צבע עיניים

גני כאט

New member
צבע עיניים

מישהו יודע כישוף שאפשר להחליף בו את צבע העיניים? יש דבר כזה? או שאפשר לעשות רק אשליות בהחלפת צבע העיינים? אודה לכם מאוד, ג'ני.

RainBird

New member
בתיאוריה להכל יש לחש. ואם אין יש מערכות סמלים מהן ניתן ליצור לחש.

imdark

New member
כן ולא

אין בהכרח לחש בגלל שחלקים גדולים מהסמלים אינם ממש מתאימים לקסמים של היום אבל כמו תמיד בשביל המכשף הכוונה של הכישוף יותר חשובה מהמבנה שלו (אלא עם כן מבקשים בקשה מעוד מסוימת מדמות מאוד מסוימת ואז אין לך ממש שליטה על מה שקורה) אבל באשר לצבע עיניים לפי מה שאבנתי (אף פעם לא ניסיתי משהו כזה) יש כשפי שינוי צבע לכמעט כל דבר ואני מנחש שגם לעיניים אבל יש לי שאלה אחרת למה? כלומר עם אפשר לקנות עדשות אול ללכת עם משקפיים למה להסתכן בהפלת משהו כזה על כישוף? לכי תדעי אולי בטעות תיטעי במילה בלטינית ותשני את העיניים לצבע ירוק דשא? או אדום דם?

RainBird

New member
המשמעות האמיתית של הסמלים נמצאת בכוונה שלהם. לא במילים שהן הברות חסרות משמעות לתת המודע שיוצר את הלחש.

גני כאט

New member
אז אין כישוף חזרה משינוי צבע

העיינים? אם יש בבקשה תגיד לי איך עושים את זה, כי צבע העינים שלי ממש מזעזע, יש לי עיננים מאוד מאוד כהות, והשער שלי בהיר מאוד וזה ממש לא יפה לי , אולי לאחרות כן, אבל לי לא. פליזזזזזזזזזזזזזזזזז.....

imdark

New member
שאלה

תגיד לי אתה מכשף? כלומר אתה למדתה כשוף והיתאמנתה? כישוף לא בה כל כך בקלות כמו כל דבר צריך לעבוד מאוד קשה חוץ מזה זה שאתה עצוב על איך שאתה ניראה זה בעיה שלא תישתנה עם המראה שלך ישתנה קח בן אדם שמן באמת שמן שאוכל כל הזמן ותאשה לו דיטה אחת אחרי כמה זמן הוא יחזור לאותו משקל ועם לא יותר מהמשקל הקודם שלו זה שאתה לא מרוצה מאיך שאתה ניראה זה יותר פסיכולוגי מאשר המראה שלך של ממש

PurpleFilth

New member
כמובן, למה שבחור יתעסק בצבע עיניים?

כשאת שואלת האם יש דרך לשנות צבע עיינים, או שקיימת רק אשליה, תחשבי טוב. למה בדיוק את מתכוונת כשאתה אומרת "אשליה"? הצבע עצמו הוא אשליה. עצם הקיום שלנו הוא אשליה. ומעבר לזה, אם אנשים יחשבו שיש לך עיניים בהירות, מה זה משנה מה הצבע האמיתי שלהן?

imdark

New member
LOL

בכל מקרה הוא צודק במה זה שונה? כלומר לי כל החיים קצט מציקים אל איך שאני נירעה וזה לא משנה בגלל שמראה זה יותר איך אתה מסתקל על אצמך מאשר איך אחרים מסתקלים אליך ברגע שאתה תסתקלי על עצמך טוב יותר תוכלי לראות מעבר לעיינים שלך ומאבר לאיך שאת ניראית תביני שאת יפיפיה ומושלמת בדיוק כמו שאת מה שגורם לך להיראות לא יפה היא רק מה שאנשים אחרים גרמו לך לחשוב לא מה שאת באמת בני האדם יצרו סטיגמות שעוברות מדור לדור בני האדם חושבים ששיער בוהק ומבריק יותר טוב ושזהב בגלל אותה סיבה מבריק הופך ליפה (בגלל המשיכה הטיבעית שלנו לגירואים ויזאלים) או שזהב שווה יותר מהרבה מתכות אחרות שהן חזקות יותר ושימושיות יותר רק בגלל ההבזק שלו את יפה ברגע שאת אומרת שאת אומרת שאת יפה את יכולה להפוך את אצמך ליפה באיני אחרים עם את רוצה

PurpleFilth

New member
אולי

אם נתעלם מכל שגיאות הכתיב שלך נראה בסוף משהו נכון, אבל זה לא קשור אפילו טיפה למה שכתבתי. אה, ואם אנחנו כבר בקטע, גם אני בת.

imdark

New member
ואני בן

שלום סתם סליחה פשוט אני בדרך כלל לא קורא את הניק אז לא שמתי

למעלה