צבע עיניים..

PunK8ChicK

New member
צבע עיניים..

אני רוצה לשנות את צבע העיניים שלי, ושמעתי פעם על משהו כזה "כישוף שינוי צבע העיניים." רציתי לדעת עם יש בכלל כזה דבר??! למישהו יש לחש/כישוף או משהו בנושא??? =)

coka

New member
היה שרשור בנושא כישוף אשליה

ובו נתנו כישוף אשליה שמשנה את צבע העיניים לפרק זמן קצר. כמובן שזו רק אשליה, וצבע העיניים לא באמת משתנה. אם אני זוכרת נכון, לא הוזכר בשרשור ההוא כישוף לשינוי צבע העיניים לצמיתות, כי זה נושא מאוד מאוד מורכב שיכול להשתבש בטירוף ואני לא יודעת אם זה אפשרי אפילו - מדובר פה בשינוי הגנים שלך. אם תרצי את כישוף האשליה, כתבי לי במסרים :)

PunK8ChicK

New member
...:):):)

אני יודעת על שני הכישופים..ביוקנזיס ואשליה, אבל לא יודעת איך עושים אותם... עם תוכל להביא לי מידע בקשר לאשליה (נראה לי יותר בטוח:)) אני מעוד אשמח...:) תודה=)

ToryMaster

New member
ביוקינזיס...

זה לא ממש כישוף, לדעתי. כישוף האשליה אגב, נקרא מיקסם, האין זאת?

coka

New member
מצטערת שלא עניתי לך במסר

המסרים שלי נדפקו, לא מצליחה לשלוח. בכל אופן, כנסי לקישור ש-ToryMaster נתנה, שם יש את כישוף האשליה שהתכוונתי לתת. בהצלחה :)

PunK8ChicK

New member
לא...חח

עדשות זה לא נראה טבעי וחוץ מזה עם יש אפשרות לשנות את צבע העיניים עם כישוף....אז למה לא?:):):)

LoooLitA

New member
כי כישוף זה עסק מסובך...

שדורש הרבה השקעה וידע. כישוף זה לא מה שאתה רואה בהארי פוטר ומכושפות, ממש לא. אתה לא יכול למלמל כמה מילים ולצפות שמשהו יקרה... זה דבר עמוק מאוד שקורה בתוכך, שאי אפשר ללמודו תוך יום או יומיים. יש אנשים שלומדים את התיאוריה של המאגיה במשך שנים לפני שהם מבצעים כישוף של ממש. כישוף הוא לא הדרך הפשוטה להגיע לדברים. להפך... משתמשים בו רק כאשר אין דרך אחרת. לא כקיצור דרך.

the crazy angel

New member
באמת קיים כזה דבר?

איזה יופי! איך עושים את זה? כי אני עם עדשות של ראייה ואי אפשר לשלב אותן עם צבע...

PunK8ChicK

New member
???../images/Emo41.gif

למישהו יש משהו בנושא?? איך עושים את כל כישוף האשליה, ולכמה זמן בערך זה נמשך? מישהו מכיר או עשה את הכישוף???=)

ToryMaster

New member
../images/Emo45.gif

דרך נפלאה לומר את זה, משלימה את השורה האדומה למעלה. היו פה כמה דיונים מעניינים על כישופי אשליה, כדאי לחפש בפורום.

למעלה