צהובים חסרי תועלת...

הארנבת

New member
צהובים חסרי תועלת...

אולי תתחילו לכתוב דברים מעניינים...שמי שנכנס לפורום שלכם שידע! שבנוסף לכדור שיש לכם בראש..יש אנשים עם תחומי עניין נוספים... וצהוב מה יהיה? הבטחת שיהיה מעניין ....אותן שטויותתתתתתתתתתתת ל ך ת ב נ ה מ ד י נ ה!

דרייה

New member
../images/Emo39.gifארנבת....../images/Emo39.gif

ברוכה הבאה לפורום ביית´ר ירושלים כידוע לך בפורום זה כותבים על כדור רגל ובמיוחד על קבוצה אחת מירושלים ביית´ר שמה... תתפלאי לשמוע שאנשים כאן בעלי ידע בעוד תחומים בחיים רק שמא לעשות ופה מדברים רק על כדורגללללללל.....ביית´רררררררררר אוי כמה קל לשפוט אחרים..אוי אוי...
נ.ב 1.הכדור הוא עגול. 2.צהוב דווקא בוגר קורס בניה של המכללה לבניה...מילים ,משפטים,כתיבה,ניסוח ועוד..בניה או לא?

ארנבת...לכי ותחפשי מישהו

שיחרבן לך על הפנים, יקיא עליך תערובת של עמבה, שום, ורוטב דגים. וירק עליך את נוזלי פיו-אחרי שהוא לא צחצח שיניים יומיים..... ואם לא תמצאי תחזרי אלינו.... ואז כל אחד מחברי הפורום יתן יד למאמץ המלחמתי....אני אתרום את החרא... וואחד ...שהתעצבן....

הארנבת

New member
קומץץ? של מה? באמת מה?

ידעתי שיש בך משהו....עד כדי כך שבא לי להקיא... עכשיו אתה מבין מאין השאלה שלי נבעה?...... בטח כשאתה מנסה לחשוב מאודדד ...כואב לך הראש.. לא נורא חמודי אם תרצה יעוץ והכוונה...נבת נמצאת כאן!

רק הוכחת את רמת המשכל שלך

בתגובה שכתבת ל"קומץ" אפשר להבין כמה רמת המשכל שלך נמוכה.... ושוב אחזור ואסביר לך כמו שהסבירה קודם דרייה, זהו פורום ביתר ירושלים ופה מדברים על ביתר ירושלים וכדורגל. אז אם את רוצה לדבר על דברים אחרים, ישנם עוד 100 פורומים נוספים, אבל אני ממליץ לך להשאר עימנו ולקרוא כדי ללמוד ולהשכיל כיצד יש לאהוד קבוצה באמת ולא רק קבוצות שמנצחות. (לעת עתה)

הארנבת

New member
מו ציי קי טו

חכם הדור!!!!!! בוחן כליות ונפש.... גם על ביתר אפשר לדבר ולשלב נושאים אחרים אפשר..להתייחס להביטים בספורט שקשורים לדברים שהתרחשו על המגרש..... אני נשארת כאן! לא בגלל ביתר (שונאת את הצבע הצהוב..צבע מכוער) אני פה בשביל להעיר ולהאיר פה ושם....כך ש... הארנבת בשטח !!!!!

דוביד 1

New member
ארנבת יקרה........

עוררת מעט מהומה על לא מאומה בפורום וחבל.הרי לפי דברייך את רוצה שיהיו נושאי שיחה נוספים בפורום.אז מדוע את רק "עוקצת" ולא "יוזמת" .מכיוון שמטרתך היא לא חיובית -אלא קנטרנית.אם יש אמת ברצונך -העלי נושא שיחה ונשוחח.ואם הנושא אינו מתאים לפורום "בית"ר ירושליים" נעביר אותו לפורום אחר-כי כאן בכדורגל עסקינן.ואולי חסר לארנבת רק גזר.

הארנבת

New member
דוביד גזר יקר שלי !!!

אני כבר מאוהבת בך.....(~_~) .... אפשר לדבר על הגזר? אני רוצה שהנושאים יבואו מכם..אני לא עוקצת..פשוט שונאת כיעור מילולי כדוגמת דברי חברך.... איפה הצהובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב ? הוא הבטיח ולא קיים...

דוביד 1

New member
ארנבת..........

מצטער אני משוחח על "קישוא".אם את עדיין מעוניינת.......

דוביד 1

New member
ארנבונת השאלה היא......

מה את מוכנה לעשות בשביל לדון על ה"קישוא".

הארנבת

New member
דו דו ביייי שלי...

אוףףףףףףףףף תגיד למה אתה מתכוון שאתה אומר "קישוא".............מוכנה לעשות הרבה דברים..תלוי למה ובשביל מה?...... אולי עדיף שתייעץ לי לגבי ההון הפרטי שלי..... למה צהוב לא עונהההההההההההה איפה חסר התועלת כש"אני" צריכה אותווווו

דוביד 1

New member
........ארנבת........

דוקא חשבתי על יעוץ בתחום "ה א ו ן" האישי שלך .אבל.....תתחקרי בינתיים את תחום ההון.

הארנבת

New member
לא רע............

דו בי בייבי....תכתוב לי שיר...... .....כשאתה אומר "קישוא" על מה אני צריכה לחשוב ? גם אם אתחקר את תחום ההון 10000 שנה לא אבין עשירית ממה שאתה...תחום ההתמחות שלי מאוד ספציפי....

דוביד 1

New member
ארנבת.....+קישוא....=הנאה.

אפשר להשיג את אותה הנאה גם מנושא ה"בננה" בקבוק של "ליטר וחצי" או "מלפפון ירוק" וגם כן "מארוך" של בצק.אני מקווה שעניתי מספיק ספציפית.דרך אגב מאין לך מידת הידע שלי בתחום ההון(?)

הארנבת

New member
נלעבתי....

חושקת נפשי רק בדבר האמיתי שמחובר לגוף האיכותי............. נפת נעלבה ממך דו בי ילד רעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע מה למדת כלכלה?

דוביד 1

New member
בשביל.........

לקבל את המוצר ה"אבירי" חובה עלייך מעשים ולא רק מילים.

הארנבת

New member
בשביל ........ צריך לעבוד...

דו ביי ואני חשבתי שאתה שווה שיחה..... תגיד! תמיד ההתייחסות שלך סלקטיבית..... מהו המוצר האבירי? אתה מוכן פעם אחת להיות נהיר.... ילד מגודל שכמותך..................

דוביד2

New member
מארנבת הפכת ללביאה...

שולפת שיניים ...שאינה ראויה לתגובה על תשובתה הנמוכה .את נישמעת כמו."תינוקת"שהולכת לעבודה.כשתיגדלי אולי תוכלי להכניס "מוצר אבירי "לתחום החניה הפרטי שלך.עד אז תיתעסקי עם מוצצים.

למעלה