צדק לבן עוליאל

Harrington

Well-known member
מנהל
רק סבורני שאין זה ביכולתם האינטלקטואלית של השמאלנים כאן בפורום לקרוא ולהבין את שכתבת.
ענין פשוט של רצון פשוט. שמאלני ישר והגון (כן, יש כאלה בנמצא, אי-שם בחוץ :)) ירצה בוודאי לשמוע גם את עמדת/טיעוני הצד השני. מי שמתייחס לבן אוליאל באותה שיטה אנטישמית שאירופאי ממוצע (בהכללה) מתייחס ליהודי אשר קיים לגביו דיווח שחטא במשהו, לא רק שלא יוכל להבין את מה שנכתב*, אלא הוא כלל לא ירצה בכך וכשלא רוצים, ממילא זה לא מצליח.
כך חבל שאתה כל כך טורח מולם, כשאתה מנסה להסביר משהו לשמאלני ממוצע תחשוב שאתה מסביר לילד בן 10 ותכתוב בהתאם.
אם זה שמאלני שרוצה, גם הסבר למבוגר יעבוד. אם זה שמאלני שלא רוצה, גם הסבר לילד <10 לא יעבוד. ככה פשוט הענין הזה.

* ונזכיר שהדברים נכתבו בזעיר אנפין, מהזכרון. מי שיתעמק בוודאי ימצא נקודות נוספות לזיכוי או שלמצער מקשות על ההרשעה.

marabo

Well-known member
ראשית אסור וכך ראוי שיהיה, שהשיוך המשפחתי של קורבנות עבירה יהיה רלבנטי להרשעה ולעונש. שנית, אפשר להניח שגם אם משפחת דוואבשה על כל ענפיה היתה משפחה רודפת שלום לפני הארוע, שקיפד את חיי קרוביהם ובהם תינוק, הרי שארוע כזה לא יכול להשאיר אותם אדישים. יש להניח שיידחפו לנקמה. מדובר בבני אדם ונסה לשים עצמך במקומם, קשה ככל שיהיה לך כי הם ערבים. וזו עוד אחת מהרעות החולות שאותם פורעים גורמים לכולנו, כך דוחפים עוד ועוד אנשים שלחלקם לפחות אין ענין להתעמת איתנו, לזרועות אובססיית הנקמה.
מי זה אותם פורעים
אתה בטוח שהן עוליאל הצית את הבית?
אני ממש לא!
כשאתה כותב "אני מבין ש...", או "מסתבר ש..." - יש לצפות שיתרת המשפט או הפִסְקָה יהיו שקריים.

בן אוליאל הודה מספר פעמים בביצוע הפיגוע. בית המשפט פסל את ההודאה שנגבתה תחת עינויים מ-17 בדצמבר והודאה נוספת ללא עינויים מ-19 בדצמבר בבוקר. ב-19 בדצמבר בערב נערכה חקירה נוספת ללא עינוי, שבה הודה בן אוליאל פעם נוספת, ובלילה התקיים שחזור מצולם שביצע בן אוליאל בזירה. ביומיים הבאים נערכו לבן אוליאל חקירות רגילות נוספות, לרבות בדיקת פוליגרף, בהן הודה שוב. ההודאות מה-19 בערב ואילך והשחזור, נמצאו קבילים על ידי בית המשפט שקבע כי הם ניתנו מרצונו החופשי ומתוך בחירה מודעת. בית המשפט קבע כי בהודאות אלה בן אוליאל תיאר את השתלשלות האירועים, שלב אחר שלב, החל מהבשלת הרעיון בקרבו ועד לביצועו המלא של הפשע ומסר פרטים מוכמנים שרק מי שהיה בזירת הפשע בליל הרצח יכול היה לדעת ושלא היו ידועים לחוקרים.[1][2][3][4][5]
מבטיח לך שלאחר סידרת עינויים מתאימה בימים שאחרי כך כאשר מעני רק נמצאים בחדר אני חותם על הודאה ברצח ישו, אשחזר לפרטי פרטים איך עשיתי את זה ואף אוסיף פרטים מוכמנים למכביר ככל שינחו אותי מעני להוסיף.

בקיצור, כל מה שכתבת מוכיח שיש לעשות כעת צדק לבן עוליאל ולשחרר אותו

marabo

Well-known member
ראשית אסור וכך ראוי שיהיה, שהשיוך המשפחתי של קורבנות עבירה יהיה רלבנטי להרשעה ולעונש. שנית, אפשר להניח שגם אם משפחת דוואבשה על כל ענפיה היתה משפחה רודפת שלום לפני הארוע, שקיפד את חיי קרוביהם ובהם תינוק, הרי שארוע כזה לא יכול להשאיר אותם אדישים. יש להניח שיידחפו לנקמה. מדובר בבני אדם ונסה לשים עצמך במקומם, קשה ככל שיהיה לך כי הם ערבים. וזו עוד אחת מהרעות החולות שאותם פורעים גורמים לכולנו, כך דוחפים עוד ועוד אנשים שלחלקם לפחות אין ענין להתעמת איתנו, לזרועות אובססיית הנקמה.
מי זה אותם פורעים
אני ממש לא!
כשאתה כותב "אני מבין ש...", או "מסתבר ש..." - יש לצפות שיתרת המשפט או הפִסְקָה יהיו שקריים.

בן אוליאל הודה מספר פעמים בביצוע הפיגוע. בית המשפט פסל את ההודאה שנגבתה תחת עינויים מ-17 בדצמבר והודאה נוספת ללא עינויים מ-19 בדצמבר בבוקר. ב-19 בדצמבר בערב נערכה חקירה נוספת ללא עינוי, שבה הודה בן אוליאל פעם נוספת, ובלילה התקיים שחזור מצולם שביצע בן אוליאל בזירה. ביומיים הבאים נערכו לבן אוליאל חקירות רגילות נוספות, לרבות בדיקת פוליגרף, בהן הודה שוב. ההודאות מה-19 בערב ואילך והשחזור, נמצאו קבילים על ידי בית המשפט שקבע כי הם ניתנו מרצונו החופשי ומתוך בחירה מודעת. בית המשפט קבע כי בהודאות אלה בן אוליאל תיאר את השתלשלות האירועים, שלב אחר שלב, החל מהבשלת הרעיון בקרבו ועד לביצועו המלא של הפשע ומסר פרטים מוכמנים שרק מי שהיה בזירת הפשע בליל הרצח יכול היה לדעת ושלא היו ידועים לחוקרים.[1][2][3][4][5]
מבטיח לך שלאחר סידרת עינויים מתאימה בימים שאחרי כך כאשר מעני רק נמצאים בחדר אני חותם על הודאה ברצח ישו, אשחזר לפרטי פרטים איך עשיתי את זה ואף אוסיף פרטים מוכמנים למכביר ככל שינחו אותי מעני להוסיף.

certified.woke

Well-known member
מי זה אותם פורעים
אני ממש לא!

ציטטתי מוויקיפדיה העברית, והכתוב אינו מוכיח שיש לעשות כעת צדק לבן אוליאל.
...וסתם שאלה, מדוע אתה מתעקש לכתוב בן עוליאל? האם שוחחת עם בני משפחתו והוברר לך כי הם מאייתים את שם המשפחה "בן עוליאל"?

marabo

Well-known member
ציטטתי מוויקיפדיה העברית, והכתוב אינו מוכיח שיש לעשות כעת צדק לבן אוליאל.
...וסתם שאלה, מדוע אתה מתעקש לכתוב בן עוליאל? האם שוחחת עם בני משפחתו והוברר לך כי הם מאייתים את שם המשפחה "בן עוליאל"?
הסברתי מדוע יש לעשות לו צדק. במקום להתייחס עניינית אתה מביא לי את הבולשיט השמאלני של כותבי ויקיפדיה.
לגבי שמו של המסכן, אני בטוח שהוא סולח לי אם אני משבש את שמו בתום לב.

certified.woke

Well-known member
הסברתי מדוע יש לעשות לו צדק. במקום להתייחס עניינית אתה מביא לי את הבולשיט השמאלני של כותבי ויקיפדיה.
לגבי שמו של המסכן, אני בטוח שהוא סולח לי אם אני משבש את שמו בתום לב.
התיחסתי ענינית אך אינך מסוגל להתמודד עם גוף טקסט לא גדול...אנסה ליצור אודיו קליפ שתוכל להשמיעו לעצמך ולשננו...

marabo

Well-known member
התיחסתי ענינית אך אינך מסוגל להתמודד עם גוף טקסט לא גדול...אנסה ליצור אודיו קליפ שתוכל להשמיעו לעצמך ולשננו...
גוף הטקסט לא סותר את שכתבתי והסברתי.
אתה הוא זה שבמקום לתת תשובה ישירה לטענות שהבאתי מביא סתם דיווח לאקוני של ויקיפדיה המביא את גרסת המערכת ולא עונה על התמיהות שהעליתי.

טום וג'רי

Active member
כל הסיפור זו הזיה. לא סביר שצעיר יהודי יכנס לכפר ערבי לבדו בלילה ויצית בית של ערבים. השב''כ זה אירגון פשע שאחראי לרצח רבין, למהומות אלפיים, לאסון 2023 ובכל זאת האירגון פועל ללא פיקוח.

למעלה