צדק לבן עוליאל

marabo

Well-known member

פט פטריס

Active member
מה הקשר חבריו? הוא הורשע על סמך הודאה שנלקחה בעינויים ולכן עליו להיות משוחרר
עדיין יש מעשה שנעשה, והוא היה במקום עם חבריו, אז מישהו מהם ביצע, ואם לא הוא אז יש מישהו אחר.
אין לך מה להתווכח עם הגיון ישר.

evglev1

Well-known member
מנהל
עדיין יש מעשה שנעשה, והוא היה במקום עם חבריו, אז מישהו מהם ביצע, ואם לא הוא אז יש מישהו אחר.
לפי מה שנראה ייתכן ומי שביצע זאת היה ערבי כי מדובר בשכונה שערבים זורקים בקבוקים על בתים כעניין שבשגרה.

פט פטריס

Active member
לפי מה שנראה ייתכן ומי שביצע זאת היה ערבי כי מדובר בשכונה שערבים זורקים בקבוקים על בתים כעניין שבשגרה.
תניח שאם היה חשד כזה ולו קל, היו הופכים עולמות להרשיע ערבי ולא יהודי. אבל תודה שיש גם יהודים חארות ויהיה לך יותר קל

marabo

Well-known member
תניח שאם היה חשד כזה ולו קל, היו הופכים עולמות להרשיע ערבי ולא יהודי. אבל תודה שיש גם יהודים חארות ויהיה לך יותר קל
כשמדובר בנערי גבעות המוטיבציה שהייתה אז למחלקה היהודית להרשיע אותם הייתה אדירה. מדובר בתקופה שלפני זיני. אז הם ראו בהם שמוקים ממעלה זובי.

Harrington

Well-known member
מנהל
שקר גס ומטופש.
היו 6 הצתות בתים לפחות (אם אני זוכר נכון המספר יותר גבוה, אבל לא רוצה להתחייב) באותו כפר במסגרת סכסוך שכנים/חמולות, בשנה וחצי שקדמו לאירוע הזה. אולי כדאי ללמוד את הנושא והפרטים לפני שצווחים 'שקר שקר' כתרנגול שחוט ראש?

marabo

Well-known member
הוא היה במקום? באיזה מקום בדיוק ועל סמך מה אתה קובע זאת? על סמך הודאה שנלקחה בעינויים?

Harrington

Well-known member
מנהל
כדי שהשיחה הפוריה תזרום תצטרך לשתף אותנו בידע שלך ולא להטריח
אלמלא קבעת מסמרות כבר למעלה שאין להן כל אחיזה במציאות, אולי הייתי עושה זאת. אולם הראית שהעובדות לא מעניינות אותך במיוחד ואתה רץ עם מה שהמצאת בעצמך במוחך הקודח. במצב כזה תצטרך לסלוח לי, אך אין לי כל כוונה לעבוד בשבילך ולחפש מקורות מידע גלויים שכל אחד יכול לאתר אם יתאמץ קצת. "שיחה פוריה" מבחינתי ממילא אינה אפשרית כאשר מישהו ממציא להנאתו וכותב את המצאותיו כאילו היו תורה מסיני. זאת שיחה חביבה להעברת הזמן, אך לא מעבר לכך במצב הזה.

פט פטריס

Active member
אלמלא קבעת מסמרות כבר למעלה שאין להן כל אחיזה במציאות, אולי הייתי עושה זאת. אולם הראית שהעובדות לא מעניינות אותך במיוחד ואתה רץ עם מה שהמצאת בעצמך במוחך הקודח. במצב כזה תצטרך לסלוח לי, אך אין לי כל כוונה לעבוד בשבילך ולחפש מקורות מידע גלויים שכל אחד יכול לאתר אם יתאמץ קצת. "שיחה פוריה" מבחינתי ממילא אינה אפשרית כאשר מישהו ממציא להנאתו וכותב את המצאותיו כאילו היו תורה מסיני. זאת שיחה חביבה להעברת הזמן, אך לא מעבר לכך במצב הזה.
אז מיצינו ?

Harrington

Well-known member
מנהל
אז מיצינו ?
החלטה שלך. אני בס"ה דייקתי את דבריך למעלה והצבעתי על כך שאינם נכונים. משם תעשה מה שמתחשק לך. לא חסרות אפשרויות, החל מלימוד הנושא (ואז נוכל להתכנס שוב לדיון ענייני הפעם) וכלה בהמשך חרטוטים לא מבוססים. לגמרי החלטה שלך.

למעלה