה לא יגרום למריבות. לפי דעתי אפשר גם לדון על ענפי ספורט אחרים, אבל העיקרון כאן של הפורום הזה הוא לדבר על הדבר שכולנו (אני מקווה) מאוד אוהבים וחיים כאן יום יום שעה שעה... בית"ר ירושלים. יאללה בית"ר בהצלחה בעוד חצי שעה!

הארנבת

New member
בודיייייייייייייייייי

תגידי חמודה! למה את לא בבית ספר? מה זאת אומרת על תקן עציץץץץץץ ? על זה יותר חשוב לדבר .......

בודי

New member
מה זאת אומרת לא בבי"ס?

אם הסתכלת בכרטיס האישי, סתם שתדעי שכתבתי אותו בחופש.....אז זה היה רלוונטי...עכשיו אני צריכה לשנות. תקן עציץ= מה עציץ עושה? כלום! מקשט את הבית...זה בערך מה שעשיתי בחופש... ומה לעשות.....נגזר גורלי להיות תלמידה, וזה מה שאני עושה.....אז שעות הבוקר מבוזבזות להם על לימודים ושעות אחה"צ מועברות ע"י מחשב ובית"ר..... עוד משהו את רוצה לדעת? אל תתביישי לשאול..... יאללה בית"ר!

למעלה